Baltazar Napisano 19. oktober, 2011 Prijavi Napisano 19. oktober, 2011 ?ivjo, v mazdo 6 L2006 bi rad vgradil nosilec za telefon z napajanjem, Brodit. Kje bi na?el navodila kako priklopit napajanje za armaturo, ker si ne ?elim kabla preko cigaretnega v?igalnika? Citiraj
citam Napisano 19. oktober, 2011 Prijavi Napisano 19. oktober, 2011 Spelji za armaturo in zve?i na kabel, ki vodi do cigaretnega v?igalnika z zadnje strani. Citiraj
iceman22 Napisano 19. oktober, 2011 Prijavi Napisano 19. oktober, 2011 Spelji za armaturo in zve?i na kabel, ki vodi do cigaretnega v?igalnika z zadnje strani. js sm tudi tako naredu za par porabnikov pa deluje vse brez problema. Citiraj www.trziskisladoled.si
klama Napisano 19. oktober, 2011 Prijavi Napisano 19. oktober, 2011 jst mam pa to zadevo v moji mazdi pa sploh nisem vedel za kaj to je sm pa? tak tip ne se mi smejat bom odmontiral pa katermu lahko ?enkam ?e ho?e...... Citiraj
Baltazar Napisano 19. oktober, 2011 Avtor Prijavi Napisano 19. oktober, 2011 Super, enostavna re?itev. Hvala Citiraj
Aws3nicK Napisano 29. november, 2011 Prijavi Napisano 29. november, 2011 jst mam pa to zadevo v moji mazdi pa sploh nisem vedel za kaj to je sm pa? tak tip ne se mi smejat bom odmontiral pa katermu lahko ?enkam ?e ho?e...... Kaj? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.