svadreb Napisano 6. november, 2011 Prijavi Napisano 6. november, 2011 Pozdravljeni! Zelo sem se zagrel za Mazdo Tribute. Ker tega modela avta ne poznam najbolje, vas prosim za kake podatke oz. nasvet, na kaj paziti pri nakupu. Oko sem vrgel na tole:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5096305&show=1 Predvsem me zanima naslednje: 1. Kak?na je kaj poraba njenega 2 litrskega motorja? 2. Kak?en je njen 4WD? Pravijo, da ima stalen pogon na prednji kolesi, ko pa ti za?neta spodrsavati, pa dodaja mo? ?e na zadnji kolesi. Je to res? Kaj pa pomeni "lock" gumb v kabini? Ali s tem vklopimo stalen 4WD v razmerju 50:50? Ali je to mogo?e blokada diferenciala? 3. Ali ima res Fordov motor? 4. Ta motor ima menda zobati jermen. Pri koliko km ga je treba menjati? Skratka, ?e ima kdo karkoli za povedat o tem modelu avta, bom vesel vsakega podatka. Vsem informatorjem se vnaprej zahvaljujem za pomo?. Bok!Svadreb Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.