Alex Napisano 6. december, 2011 Prijavi Napisano 6. december, 2011 Evo,tudi jaz bi imel navigacijo pa me zanima,ali se spla?a kupit ta model garmin NUVI 30 za 89? novo iz ?katlice. Naj povem,da rabim navigacijo in ni? drgega in ?e je ta to?na in ?e ima gor tudi Adria mapo? Txs za odgovore. Citiraj
LabiGT Napisano 6. december, 2011 Prijavi Napisano 6. december, 2011 a to un iz sparove akcije? ce je ze moj stari nuvi 2xx bolj ali manj zelo dober, pol bo ta sam se boljsi... glede kart pa itak ni problem Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 6. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 6. december, 2011 a to un iz sparove akcije?ce je ze moj stari nuvi 2xx bolj ali manj zelo dober, pol bo ta sam se boljsi...glede kart pa itak ni problem o.k,potem grem v akcijo. Citiraj
Alex Napisano 10. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 10. december, 2011 O.k.Garmina nabavil zdej je pa cajt,da ga vgradim v prostor?ek nad armaturko. Zanima me: 1.kaj je za steno (plastiko) tega predal?ka zadaj?ali bi lahko zvrtal vanjo dve luknjici in privija?il to garmin stojalo gor? 2.ali bi se dalo to nekako povezati(po notranjosto konzole seveda) z vti?nico za cigarete in ali je ?e kdo tako naredil? 3.ali bo v predal?ku zadovoljivo lovil satelite? Thanks. Citiraj
Boss Napisano 10. december, 2011 Prijavi Napisano 10. december, 2011 O.k.Garmina nabavil zdej je pa cajt,da ga vgradim v prostor?ek nad armaturko.Zanima me:1.kaj je za steno (plastiko) tega predal?ka zadaj?ali bi lahko zvrtal vanjo dve luknjici in privija?il to garmin stojalo gor?2.ali bi se dalo to nekako povezati(po notranjosto konzole seveda) z vti?nico za cigarete in ali je ?e kdo tako naredil?3.ali bo v predal?ku zadovoljivo lovil satelite? Thanks. 3x DA gre? v naslednji krog Citiraj
Alex Napisano 10. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 10. december, 2011 3x DA gre? v naslednji krog He,he in kaj to brez pomo?i publike? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.