Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• To je edini nacin da nekomu nekaj klikne.  Pa na nadrejenga jih obrnes, da se zmenijo in sprioritizirajo.
    • No ja, v malih občinah je bil res lahko problem. Ste se pa doma lahko veliko več družili.
    • Najprej čestitke za nakup. Jaz sem tudi kupil CX 30 v Ljubljani in sem se lepo peljal z njim domov v Kp . Pri 130/uro ima ta avto nekje 2700 obratov, tako, da ne bo nobenega problema. Pazi v klance, da ti ne gre preko 4000. Avto je na začetku bolj len in ne se sekirati. Naš Avto plus na obali se je pa kar popravil, odkar so zamenjali par ljudi. Menim,da boš pozneje lahko peljala na redne servise avto tudi k njim.  
    • Sem mlajša generacija.   Sem bil v vseh firmah med boljšimi in zavzetimi. Delam ca. 8h in konec. Žal firma ni moja. Ves dopust pokoristim in tudi vse nadure pokoristim.   Sem v podobni situaciji kot ti trenutno. In rečem. Zmenite se, 3 mesce sem zaseden. Po tem in tem ukazu ne smem delat zmes niti manjši stvari...... No verjetno bo nekomu prej ko slej kliknilo, da rabim pomoč. Če ne bo pač tehnološki dolg rasel.
    • Na avtocesti preko 4000 obrato po omejitvi ne bo šlo. Tako da ne vidim ovire.   Edino, kar je bilo pri meni svetovano, je da občasno naj vozim, del po avtocesti v 5., da ni mašina konstantno na istih obratih.   Pisalo je še, naj ga ne vozim pod 2000 obratov. 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.