Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Sem mu še priskrbel sorodnike:  
    • Zimske gume DUNLOP 195 65 15 zelo malo vožene na obnovljenih jeklenih platiščih za mazdo 6 prve generacije. Tudi za mazdo3 prve generacije.  Gumijasti tepihi in korito prtljažnega prostora za mazdo 6 prve generacije karavan.    Vse skupaj za 100€   041 380 775 
    • Jaz te dni brusim "stare" zidove in jih kitam z jubilin classic + jupol gold čez. Hodnik sem že, sedaj še predprostor.      Aja pa cevi radiatorske sem pobrusil star rumenkasto-bel emajl dol in dal novega popolnoma belega. Tessarol emaj + redčilo se pa zrači en čas... 🤢
    • Je pa zanimiva barva, da ni vedno rdeča. Meni se design dopade, škoda je edino, da gre za Kitajca.   Se ve, kdaj bo Mazda začela proizvajati Made in Japan EV?
    • Upam, da bo podobno kot takrat, 2014, ko sem bil operiran junija, decembra sem pa že smučal na ski open pet dni  brez najmanjšega problema. Res da sem bil 11 let mlajši, a tudi takrat nisem bil več rosno mlad. 😊 Ja, ravno včeraj sva se srečala in se dogovorila, da me ne bo,vsaj nekaj časa, več peljal na prevelike skoke. 😊
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.