Poglejte to....
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Od sportman333 · Napisano
Na stara leta je fitness must in bolje kot kaki ekstremi na kolesu (ala rogla in pogi) ali kaki drugi ekstremni sporti ki so dandanes popularni -> "Za nadpovprečne telesne sposobnosti gre zasluga predvsem ženskam" WWW.RTVSLO.SI "Če se primerjamo z drugimi narodi, smo telesno zmogljivejši, vendar pa izgubljamo... -
Tudi danes en mini trening, me je pa prepihalo ko budalo. project_20250617_2103411-01 (1).mp4
-
Če bi si malo pogledal stvari.... Ponting je narisal most. Torej on je posl dobil. In je primerjal ceno na kitajskem, s ceno pelješaca. Pa je bila na kitajskih projektih dražja. Sem tudi napisal to zgoraj:
-
To je izjava firme ki je izgubila, kaj pricakujes? Cene na kitajskem in evropi pa ne mores primerjat za enako stvar. Ce bi bilo vse res v nasem poslunko nas konkurenca kinizgubi pljuva bi zaprli ze zdavnaj. Nihce ne dela zastonj, tud kitajc ne, mogoce dela ceneje zastonj pa ne
-
Dober večer! A tudi kaj fitness-irate? Meni se zdi idealno po dviganju uteži še potem malo na bicikel, za dobre pow urce recimo. Za ogrevanje pred kwihtanjem pa itak sobni bicikel, to pa mora bit
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.