Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Če je redno menjano olje filter do 500Nm Nebi smel biti problem zdaj jih ma nekje 450Nm.
    • V vasi je možakar, ki je pri 89 letih še zelo vitalen in povsem "čist" v glavi. Ima še vedno vozniški izpit in čisto v redu vozi. Ravno v nedeljo sva se srečala in možakar potoži, da zdaj se mu pa res pozna, da se je postaral in da malo težje parkira - a avto parkiran precej boljše od mnogih ostalih na parkirišču. V ponedeljek popoldan pa je šel po lojtri na skedenj, pa se je lojtra zmaknila in je mož padel dva metra na beton. So prišli z rešilcem in ga odpeljali v bolnico v Šempeter.   Zdaj se grem obleč in grem na njegov pogreb...
    • Pardon, sem pozabil odgovorit na tole zgoraj 🥴 Vedno resetiram ko tankam, razen, če grem na daljši dopust, ko ga resetiram na koncu!  Na prvi sliki se levo spodaj vidi kako imam dolgoročno porabo cca 6l/100km. Pri drugi sliki se vidi p. poraba, na levi pa prevoženi km. na desni stanje koliko je še do pumpe,In koliko bi se prevozilo🤔lepa cifra.... 🤗 Na tretji sliki je pa moj rekord na polni tank goriva! Po tankanju sem prevozil že 200km in mi je še vedno prikazovalo 800km.... 😳 Nimam kaj skrivat, tale X motor je" biser"tehnike, če ga še znaš pravilno vozit... 
    • Je že v redu tako. Psihiče je potrebno imeti vedno "na oku". Neprijatelj sa istoka je pač od vedno bil. In je vedno večji. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.