Skoči na vsebino

novi ?lani

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

sem opazil, da se nam je poleg legende danes pridru?il ?e hi?nik.daj kaj napi?, da vidmo iz kak?nega materiala si

Napisano

vuk, ti si pa ?e star ma?ek vidim,tudi bolj zase se dr?i?, kot pravi vuk...

Napisano

v?eraj sva ?la na zavarovalnico, je dal kasko, parkiri??a, kpl stekla in svetlobna telesa plus ogledala, potnike edino ao plus za voznika pa ne in to mu zamerim.nikoli ne ve? mater kje te ?aka.

Napisano

on je imel 15 oz.20 bonusa za kasko je blo vse skupaj 130.000,00 sit.oboje.obvezno plus kasko. samo mora? vedeti, pri teh avtih mal butne?, si pogoru.delov za prvi konec ni, razen novo.ponaredki so pa samo ?ipa lu?i, ?migavcci.da? mal ve?, pa si popolnoma brez skrbi.letos bo nevarna to?a.avto od to?e je ?alost.zavarovanje te vsaj malo potola?i.

Napisano

sicer je pa tako, danes,ko lahko zVARUJE? NA OBROKE ni tako hudo.

Napisano

vuk, ti si pa ?e star ma?ek vidim,tudi bolj zase se dr?i?, kot pravi vuk...

jaz se sploh ne dr?im zase....

Dream as if you will live forever, live as if you will die today.

Napisano

legenda nima? kaj ?telat vi?ine, sicer ima? na spodnjem robu neke distan?nike pvc, druga?e pa gleda? zunanji rob na vrhu, da keder lepo pa?e, pa obvezno po stebri?kih na notranji stranipenast trak, da lepilo ne pogleda ven.ma to ti itak nardijo profesionalci za to.da ne bo? tako, se je ?e dostikrat zgodilo, da je lepilo na steklu popustilo, star lepil al pa ni dobro pripravljena podlaga.

Napisano

ja stransko ?tela?, ko podre? tapeto ima? po ?irini ?ipe na levi in desni dva kotnika na vijaku 10 .kotnika sta na notranjii strani vrat, tako da popusti? vijak in si na?tela? vi?ino.ko se vrata zaprejo, mora ?ipo potegnit pod okrasno zunanjo letev.glih tok, da gre mimo letve, pol se itak ko zapre? dvigne 2,3 mm pod rob.?tela? pa tudi tam, ko je ?ipa pr?raufana na vodilo, to pa za nagib ?ipe, to raj pust,

Napisano

tam,ko je ?ipa pr?.na vodilo ima? dva vijaka in pa eno matico.ta dva vijaka imata na drugi strani eno okroglo matico kot podlo?ko cca 3cm premera.odvija?i? lahko,ko bo? pa pritrjeval, ne zateguj niti pribli?no,da ti ne bo ?ipa po?la tako kot enmu modelu, ko je potem pr?u men jokat,?eprav original pod to okroglo matico je tud pvc podlo?ka.verjetno je on ni imel ve?,kovino na steklo zategnit je pa pok.

Napisano

ej legendsa, jutri je pi??anc v akciji v tu?-u.bo? kaj nabavu.namesto da si ?el zdajhle ven na drink, bi raje mami kilo banan kupu.

Napisano

vuk,boris novkovi? ti je posvetil komad...umiru sami...

jaz skoraj ziher ne bom sam umrl, edino ?e me bo kdo razkantal na mopedu....pa ?e tam sem ve?inoma v dvoje...

....dando=dandy

Napisano

nisem prista? motorjev.mam pa frende,kaj pa ima? za en veter v laseh

Napisano

?ibam jest zdej na obhod se mejbi se slismo pol mal kasnej :jupiii::vesel:

legenda, kje pa si, zihr se ga je na?rl na obhodu, spet ga bodo dam prinesli, pozvonili in spizdili, njega pa pustili prewd bajto, tako kot vedno
Napisano

nisem prista? motorjev.mam pa frende,kaj pa ima? za en veter v laseh

nimam vetra v laseh,ker mam obrito glavo....

Napisano

nimam vetra v laseh,ker mam obrito glavo....

:jupiii::jupiii::hohoho::jupiii::jupiii:

post-13-1120808153_thumb.jpg

Papa, Tomi
Napisano

DANDO pa sej nisem jest ti! A si ze pelov zeno na izlet? :vesel: pa dej no da naujo problemi doma pel jo enga lepga popoldneva ko bo skuhala na izlet ma sej ne dele? no saj iz kuhne u dnevno pa bo zadovolna ce bo pridna pa u spalnco.. :jupiii::vesel:

Gost
Ta tema je zdaj zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Zadnja sporočila

• Da ne odpiram nove teme...   Ljudje, pazite na otroke in kaj gledajo po internetu. Ker nekatere objave so prav kriminalno dejanje.   Pride k meni sin, da bi rabil kalijev nitrat, pa mu ga v trgovini niso hoteli prodati. Ga vprašam, kaj mu pa bo, pa mi sin pokaže posnetek, kako nekdo zmeša kalijev nitrat, žveplo in oglje, to da v kartonast tulec, prižge in ustvaril dimno zaveso. Potem pa z motorjem pripelje skozi to zaveso, na drugem posnetku so se odprla vhodna vrata pa se je ven kadilo kot iz kakšne vesoljske ladje v filmih in podobno. Pa bi tudi sin nekaj snemal in pri tem uporabil dimno zaveso. Pa mi še razlaga, da oglje (1,5 kg) je pobral kar iz peči in ga zdrobil, žveplo (1 kg) je dobil v kmetijski za 10€, edino kalijev nitrat mu še manjka. In rabil bi ga 7,5 kg...   Meni pa po možganih melje in melje in mi ne da miru.    Saj na tistem posnetku lepo pokaže vse te stvari in kako jih lepo zmeša, pa nasuje v tulec od toaletnega papirja, nato pa prižge z vžigalnikom, ampak meni ta kalijev nitrat ni in ni dal miru. Pa da žveplo kuriš in potem vdihavaš tisti dim...    Pa se malo "sprehodim" po internetu in na Wikipediji odkrijem, da je tole zgoraj v bistvu recept za črni smodnik...   Zdaj si pa predstavljajte, da bi mulcu uspelo dobiti še kalijev nitrat in bi mi doma namešal 10 kg črnega smodnika in ga prižgal brez vžigalne vrvice, kar na direktno z vžigalnikom...
    • Eto, za Twinga nabavil zimske gume Falken pri GuneNa Dom. So ravnoprav sveže a niso Japonske ampak Poljske, verjetno delane v isti tovarni kot Sava in še katere... 
    • Meni je to tudi malo mimo. Me pa vsakič malo stisne, ko vidim, da določene osebke, ki svojim ostarelim staršem kupijo ali jih prepričajo, da kupijo vozila kot so Tesla Y ali podobni SUV z 500 ali več konji zaradi varnostnih sistemov. To govorim za take osebe, ko se že na daleč vidi, da njihove kognitivne sposobnosti niso več zadostne. Zadnjič sem na skoraj praznem parkirišču videl Staro mamo okrog 80, kateri je hčerka kupila nek BMWjev Behemoth. Starka je bila popolnoma preobremenjena. Ko sta zapuščali parkirišče je voznica naredila 6 točkovni obrat, ker jo je bilo strah koga rukniti, čeprav je imela vzadaj vsaj še 4m.
    • Zato pa sem nekje pred kratkim napisal kako je brezveze, da delajo elektrikarje s pospeški od 0 do 100 v 5 sekundah in 500 konji,po drugi strani pa prevozijo komaj do 500km.... 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.