LabiGT Napisano 29. junij, 2012 Prijavi Napisano 29. junij, 2012 evo prva okvara pri mx5 ne dela daljinsko centralno. Daljinec je ok (sem zamenjal baterije, in meril upore in vse), tko da mora bit neki pri avtu. Ideje? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 29. junij, 2012 Prijavi Napisano 29. junij, 2012 evo prva okvara pri mx5 ne dela daljinsko centralno. Daljinec je ok (sem zamenjal baterije, in meril upore in vse), tko da mora bit neki pri avtu. Ideje? varovalka verjetno centrala...ampak a si poizku?al spet inicializirat daljinec s centralo, ne vem ?e gre to pri mx5 enako kot pri 6 in 5.......... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 29. junij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2012 varovalka tud ok najbrz je res sla centrala...kje pa je sploh? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
LabiGT Napisano 29. junij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2012 najdu in zrihtal in dela! vseeno mx5 nima okvare navodila, kako se dela Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 30. junij, 2012 Prijavi Napisano 30. junij, 2012 najdu in zrihtal in dela! vseeno mx5 nima okvare navodila, kako se dela Thats it..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 25. julij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 25. julij, 2012 vi ki imate NB FL: a je osvetljen: 1. gumb za uravnjanje visine snopa, vrtljivo, ki zraven gumbov za gretje sedezev (na sliki je ista notranjost kot moja)?2. stikalo za vse stiri zmigavce? (crknila mi je zarnica za osvetlitev gumba za gretje sedezev, zanimivo pa prizge se kontrolna lucka ce je gretje vkljuceno) kaksne zarnice grejo noter sploh?in, a je treba dat stran celo sredinsko konzolo? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.