Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• To je top guma pomoje.
    • Jaz sem imel prejšnjo nedeljo prvič odkar imam izpit (20 let) defekt in ker sem planiral spomladi zamenjati letne gume, sem uredil kar zdaj, ker je bila defektna guma takoj fuč od kratke vožnje po avtocesti do izvoza. Nisem pa mogel veliko mučkati, ker na hitro tole narediti je malo problem, z dimenzijo 225/45/R19 pa še malo težje, ker ni nič takoj na voljo. No, v glavnem vzel sem Goodyear. Ima kdo kaj izkušenj, kako se tole z leti obnaša? Preden sem šel v ponedeljek zjutraj k vulkanizerju, sem na hitro preletel splet in je kar hvaljena guma.   Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 - Tyre Reviews And Ratings WWW.TYREREVIEWS.COM Will the Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 suit your car? Find the best tyre for your car read 146 reviews for Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 and compare to other Ultra High Performance tyres  
    • Odgovoriš si lahko sam:    
    • Moj šef ima prav seksi pogled.   Pravzaprav to niti ni čudno, saj je glup ko kurac...
    • Po pločniku pešači fantek, ob njem se ustavi vozilo, voznik odpre okno in prijazno ogovori fantka: - "Poglej, imam veliko sladkarij. Vstopi." Fantek odkima in pešači dalje. Po nekaj metrih se vozilo spet ustavi ob njem in voznik spet ogovori fantka: - "Poglej, poleg sladkarij ti dam še 20€. Vstopi." Fantek odkima in pospeši korak. Po nekaj metrih se vozilo spet ustavi ob njem in voznik spet ogovori fantka: - "Glej, poleg sladkarij ti dam še 50€. Daj, prosim te, vstopi." Fantek se ustavi, se previdno ozre naokoli, nato pa se približa k oknu in reče vozniku: - "Glej, tata, ti si kupil tega trapastega Forda, zdaj se pa še vozi v njem. In ne ogovarjaj me na cesti, da mi ne delaš sramote..."
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.