Slovenija, moja lepa dežela
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Hvala, seveda bom vzel z veseljem ko se moji znucajo do konca
-
Kar je enim super je drugim, ki so prej vozili " premijskega" Nemca najslabše. Kaj čmo. Kako gre že tista : slabemu....😉
-
Nekaj pomojem ne štima pri tvoji Mazdi glede klime. Da bi vklopla notranje kroženje zraka, tega ne vem, ker nisem bil nikoli pozoren na to. Bom pozoren in javim. Po logiki bi rekel, da zato da ti ne dovaja hladnega ko gretje še ni aktivno. Ti dela to samo pozimi, oz ko je zunaj hladneje? Avtomatska klima pri meni dela tako da če je zunaj nad 30 recimo in mam naštimano na 22, se vklopi na skoraj maksimum za ene 2 minute če je bil avto v senci, če je bil na soncu pa seveda nekaj dlje in shladi v res parih minutah. Potem se postopno lepo niža intenziteta pihanja. Je pa res, da auto način uporabim samo za shladit na začetku, potem ga izklopm ker nam bolj paše mrzel zrak v noge. Zračniki na voznikovi strani so perfekcija, na sovoznikovi strani se pa strinjam 🙂 tudi moja jih izklaplja. Kar se tiče ogledal ne vem, zaenkrat še nimam problema, kar se tiče matričnih luči pa nimam pojma. Glede čričkov pa fingers crossed. Do zdaj sem jih mel vedno, tudi na novem pasatu, pa se niso obremenjevali na servisu in so mi rekli da je to žal normalno @Zeki uf, hvala ti tisočkrat! Že težim agentu 🙂 Koliko so ti pa računali prvi servis?
-
Sam sem pred mesecem dni imel podobno izkušnjo z Mazdinim booking sistemom. Izberem termin v petek ob 8:00. Čez dva dni me kličejo iz servisa, da dana kombinacija ni na voljo in če bi lahko prišel v četrtek. Sem vprašal, če nimajo v petek druge ure na voljo in mi reče da ob 10 ih je še fraj. Mislim halo, daj mi prvo ponudi drugo uro, še le nato mi ponudi drug dan. Mislil sem, da se lahko zanesem na e-bookingin in si vzel dopust. Bi bilo bolje, da bi napisali, da je za servis potrebno poklicati ali se zglasiti osebno. Glede zavarovalnine je verjetno kriva dodatna oprema. Jaz imam prime line in navadno belo barvo in je premija precej nižja z vsemi popusti. Jaz sem se ravno zaradi govoric o klimi, senzorjih in podobnem odločil za osnovni model in moram reči, da mi ni žal. S prodajno vrednostjo pa se ne obremenjujem. Prvotno sem nameraval kupiti cetre line plus asistenčni paketom 360° kamera, pa sem si premislil, ko sem se spomnil, da mi je na starem avtu nekdo zbrcal stransko ogledalo pred blokom. Prilagam še mojo polico od Save.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.