|
|
ELRING Tesnilni obroc, cep za izpust olja Številka izdelka: 115.100 20 Izdelki x 0,20 EUR |
Na zalogi 4,00 EUR |
|
|
ATE Komplet zavornih oblog, ploscne (kolutne) zavore Številka izdelka: 13.0460-2628.2 1 Izdelki x 40,23 EUR |
Na zalogi 40,23 EUR |
|
|
Številka izdelka: 94124 8 Izdelki x 19,18 EUR |
Na zalogi 153,44 EUR |
|
|
|
|
|
|
Številka izdelka: 03.9901-6202.2 2 Izdelki x 14,59 EUR |
Na zalogi 29,18 EUR |
pred 21 urami je m42d4 napisal:Lep pozdrav vsem!
Sem nov na forumu, moj prvi post!
![]()
Na mazdi 3 hatch (l.2016, 2.0, 120hp, bencin) ročni menjalnik, bom zamenjal olje menjalnika.
Naročil iz tujine, v Slo atm nedobavljiv:
Zanima me kako je s filtrom olja v menjalniku in s tesnilom?
Kaj ni tako da imajo menjalniki filter/strainer? Na tej strani z deli, filtra ne vidim :<
click:
Just a moment...
PARTSOUQ.COM
In pa glede tesnila; ali se lahko dobi že izdelano tesnilo? Ali to ne obstaja? Sem obrnil že pol interneta na glavo, pa ne najdem konkretnih infos oz. delov da bi jih naročil. Silikon se mi ne zdi posrečena rešitev, le-ta se namreč med montažo izrine navzven? Zaradi tega in lažje montaže bi se raje odločil za klasičnu dihtungo če obstaja.
Mi lahko kdo pomaga z linki za naročanje filtra in tesnila? Hvala!
Mene pa zanima, kje si konkretno nabavil? Imam že 3 mesece naročenega v SLO, pa še nič...
Ne se sekirat, ti Mazdini zasloni (novoletna jelka) kažejo približno. Tudi na 6-ki je podobno. Sam se bolj sekiram, ko je kazalec za gorivo v drugem skrajnem položaju. 😃
pred 2 urama je scania napisal:Zavorno bi vzel 2000 vendar bi jo vseeno menjaval na 2 leti. Ce ni ate bi vzel zimmermanove.
Verjetno si mislil ATE typ 200?
Pri Zimmermann ploščicah pa ne zasledim informacije, ali so za električno zavoro ali ne (pri ATE gre za 2 različna modela, en je za električno zavoro, drug za ročno))???
https://www.autodoc.si/zimmermann/9393374
Popravljeno od Janez007
Nabavljam zadnje ploščice za M6 in M3 (za na še prve originalne Mazda diske), pa zavorno tekočino. Spremljam cene in pred kratkim so na Autodoc močno navili cene, danes pa oglašujejo 35% popust. Klasična trgovska fora.
Nameraval sem kupiti vse ATE:
03.9901-6202.2 ATE DOT 4 706202 Zavorna tekocina 1l ▷ AUTODOC cena in mnenja
@scania bo vedel, ali je tekočina ATE TYP 200 OK (privlači me daljši čas menjave)? Katero alternativo bi vzel namesto nedobavljivih ATE zadnjih ploščic za M3? Za spredaj že imam nabavljene ATE.
pred 37 minutami je Hixxy napisal:Mah ta Slolvenija je itak postala nateg.
Gledam za Motul 8100, od 50€ do celo 70€ (Bartog) + poštnina
Nemčija - 35€ + poštnina
Bolano v kakšni državi živimo, sam da se nateguje folk
Popravljeno od Janez007
pred 1 uro je Gregster napisal:Kakšna pa je razlika med tem oljem in onim na mimovrste?
1,2 € pri litru. 😃

Napisano
Potem se potrebuje pri eni menjavi 2 novi alu podložki? Mogoče si že omenil, pa sem pozabil ...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani