Torej danes sem prvi? v tem hudem mrazu v LJ (v LJ se 2 vozila, da je pa? ceneje). No avto je deloval dokaj normalno, dokler nisem ?el pri Vrhniki prehitevat in opazil, da no?e normalno vle?t.
No potem po vrhniki sem lahko normalno speljeval in vozil, na AC pa isti problem. Nisem mogel normalno pospe?it. 120 km/h sem lahko vzdr?eval toj blo pa to. V obrate zaradi kolone nisem mogel na?opat. Ko sem dodal gas je avto za?el cukat.
No potem sopotnika na Be?igradu odlo?im, na dovozu nazaj na AC ga malo nati?im v obrate (malo je cukalo) potem pa se je nekako odprlo in je avto normalno vlekel.
Torej ali je kriv mraz (pri nas je blo zjutraj -16) ali (bog ne daj) je kaj krepalo?
P.S. : ?e kdo spregleda, avto je Mazda 6 2009 letnik, dizl 2.0 140 konjev
Lahko je problem na stikalu in ti ne sklene kontakta. Lahko se pa vezje pri pritisku na gumb toliko premakne, da ni kontakta z baterijo.
Baterijo bom ?el drug teden novo kupit pa probam. Kontakt pa dvomim da se prekine, ker sem samo to vezje ti??al na baterijo in pritisnil gumb...pa isto ni bilo efekta.
Ce ti odklepa in ti noce zaklenit, je nekaj narobe z tipko na kljucu, priovaj ga odpret in poglej kaj je notri. Mogoce je kdaj prisla vlaga v njega in ima zdaj slab spoj. Drugo ne more bit v tem primeru
sam isto zmatram....je kak?na ve?ja znanost odpret ta klju? ali je simpl?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Torej danes sem prvi? v tem hudem mrazu v LJ (v LJ se 2 vozila, da je pa? ceneje). No avto je deloval dokaj normalno, dokler nisem ?el pri Vrhniki prehitevat in opazil, da no?e normalno vle?t.
No potem po vrhniki sem lahko normalno speljeval in vozil, na AC pa isti problem. Nisem mogel normalno pospe?it. 120 km/h sem lahko vzdr?eval toj blo pa to. V obrate zaradi kolone nisem mogel na?opat. Ko sem dodal gas je avto za?el cukat.
No potem sopotnika na Be?igradu odlo?im, na dovozu nazaj na AC ga malo nati?im v obrate (malo je cukalo) potem pa se je nekako odprlo in je avto normalno vlekel.
Torej ali je kriv mraz (pri nas je blo zjutraj -16) ali (bog ne daj) je kaj krepalo?
P.S. : ?e kdo spregleda, avto je Mazda 6 2009 letnik, dizl 2.0 140 konjev
Povezava za deljenje
Deli na druge strani