Ja, povsod ja. Ko sem dal dol pokrov in potem šprical ter premikal ogledalo se je prav slišalo, da je vmes kot ena mivka, ko nekaj hrešči ob premikanju. Glede na to kako švoh je očitno ta motorček, oz nastavljena zapora premikanja na preveč občutljivo, potem dela kot pač dela.
Meni se je to zgodilo par dni nazaj, ampak vedno napiše tudi vzrok. Zadnjič je pisalo defog, včasih piše adverse conditions..,nikoli pa še ni za brez veze če tako rečem.
Tole je res katastrofa. Meni je bilo rečeno, da je reklamacija na reklamacijio potem 1 leto. Se pravi če ti crkne po letu in pol, je spet dobra volja vodje servisa, da ti spravi nekako skozi.
Enkrat sem prebral, da naj bi imela FL verzija od leta 2015 naprej drugačne podložke injektorjev (ne-bakrene), ki jih naj ne bi bilo potrebno menjavati. Ali lahko to kdo potrdi/ovrže?
To drži.
So mi pa na servisu vseeno svetovali naj jih zamenjam, pač sej to ne stane praktično nič. Tako da, jaz sem jih lansko poletje zamenjal.
Saj je pri večini dizlov tako, da ni najbolje, če se regeneracijo prekine. Ne pomeni pa to, da boš imel težave če jih boš prekinil. Vozi brez misli na to, in bo vseeno ok. Seveda, če imaš neke normalne razdalje. Če se boš vozil par km sem in tja, boš imel z vsakim slej ko prej težave.
Pri teh motorjih, kot smo že večkrat omenili je potrebno zamenjati podložke na injektorjih, preveriti sito na oljni črpalki, ter menjati olje na recimo nekje 10 tisoč prevoženih, pa si naredil praktično (skoraj) vse kar lahko narediš, da bo motor delal še dolgo
Meni še ni čisto proradil. Pa sem šprical ...in šprical..Snel plastični pokrov, šprical okoli, in se je slišalo da je notri neka svinjarija, od prahu, peska...Je pa motorček po mojem mnenju definitivno prešvoh za to. Ker se vidi da se matra. Če mu malenkost pomagaš, zadeva gre skozi.
Jah, tudi s pk moraš včasih skočit. Na ac v klanec dela na polno recimo. Take porabe brez pk ne moreš imeti. Recimo, s pk se mi recimo ob takih pogojih tudi pasivno kurijo saje v dpf filtru.
O temperaturah olja,vode in menjalnika pa raje ne bom, tam se pomoje še najbolj vidi kako "trdo" avto gara.
Aha, thx. V bistvu gre šipca zelo težko dol. Nisem upal. Sem pa dal dol zadnjo plastiko, ta gre na izi. Sem sprical tam okoli motorja, je proradilo. Potem čez pol ure spet stara zgodba.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kar ne veš ne boli.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani