Skoči na vsebino
Regulacija LED lu?i?
Napisano

No ja, sej pri vseh znamkah je Pomoje tako. Sistem ne more vedeti kdo pride izza ovinka, dokler kamera ne zazna dolo?eno jakost svetlobe. In, jaz s tem nimam te?av. Tudi na drugih avtih.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Regulacija LED lu?i?
Napisano

Kaj pa ?e obrnemo, torej da si prvi v koloni na semaforju in zategne? ro?no? Je smiselno, da se tedaj ugasnejo dnevne lu?i? :)

Smiselno gor ali dol. Glede na to, da je LED in mala poraba, bi bilo s tega stali??a vseeno ?e bi gorele. Ampak, ne zdi sem ti bav bav tudi ?e ne gorijo. Konec koncev, kdo pa zateguje ro?no na semaforju :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Regulacija LED lu?i?
Napisano

Ma, kaj ?e je avto pred teboj na semaforju? Isti k Al je dnevna lu? Al ne. Tisti, ki avta podnevi ne vidi, vemo kako je. Ajde med vo?njo recimo da je OK, ?e pa stoji na miru pa res ne vem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pokanje v armaturi mazda 3 G120
Napisano

Dej ti za hec z roko malo sovoznikov sen?nik potisni gor na strop. Ve?krat se zgodi da ?kripa plasti?ni pantek na sen?niku sli? se pa ?ist nekje drugje. Probaj.

Ta bi bila sicer lovska. Ja, vedno bolj se mi dozdeva da ni tam kjer jaz mislim da je. Oz. ?e je, nemorem do tja, ker mora biti to nekje na spojih kjer je armatura pripeta na A-stebri?ek oz. nekaj podobnega.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.