Ja, se strinjam. ?e se pa zadnje ob zmanj?ani vidljivosti pa? ne pri?gejo, smo pa zato mi tam da jih. Ker senzor se da prelisi?iti, ..pa smo spet pri mejnih primerih
Ugrabljam temo, ker ima taprav naslov v tapravi kategoriji.
Samo preverjam... servisni interval za doti?no mazdo je 20kkm, olje se pa iztro?i po 15kkm? Vsaj tako me opozarja indikator za menjavo olja.
Kako se drugi odpravljate na servise? Naredite redni servis toliko prej in imate zaradi tega vi?jo frekvenco rednih servisov ali pripeljete dvakrat v dveh mesecih na servis?
Preveri nivo olja. ?e je blizu X mora? zamenjat oz. je zelo priporo?ljivo.
?e prednja hauba ?e ni razdevi?ena bi si omislil tole:
Tudi mazdam se v tunelih malenkost pozno pri?igajo lu?i.
To ne vem, ?e je res. Pri moji prej?nji, kjer se ni dalo nastavljat te zakasnitve oz. ob?utljivosti senzorja so se v tunelu lu?i pri?gale prej kot vsem premium znamkam. Pri tej zadnji, je pa itak nastavljivo in trenutno imam nastavljeno na medium high, kar pomeni ,da mi recimo te dni zjutraj vse lu?i lepo gorijo.
To glede prihranka mogo?e velja za navadne halogen ?arnice. Pri LED tehnologiji bi res lahko gorele tudi zadaj. Tako pa direktiva zahteva samo spredaj in gorijo seveda samo spredaj. ?eprav, bi lahko to softwersko ?isto lepo re?ili ob obisku servisa recimo. Samo volje ni
Mja, sem hotel v soboto posnet, pa ni ratalo Je pa res, da sem pred tem doma mal na?prical zgoraj v tisti dve luknji na amortizerju. Mogo?e je tle fora. Poro?am
A ima ?e kdo te?avo z ob?asnim pokom ?ez le?e?e policaje ali kako ve?jo udrtino itd. Opazi se, ?e gre? po?asi, sicer poka ni, pa ?e to ne vedno?? 2017 letnik 6ka.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja, se strinjam. ?e se pa zadnje ob zmanj?ani vidljivosti pa? ne pri?gejo, smo pa zato mi tam da jih. Ker senzor se da prelisi?iti, ..pa smo spet pri mejnih primerih
Povezava za deljenje
Deli na druge strani