5.000. 9 let star avto, ogromno prevoženih km, praske, ..... nov je stal okrog 16.000 ... po 5-tih letih gre na pol (8.000), po naslednjih petih spet na pol (4.000). ..
Meni se zdi na treutno stanje na trgu in ostale Mazde 3 na a.net cenovno čisto prav umeščen. Ja ima nekaj več kilometov (nebi ravno rekel ogromno), so pa le tej povečino relacijski. Sem ravno v eni temi bral, ko ste se pogovarjali da je ketna na teh motorjih za 500k km, diski in ploščice (ATE) imajo 50.000km, enako akumulator, vso ostalo je menjano po servisnem planu.
Evo kako boš pa naprimer ta oglas glede na tvojo teorijo komentiral. Pa takih je še polno. Koliko je ta avto stal leta 2018?
Da še kaj napišem o Mazdi, danes ko je mal več časa.
Prodaja se MAZDA 3 G100 Sport z opremo Challenge + dodatno parkirni senzorji zadaj in navigacija. Barva Titanium Flash.
Sem prvi lastnik. Mazda ima 222.000km. Večina kilometrov je narejenih na avtocesti, relacija Ljubljana-Trebnje. Mazda je redno servisirana na uradnem servisu (BTC, zadnja dva pa na Interclassu). Zadnji servis je bil narejen Decemba pri 215.000km. Mazda je lepo ohranjena z izjemo dveh poškodb (praska na spodnjem delu voznikovih vrat ter popraskan zadnji odbijač na eni strani(ker je avto temen niti ni opazno) in mehansko brezhibna. Nikoli zaletena ima pa barvan sprednji blatnik zaradi manjše praske (imam sliko praske pred barvanjem), ostalo v tovarniški barvi.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mene res zanima ali jo je @primorc85 prodal in če je za koliko. Upam da deli info tukaj.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani