Skoči na vsebino
Chat is back ...
Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

Dol s tablo......:nevem:

Ne vem ali je bil šef s pi?do ali šefica z jajci. Vsekakor pa nekdo brez možganov.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Golobi ne bodo več letali po nebu Republike Srbske. Ne!

Po tem ko je prijatelj jajčeglavca Rok Snežič naznanil Goloba policiji zaradi prepovedi vstopa Dodika v Slo.

SIOL.NET

Svetovalec nekdanjega predsednika Republike Srbske Milorada Dodika, Marko Romić, je napovedal, da bodo vladi predlagali, da Roberta Goloba razglasijo za persono non grata v Republiki Srbski.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Na turistično dokaj neobljudenem otoku Mljet, na še bolj neobljudenem delu, v eni pi... matrni bogu izza nogu kamor nihče ne zaide, smo se familija vedno kopali goli. Otroci pač, ker so se taki rodili, midva, ker mokre kopalke niso zdrave pri težavah s križem. Bili smo večinoma sami, občasno je se je tam enako kopal še kdo. 

Potem šok. Na stezico do obale, ki smo si jo sami zgrizli skozi trnje in žbunje, je nekdo zabetoniral! tablo z napisom "Gradska plaža" in piktogram o prepovedi kopanja brez kopalk. Kamenčka niso premaknili, da bi kaj uredili, samo kupček betona so stresli in železno štango za napis.

Razlog? Očitno je neko frustrirano farško kurbo nekaj motilo. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano (urejeno)
dne 9. 8. 2026 ob 12:44 je Bini napisal:

Dobra osvežitev, notri in zunaj.... 🥶🤗😉 

IMG_20260809_124136.jpg

Se vidi da si penzionist pa imaš težave s fokusom.

(kadar imam jaz s seboj mojo najdražjo, si tudi ne upam kaj dosti fokusirat)

crop.jpg

Popravljeno od Mraušk Mčk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ma kakšno globalno segrevanje. Ga ni.

To je samo konstrukt levičarjev, aktivistov in tamavričnih. 

WWW.RTVSLO.SI

Letošnja junij in julij sta bila najtoplejša meseca v zgodovini meritev v Zahodni Evropi, je sporočila služba za spremljanje podnebnih sprememb v okviru programa EU-ja Copernicus. Rekordna...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Pi... jim materna kapitalistična. Že spet bo nekdo pridelal kakšen meter daljšo jahto.

A kdo na spodnji sliki opazi kakšno razliko med embalažama? Jaz je ne. Je pa velika razlika v vsebini.

V nanovo kupljeni plastenki je povsem druga vsebina kot v plastenki izpred pol leta. Na Muc Off mleko sem pred leti presedlal, ker so ene druge firme prodajale samo malo na belo pobarvano vodo ki ni zaflikala nič. Sedaj pri Muc Off prodajajo vodo v embalaži v kateri so še nedavno prodajali konkretno tekočino. In to skor 40€ po litru (liter je premalo za 4 bicikle). 

20260809_094944r.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 22 urami je Bini napisal:

Dober je....:ouje:

IMG-1743121a52d03f5b988c5dae9f36cf67-V.jpg

Res je. Meni je alpsko mleko daleč najboljše s 3.5 maščobe. 1,5 nima enakega okusa.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vprašanje za bicikliste. 

Ko morate uporabit črva za gumo, A to isto gumo še naprej normalno uporabljate s črvom noter, ali se greste lepljenje flike na notranjo stran gume, ali gumo preprosto vržete stran?

Sam sem eno zvozil do konca s črvom notrt. Danes je naš mulc na Dovškem enega črva ponucal, da se je pripeljal domov. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Nekoč v času naših staršev pred pol stoletja in več se je rekreacija dogajala spotoma - bicikli so bili osnovno, velikokrat edino prevozno sredstvo. Posledično je imela vsaka bajta pumpo za kolo, kos stare zračnice za flike delat in pa gumilezngo. Takrat niso rabli s seboj vozit vse to, ob predrtju so preprosto potrkali pri prvi hiši.

Tri leta nazaj je sin s sošolcem odšel na 15km oddaljen pumptrack. Tam je sošolcu spustila guma, sredstva za flikanje sta neuspešno iskala pri mojem bratu ki živi tam, potem je šel brat v akcijo, povprašal pri ene 3 sosedih, nazadnje pa pri kolegu ki ima servis mopedov in skuterjev. Nikjer gumileznge in flik. Nazadnje je moral oče od sinovega sošolca z avtom priti ponj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
Pred eno uro je Janez007 napisal:

Sem ga vzel, ker mi ni bilo jasno, zakaj se ena palačinka peče 5 minut, pa nov električni štedilnik. Kombinirke, olfa nož, izolir trak, izvijači, ... vse to je zame obvezna oprema, če grem v hrvaški apartma. Nekoč blizu Pule pa sem ga tam kupil, ker me je zafrkavala elektrika na avtu.

Kako so vzdrževani hrvaški apartmaji mi je dobro poznano. Brez orodja nikoli na morje. Nisem pa še peljal kombinirke s seboj.:lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 21 urami je Janez007 napisal:

Včeraj sem govoril s svakom, ki je bil zadnja 2 tedna v Maslenici na Šolti - zelo verjetno sta se večkrat srečala na plaži ...

Šli so z 2 avtoma, bencinarjem in električnim ID3. In prišli, pri čemer so se vmes za filanje za 1 uro ustavili. V Maslenici ga je nafilal preko 3 noči, porabil za cca 2,5 € elektrike (filal je 3 noči z 2 kW). Sicer so na tistem območju 2 fazni priključki in so vsaj nekaj let nazaj bile kar težave z napetostjo, predevsem zvečer. Še palačinke si komaj spekel (v vtičnici sem izmeril tudi samo slabih 200V).

Kaj ti na s seboj na dopust unimer jemlješ?zmeden? 

Pa sem mislil, da sem jaz čudak, ker res vse živo tovorim na morje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Čakaj. A prav razumem da ti je po glavi rojilo, da kličeš AMZS zaradi ene luknjice v gumi bicikla. Hej! Kje ti je gumileznga??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pa saj je Alex razlagal, da imajo na Norveškem sistem Vehicle to Grid. Se pravi, če ni elektrike, ni panike. Ko zmanjka se omrežje napaja iz avtov.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano

OK, iz smrekovih vršičkov. Sam da ne iz vršičkov tise.

Zmaj, ti kar tega pij. Alpa kateregakoli drugega. Sam nikar pepsi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ko je nekdo gnoj že od komunističnega mladinca. 

Najbolj znana Slo. gnojarja iz komunističnih časov sta Barbika in Janez odrašenik (JJ gologlavi jastreb). Razlika med njima je le v tem, da Barbika ve, da se kolekcija lahkih, elegantnih in športnih oblačil in obutve, ki jih je dobil preko spletne trgovine Answear, super podaja tem poletnim dnem.

WWW.FACEBOOK.COM

Answear ❤️ Kolekcija lahkih, elegantnih in športnih oblačil in obutve, ki sem jih dobil preko spletne trgovine Answear, se super podaja tem poletnim dnem. Nosim jih rad na kopnem in v vodi. Tudi...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Naslednjič bodo klicali GRS-jevce zaradi veveric.

WWW.RTVSLO.SI

V Triglavskem pogorju so v ponedeljek zvečer posredovali gorski reševalci, potem ko so trije mladi pohodniki iz Italije zaradi srečanja z volkovi prekinili načrtovano pot. Na pomoč so jim priskočili reševalci...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Služben kokodak prejšnje generacije 2.0 tdi DSG 4WD brez najmanjših problemov 150Kkm do zamenjave z novim. Tanov kokodak, ista kombinacija 30Kkm nobenih problemov.

Enako 2.0 tdi DSG 4WD moj škodilak 215 Kkm brez kakršnih koli problemov.

Slivka, pomoje te zaje...  to, da imaš fordovo značko na avtu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 4 urami je Bini napisal:

Kje je pa Kolpa.... 😁 

Geografsko se Kolpa nahaja na področju, kjer je osnova Laški Rizling in Kraljevina.

Zmesi so dodani še Beli Pinot, Chardonnay, Sauvignon, Rumeni Muškat, Zeleni Silvanec...

Ne hodit sem. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.