Skoči na vsebino
Chat is back ...
Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

Ja, v levici  bi znali marsikaj povedati na to temo. Zato pa so strogo proti preverjanju poslancev na droge. 

Proti preverjanju na droge so iz čiste zlobe. Upajo, da bo kateremu od poslancev SDS tipa Hoivik zdrsnilo pri plezanju na streho državnega zbora.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

pred 12 urami je Jest napisal:

Skupaj z belim praškom za elite v vladi :P ... 

V novi družbi banana držav znajo dobit diskont na "štaubcukr". 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

ZDA, Kosovo, Gvatemala, Honduras, Paragvaj in Papua Nova Gvineja. In sedaj še 🍌Slovenija🍌

Za to smo se borili. Za to da imamo Slovenijo banana državo. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Pred res mnogimi leti sem že bil zaposlen v podjetju, ki je propadalo, takrat zaradi geopolitičnih sprememb. Sem zelo hitro pobegnil.

Ampak podobnost s tole EU je pa. Najprej jim izklopijo klime, potem počasi naenkrat ne bo več wc papirja na straniščih...

SIOL.NET

Zaradi vročinskega vala, ki je zajel celotno Evropo, so bili v petek na sedežu Evropske komisije v Bruslju prisiljeni izklopiti klimatske naprave. A ne povsod, piše Politico. Zaposleni v stavbi Berlaymont so opoldne...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Meni najzahtevnejša je bila "ferata" je bila tista iz 1. svetovne nasproti Kluž v smeri Hermana. S kolegom sva jo sicer splezala, čeprav ni bila vzdrževana že 100 let. Precej "lahka" sva morala biti na njej ker je precej manjkalo, ostanki pa so bili zelo majavi. V kakšnem stanju oziroma ali sploh še je, ne vem. Glede na to, da so marsikaj delali tam nad cesto ob zadnji sanaciji in širitvi, je mogoče že ni več.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 1 uro je Slivka napisal:

Saj vse resne povezave zaobidejo Slovenijo. Tako, kot je Golob ob neko priložnosti povedal: Slovenija je otok.

Ni pa povedal, da vse transportne reke drvijo okoli Slovenije. Saj se še iz Nove Gorice v Radlje vozijo z vlakom čez Italijo in Avstrijo, ker je ta povezava za dve uri hitrejša kot čez Slovenijo.

Transpotne poti NE zaobidejo Slovenije. Pa to ni iz časov perjadi, pač pa mnogo prej, ko se je svobodna in samostojna Slovenija odločila, da bo tranzitna država.

Danes na poti v mesto rož in nazaj. Tovornjakov za dva pasova. Tam kjer je tropasovnica dejansko zasedajo 2 pasova.

K sreči so vremena Kranjcem se zjasnila. Vrtovec je daleč najsposobnejši minister.  Mislim, njegova sposobnost sekanja gordijskih vozlov, samo gledaš lahko in se čudiš. Njegova odločitev o uvedbi nočnih izmen na deloviščih avtocest je genialna in impresivna. 

Danes na delovišču pri Postojni. Prisotnih ene 8 delavcev, ene 5 jih je nekaj delalo. Seveda, tista taudarna nočna izmena je takrat doma počivala po nočnem šihtu.  

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 6 urami je Z M A J napisal:

Dej Zmaj.  A ti lohka nehaš s takimi butastimi objavami o robotih? Če moja vidi da obstajajo roboti za vse, sem ga naje... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano (urejeno)
pred 8 urami je Jest napisal:

🤪 … en al pa dva pirčka na dan pa res ni neka huda količina ;) sploh na dopustu… Doma pa bolj kot ne ob priliki… 

Veš kva. Pr naš bajt je pa red. Imam nadzornika ki zna štet.

Še celo skozi kožo me zavoha če sem pil pivo. Koliko jih je bilo pa izračuna, ko štopa, koliko časa opravljam malo potrebo.

Uglavnem, nič ne morem skrit.

Popravljeno od Mraušk Mčk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koga volit
Napisano (urejeno)

Pa kaj zdaj Alexa ?!!!

Na desni strani resnično nimajo težav. Vse je jasno. Primanjkljaj ustvarjen z novim interventnim zakonom je golobovo maslo. 

Mogoče celo Kučanovo.

Popravljeno od Mraušk Mčk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Sicer se aktivno ukvarjam z rekreativnim športom. Ampak da poteka svetovno nogometno prvenstvo sem zvedel šele, ko so bile prve tekme že mimo. sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 4 urami je Z M A J napisal:
WWW.RTVSLO.SI

Kaj je tako posebnega na otoku Sazan, zaradi katerega ta mesec v Albaniji potekajo množični protesti in ki so albansko javnost postavile nasproti Ivanki Trump in Jaredu Kushnerju, ki si želita otok preurediti v...

Pa kaj se zdaj šiptarji bunijo. A so mislili, da je njihovo bivanje v ameriški riti zastonj???

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.