Danes lažji poganjalski trening do Ravbarja na Rodici.
Tam kjer si se ti vozil sva danes z mojo najdražjo šla ob Bistrici do Strahovce. En vmesni postanek pri Veroniki v Kamniku in en postanek Pri vodnjaku v Radomljah ker mi je že rdeča svetila. 51 km vsega skupaj.
The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Po poročanju poljskih portalov Poland Daily24 in Niezalezna.pl se vodja urada za diplomatsko varnost poljskega ministrstva za zunanje zadeve v bolnišnici v Sloveniji že več dni bori za življenje, potem ko je pred...
Ko so Poljski preiskovalci zadeve vzel v roke, so ugotovili, da sploh ni padel kozi okno. Da ničesar ni res. da oseba ki je padla skozi okno sploh ni tista oseba za katero so novinarji trdili, da je.
Torej, niso ga vrgli skozi okno. Če bi ga, bi ga morali vreči zadost daleč do zemljišča, ki je že v pristojnosti slo policije, da bi se vedelo kaj se je zgodilo.
Zadn cajt da zamenjajo okna, ker očitno jim slabo tesnijo.
Stvar se je zgodila 13.09. En teden so novinarjem razlagal kaj smejo napisat, na tak način z zapoznelo informacijo samo ustvarjajo prostor za špekulacije. Enako kot v primeru, ko je naša precednica razbila kombi (odzunaj ga je šofer, od znotraj pa ona)
Jaz sem sicer specializiran za Dežnikarce, ampak kot rečeno izplen absolutna ničla. Denis, oskrbnik planinskega doma je rekel da sem vsaj teden prezgodaj.
Tale je od danes na Menini. Najdena na bližnjici od Šavnc do Bibe planine.
Saj pravim, diskonta skladišča cenene hrane neznanega izvora. Od njih drugega niti ni za pričakovati ,kot takšno podlo delovanje.
Kot prvo. Po svoji stari navadi tu na forumu zavajaš in širiš neresnice. Tudi špar ima isti sistem kot trgovine, ki jih ti imenuješ diskontne.
Kot drugo. Vedno na vsakem koraku so tvoja usta polna udrihanja po socializmu. Ko pa pride na plan tvoja želja po zastonjkarskem parkiranju, takrat bi pa ti imel socializem. Ne moreš. Odloči se že enkrat vendar a ti je všeč socializem ali kapitalizem.
Moj predlog je da lepo plačaš kazen. Potem pa greš na organiziran zastonj avtobusni prevoz na eno od SDS zborovanj na zastonj golaž, pa da mal not prineseš.
In zdaj kar naenkrat strela z jasnega odkritje stoletja s strani vladajoče kolalicije, da je šolstvo čist v kurcu. Ampak oni imajo rešitev in v manj kot dveh letih bo stvar porihtana BP.
Da to izjavijo tisti, ki so desetletja (so) ustvarjali ta problem. Tisti, ki imajo celo največ zaslug za ta problem, ker so rekorderji v zniževanju sredstev za znanost in izobraževanje. Podn!
Podn je tudi to, da jim še celo povprečno inteligentni državljani verjamejo. Ampak to je drug problem, goden za antropološke raziskave o veri.
Povej , od kod bodo naenkrat dobili teh 4000 učiteljev?
Ko pride nek sestav politikov na vlado in skritizira vse dotedaj, potem pa pompozno napove da bo za tren oka rešil problem. Verjetno da vejo od kod bodo vzeli resurse. Ali pač ne.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mene , vajenega takih prizorov ne fascinira verižnik. Bolj me fascinira bashguard. Oz., kar je ostalo od njega.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani