Vem da ste tukaj večinoma MTB-jevci..še en potencialen model se je pojavil,..boljša oprema kot tisti Canyon ki sem ga zalimal. Je pa black on black, karbonski okvir brez barve.
Kolk hitro pa gre takle bicikel?
Mislim, če ga prsloniš na plot in pustiš nekaj časa.
The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Na Dolenjsko so se romske skupine začele trajneje naseljevati v 17. in 18. stoletju.
Sicer sem štromar, ampak moja najdražja je biologinja z doktoratom, sam se zato poleg vsega ostalega dobro spoznam tudi na biologijo!
Vsa bitja so skupek tako podedovanih in pa tudi zaradi okolja pridobljenih lastnosti. Cigoti so podedovali odtenek temnejšo kožo, zaradi česar mi niso všeč. Njihov način obnašanja pa ni podedovan. Okolje je tisto.
Kako hudiča nihče ne opazi svetlobna leta razlike med enako temnimi cigoti v Prekmurju in taistimi brazilci na Dolenjskem?
Na Dolenjskem se obnašajo povsem drugače, po moje, ker so v družbi z Dolenjci.
Za izgradnjo bivaka so bile surovina pločevinke, zbrane s strani prostovoljcev na 14 najbolj obiskanih gorskih izhodiščih. Prostovoljci so jih zbrali 2 toni.
Tako da pitje piva ima lahko več dobrih namenov, ne samo gašenja žeje.
Takoj po svobodi so se intenzivno ukinjale dobre prakse prejšnjega režima. In to s strani novega, desnega! režima. Očitno so si želeli tudi oni nekaj krompirja nakrast.
Zakaj pa ne uporabljate aplikacije na telefonu, ki vam avtomatsko odklene voziček, če ga ne vrneš na za to določeno mesto pa avtomatsko potegne s tvojega bančnega računa 50centov.
Prej sem imel Vaude, sedaj imam Osprey. Dobro sede na hrbet in ne opleta. Sem kupil tudi našemu mulcu enakega. Tudi pozimi mi rata zbasat not vse kar rabim.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nekoč je tisto z valjarjem šlo tako:
Če valjar povozi Gorenjca rata hranilna knjižica, če Štajerca rata pivnik, če pa Notranjca pa bukov furnir.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani