Sicer nisem ra?unalni?ki strokovnjak, toliko amaterja pa spet nisem. Te nastavitve sem prvo pregledal, vse so za barvne kopije.
V Wordu sem namerno naredil besedilo, ki je vseh mogo?ih barv, samo ?rne ni. In ko dam tiskat, pride ven popolnoma bel papir...
Kartu?a je nova, ni pa original od HPja ampak sta obe Clover.
nisem rekel da si amater, a pri ra?unalniku je ponavadi veliko malih mo?nosti, potem se osredoto?i na kartu?o, pa poleg ?i??enja ponavadi tiskalniki zahtevajo ?e poravnanje kartu? - vsaj taki ki imajo tudi scanner (ne poznam tega modela)
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ni? ne daje, samo iz na?ih ?epov razporeja. ?e bo ?lo tako naprej, bomo vsi obdav?eni 100% in prejemali socialno pomo?. Seveda sem prepri?an, da bo veliko ljudi "dr?avi" ?e vedno hvale?nih.
Kaj pa ?e bi imeli dr?avo, kjer socialna pomo? nebi bila potrebna, ker ne bi bili vsi ?ez glavo obdav?eni?
Pred leti so imeli v ?vici (v umazanem neoliberalisti?nem kapitalizmu, kjer je brazposelnost pod 4%) referendum, ki bi pove?al socialne prejemke dolo?enim kategorijam. Referendum je seveda gladko padel. Ko je novinarka mlado mamico vpra?ala zakaj je glasovala proti, ?e pa bi dobivala denar od dr?ave, ji je ta odgovorila:
Preden meni dr?ava da 1000CHF, mi jih 2000 vzame iz ?epa!
Bsaka dr?ava se napaja iz dr?avljanov.....pa smo ze prinpolitiki, se malo pa bojo levi in desni....pa smo spet v zacaranem krogu
Pojdimo raje h pozitivam
Branko K. Resevalec na motorju danes:
V?eraj?nja slu?bena ANEKDOTA - prvi? do?ivel po skoraj 40 let prakse in delovnih izku?enj
Z re?evalnim motorjem odhitim na avtocesto, postajali??e Petrol pri Zrkovcih. Pani?en par, ki ni govoril nobenega drugega jezika kot svojega italijanskega, je na center 112 javil, da imajo v osebnem vozilu nezavestnega potnika...
Ko prihitim na kraj sta oba razburjena, jo?eta. Pri napol odprtih zadnjih vratih mercedesa komaj vidim (nasproti sonce) na zadnjih sede?ih le?e?e trzajo?e telo. Veliko telo psa, bokserja. Obvestim dispe?erja in spremljam, ka?em pot do veterinarske klinike, z modrimi lu?mi in sireno, seveda. Res ni v duhu ?rke zakona a kaj ?em... Psa so takoj dali v ambulanto. Ostali ?akajo?i ljudje (z svojimi malimi pacienti) so sli?ali mojo ustno predajo veterinarju. Po nekaj ?asa so mi trije zaploskali za moj nevsakdanji trud.
Vse lepo in prav ampak v vseh desetletjih dela mi ?e nih?e ni zaploskal ali ?estital, ko sem re?eval ljudi... Kaj naj si mislim?!
Osebno pa menim, ?e sem za ne?teto pijan?kov, velikokrat po nepotrebnem, uporabljal modre lu?i, jih bom pa ja tudi za re?evanje (treznega) psa. Predvsem pa imam rad tudi ?ivali...
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ni ?lo druga?e, da sem nabavil ohi?je - baterijo za telefon, ker power banka s kabli ne mislim okoli nositi. Na te?o in velikost sem se hitro navadil. gre za dodatnih 3000mAh
Spremljam:
ponedeljek 16:37 - 42%
Torek 11:31 - 20% (preko no?i je telefon popolnoma miroval)
Torek ob 14:15 - 2% baterija ?e na psu
vklop dodatne baterije
Torek 16:56 (2 uri in pol) - napolnjeno do 100%
ostalo ?e pol dodatne baterije (2/4 ledice), ki se ugasne sama ko se tel napolni
Sreda 09:00 - sedaj ?e na 42%
?e dodam ?e nekaj ur za 42% in pol dodatne baterije bo sedaj tole za 3 dni.
Od drzave nikoli nic ne dobis... vedno samo das ... Tudi takrat, ko mislis, da kaj dobis (vracilo prevec placanega davka) je to le navidezno ... in je le zato, ker si prevec kreditiral drzavo
hvala za vzpodbudne besede
JA banka kreditira mene, da kreditiram dr?avo...
Prvi? po 18 letih pri?akujem da bom kaj dobil od te dr?ave, lani sem imel > 500? dopla?ila ker sem v 01/2014 izdal ?e en ra?un na sp za nazaj....ra?un brez stro?kov in eto, ddv, davek na dobi?ek....adijo pamet
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Box od siloa amisa itd
Drugace ma pa rocus wifi namenske zadeve za take situacije. Sam ce je samo 5m probaj kaka podstreha do podstreha varianta s kabli pa je
Povezava za deljenje
Deli na druge strani