Joj, Gajserja nismo ni? omenili - fant je ratal prvak MXGP ?e predno je dopolnil 20 let. Prvo leto v najmo?nej?em razredu in takoj ponovitev naslova prvaka iz ni?jega razreda... pa ?e tip ni car pol ne vem kdo je?
Nima veze z nesre?o ampak, danes sem ob 08:30 optimisti?no z avtom ?el proti LJ centru na sestanek. 09:15 sem obupal na obvoznici in probal po Celov?ki, ob 09:30 po Litostrojski....09:45 ?e dale? od centra sem obupal odpovedal, obrnil in ?el v Menge? na dobr kofe k vajperju...
pofavlana noga, ne morem na motor, ampak za LJ dejansko ni ve? drugega kot dvokolesnik...z baterijo, motorjem ali pedali...
Jaz sem ?el ob 9:45 na ?iht in sem pri?el v 15min po severni obvoznici z Vi?a do Most. Nobene gu?ve nikjer. Predvidevam, da se je ?e razkadila. Zve?er pa okoli 18:30 domov pa isto po severni brez te?av. Promet se je pa ?ele za?el zgo??evat od Brda naprej, ampak ker grem na Brdu dol me ni glih kej ganilo.
Je pa logi?no saj gre za petek popoldne in lep vikend pa si ?eli ?e cel kup folka mal poletje podalj?at. Pa? ni? druga?e kot vsak konec tedna zadnja dva meseca in pol.
Pa kolk dokazov je ?e potrebnih, da sultan Erdoganije sodeluje z ISIS in je njihov najve?ji zaveznik.
Takoj, ko se je nakazalo, da bodo Kurdi odrezali Tur?ijo od IS je Erdogan zahteval napad a na Kurde. In brezhrbteni?na EU se z njim ?e vedno pogaja. Erdogan je tolk zabluzil, da ga zdaj ?e Putin uporablja za nagajanje Amerom. Vrtiljak norosti.
Seveda delujejo sile, druga?e se vozila ne bi premikala. Torej re?ite zgornjo ena?bo s pomo?jo sil (vektorjev):
- definirajte va?e sile (po veli?ini in smeri)
- umestite jih v ena?bo, pri kateri bo leva in desna stran enaka
- notranje sile pri neelasti?nih trkih so mnogo mo?nej?e kot zunanje
- upo?tevajte, da se pri neelasti?nih trkih gibalna koli?ina spreminja v notranjo energijo, ki se porabi za deformacijo teles
Seveda ima? pri ?elnem trku dveh enakih vozil 2x ve? kineti?ne energije. Ampak ne na ra?un hitrosti temve? na ra?un mase saj sta dve vozili pa? z 2x ve?jo maso od enega samega.
Kot vemo energija ne nastane iz ni? in tudi ne gre v ni? se lahko le spremeni. V tem primeru pa? v potencialno ne, ker avtomobila nista zletela v zrak ampak v notranjo energijo kot si ?e napisal. Ta se je spremenila v zme?kanje, segrevanje, ve?anje tlaka itd. Zanemarimo to, da v tem primeru ni ?lo za "idealen" trk, da bi avtomobila obti?la na mestu trka kar je v resnici pomenilo, da se je samo del kineti?ne energije spremenil v notranjo.
Ampak vseeno je vsak od teh dveh avtomobilov prejel le svoj del notranje energije iz spremembe lastne kineti?ne energije in na?eloma ni? od drugega vozila. ?e bi vozili imeli razli?ni masi potem pa je zgodba druga?na.
Ampak kot je ?e prej omenil Slivka pa na na?a telesa vpliva le pospe?ek oziroma v tem primeru pojemek.
Pa dejmo torej vzet primer 90km/h (25m/s), brez zaviranja, v trenutku trka se avto deformira za 1 meter.
?as=razdalja / hitrost > 1m / 25m/s > ?as je torej 0,04s
Pospe?ek=hitrost / ?as > 25m/s / 0.04s > pospe?ek oziroma pojemek, ki deluje na voznika je torej 625m/s2 ali 62,5G.
Kljub temu, da gre za kratkotrajen pojemek je sila na notranje organe prevelika za pre?ivetje.
GO*CERAR ?
Verjetno na? predsednik vlade... on ima take "duhovite" domislice o jamranju oziroma, po pravilno slovensko, tarnanju.
V kon?ni fazi se torej vsi strinjamo s tem, da ?e avto s hitrostjo 100 km/h:
- tr?i v zid
- tr?i v drevo
- tr?i v parkirano vozilo
- ?elno tr?i v nasproti voze?e vozilo
rezultat ne bo prav ni? ugoden za voznika in potnike. Vse to vemo in se tega zavedamo. In vendar...
Od vseh teh je najmanj nevaren trk v parkirano vozilo. ?e gre za pribli?no enake mase obeh vozil se pribli?no polovica sil in sprostitve notranje energije prenese na parkiran avto. V grobem re?eno je to pribli?no kot bi s 50km/h tr?il v zid. To se celo da pre?ivet brez nekih posledic.
Imel je napisano na kartonu ' sem slovenec. Ne jamram. Iscem avtovleko'
jest vem za 1 k je mela fax narejn ( neko ekonomsko vrjanto ) si od 4h oseb ni zapomnila naro?ila .... no ta ni bla dovg ?asa v ?anku k ji je la?je ko jo financera fotr
sej vem, da je vse skup en ?tos ampak vseen - od kdaj je pa stopnja formalne izobrazbe pogoj kolk je ?lovek brihten. ?al se pri nas dajo fakultete narest samo ?e ima? dober zicleder in to sta lepa primera FDV in FF. Kolk uporabnega znanja od piflanja na pamet pa ostane je verjetno jasno. Ja celo do magisterija se da pridet na tak na?in - ?alostno ampak resni?no.
Ta ?enska, ki je vozila enega od udele?enih vozil (mislim da BMW), pa je bila tiste sorte ?enska, ki se je na friziranje motorja spoznala bolje kot na ?enske frizure, ki je predelave avtomobilov obvladala bolje od make-upa, za katero so govorili, da vozi v gojzarjih, ker njena lu?tna ne?na no?ica ni dovolj te?ka, da bi lahko tako stisnila... Torej naj bi se malo spoznala na hitrost in na to, kako se vozi hitro. In potem ti naredi takle masaker...
Nekam veliko ve? o karakterju povzro?iteljice - ampak vozila je "le" Megana.
Tole od Labija plus vsak avto 90km/h je isto 90+90....
To pa ne dr?i. ?e se zaletita ?elno dva vsak po 90km/h delujejo ?e vedno iste sile kot ?e se eden zaleti z 90km/h v zid in ne 180. ?ista fizika, o energijah, silah, pospe?kih - ne bom moril s formulami, ?e koga zanima naj si sam izra?una saj je dokaj enostavno.
Ja in kaj si zdaj povedal, to kar jaz govorim, da ne gledas tablice ampak posameznika...lahko, da je z italijanskimi tablicami nekdo iz romunije kako bos vedu
zanimivo - dva posta vi?je pa si ugotovil, da je v avto slo tablic Slovenec, ki je budalil po autobahnu.. kako si vedel, ker lahko bi bil recimo tudi Bosanec, Srb ali pa recimo Albanec.
V kategorijo spoznavanja spada bonton VSEH voznikov, opazovanje VSEH voznikov, ceste, ponudba ob cesti, pristop doma?inov in turistov itd. Tam hrepenijo po tem da vidijo tablico ki ni njihova, te imajo radi, spo?tujejo, te pogostijo, imajo prirejene postojanke...skratka ?isto drugi skuliran svet, pa je tudi poln turistov s prikolicami, obcestnimi fotografi, vozniki ki i??ejo pot...
To?no tako in bonton je, da ko ?eli? fotkat se umakne? s ceste; da obrne? tam, kjer to lahko naredi?, brez, da bi za 5minut zaustavil ves promet; da ?e ne ve? kam ne blokira? celotnega kri?i??a ampak se ustavi? na kraju, kjer lahko to varno stori? in ne ovira? drugih soudele?encev v prometu; da vozi? v dobrem psihofizi?nem stanju z dovolj po?itka, da nisi nevaren za sebe in druge soudele?ence v prometu; da upo?teva? prometne predpise in pravila ter ne ovira?, iziva? nevarnost oziroma celo mo?nost trka.
In vsi taki, ki to upo?tevajo so dele?ni vsega spo?tovanja pa ne glede od kod so - tisti, ki pa nastopajo egotripovsko v stilu samo jaz, jaz in dolgo ni? ter potem ostali bodo dele?ni vsega prezira, pa ponavljam, ne glede od kod so.
?e kdo ne verjame v napisano naj poskusi se obna?at takole egoisti?no in jebivetrovsko pa bo zelo hitro spoznal "prijaznost" in "ustre?ljivost" doma?inov - takih pa? nih?e ne mara in gostoljubnosti je hitro konec.
Samo v?eraj na cesti od Ukanca (za?etek Boh. jezera) do Lj.
1.) Se pelje pa na polno zabremza in vzame telefon v roke, da bo mal slikal jezero - tablica I
2.) Na sredi ozke lokalne ceste obra?a s prikolico... ne da bi ?el do kakega kri?i??a, kjer je ?ir?e... ne on manevrira -tablica NL
3.) Se pripelje na manj?e kri?i??e, kjer ima samo dve izbiri in se ustavi sredi praznega kri?i??a... stoji dobre pol minute in ga boli kurac a je kdo za njim. Na rahlo potrobim in ga zmotim sredi razmi?ljanja ter za?ne divje mahat naokoli - spet tablica I
4.) Zapelje v kro?i??e brez da bi mi dal prednost, ker sem ?e v njem. Spet bremza. Tablica D
5.) 2x na AC zapelje iz voznega pasu cca pol metra na prehitevalnega brez razloga - obakrat tablica D
6.) Pa ?e ?lager, ker si omenil motor - to ?e nisem videl. Prej?nji teden - model na motorju snel rokavico in med vo?njo tipka po telefonu, ki ga je imel nalimanega na tanku. Sploh ni va?no a je tekstal ali brskal po navigaciji in to pri brzini 90-100km/h. Tablica LV
A se res sploh ?e kdo ?udi, da poleti tolk poka - policaja na cesti pa nisem videl, ma da ne la?em, ?e skor en mesec.
?e sem zarad ?esa zadovoljen, da se poletje bli?a koncu je to, da se bo vsaj situacija na cestah umirila.
Vsaki? isto - potniki niso bili v vozilih, bla bla bla. Pa kaj njim ni jasno, a ho?ejo, da ljudje zavestno kr?ijo 5. ?len ZPrCP, ki prepoveduje, da bi motor tekel pri motornih vozilih, ki so ustavljena ve? kot 3 minute. Kazen je 100? - a jim bodo novinarke FDV-ja morebitno kazen pla?ale, ?e bodo lepo ?i?ali v avtih na vro?em soncu s pri?ganim motorjem, da bo laufalo klimo. Al bi rade, da koga kap rukne pa bodo spet imele o ?em pisat.
5. ?len
(varstvo okolja)
(1) Z uporabo vozila se ne sme povzro?ati ?ezmernega hrupa oziroma ropota ali kako druga?e onesna?iti okolja.
(2) Iz vozila je prepovedano odmetavati kakr?nekoli stvari (cigaretni ogorki, papir, plastenke itd.).
(3) Ko voznik na cesti vozilo ustavi za ve? kot tri minute ali ga parkira, mora takoj ugasniti motor. Ta dolo?ba se ne uporablja za vozila, pri katerih motor poganja naprave za opravljanje dolo?enih del (vozilo za zbiranje in odvoz odpadkov, vozilo za ?i??enje kanalov, avtomobilsko dvigalo ipd.).
(4) Z globo 100 eurov se kaznuje za prekr?ek udele?enec cestnega prometa, ki ravna v nasprotju z dolo?bami tega ?lena.
Nej bodo mal bolj raziskovalne narave in naj raje preverijo kdo povzro?a stalne nalete in nesre?e v poletnih mesecih. Bo zanimivo pisati o preutrujenih ?vabih, ki te uspejo na 40km AC 2x skoraj zriniti v ograjo (danes recimo na poti iz Bohinja v Lj), jodlarji izpite dobivajo verjetno na razprodajah, Italijani so prvoklasni pacienti, ki jih briga samo njihov lastni ego, vsi ostali udele?enci pa so jim "vaffanculo pezzo di merda". O vzhodnoevropajcih raje sploh ne bom zgubljal besed kot o ex-bra?i prav tako.
Da ne bo spet kdo sko?il pokonci, da sem ksenofob ampak samo lani je od skoraj 18.000 nesre? v Slo bilo skoraj v 4000 (22%) udele?eni tuji dr?avljani. Ve? kot polovico tega v juliju in avgustu. Letos bo pa verjetno ?e slab?e.
Tisto o kulturi je pa namenjeno umikanju levo in desno ter pu??anju placa - tukaj pa ni izgovora stanje v koloni nekaj ur, ker umaknit avto proti robu pa res ne bo nikomur EGO ranilo.
Ne sam da se tujci velikokrat ne znajo postavit levo in desno, nam pa znajo lepo demonstrirat ?emu slu?i tisti prehod v sredini - vozni?ka kultura je res totalno v pizdi. Najve?ji problem pa je to da teli kmetavzarji dejansko vedo, da jim nih?e ni? ne more in takole ka?ejo prepri?anje v svojo ve?vrednost.
Namest d bi se ga javno lincal. In njega in vse k so vsaj prblizno sumil kaj bo naredu,pa niso nic naredil , da bi to preprecili...
tko pa dejmo vse pomest pod preprogo,da bo ja ?e kdo dubu ksno podobno idejo,ker bo pac vidu da mu noben nic ne more....
ah lepo te prosim... seveda je vsem razlagal, da bo ?el v bolnico poknit zdravnika... ti bi pa kr lin?al vse po spisku - mater pa sej nismo v Erdoganiji.
Absolutno... jaz jih nikakor ne obsojam in sem vedno razlagal v tej smeri, da po nekaj urah stanja vsak normalen ?lovek gre ven iz kovinske kletke. Ho?em samo pokazati kake bedaste ?lanke spet pi?eta prometni strokovnjakinji V.L. in D.L. Tisto o kulturi je pa namenjeno umikanju levo in desno ter pu??anju placa - tukaj pa ni izgovora stanje v koloni nekaj ur, ker umaknit avto proti robu pa res ne bo nikomur EGO ranilo.
Aha, ?e dobro, da sem napisal kako je bilo prej ?lanku naslov, ker zdaj so ga ?e spremenili. O?itno so ?e koga zmotile bedarije.
Bottomline
Od kar je ta gnil kapitalizem dal prednost cenenosti pred dra?jo kvaliteto in so tudi mediji odpustili najbolj?e novinarje in zaposlili polpismen kader, ve?inoma ravnokar prilezlih iz FDV-ja, je kvaliteta tako drasti?no padla in verjetno bo ?e bolj.
Jodlarji se ne dajo in na?i FDV-jevci tudi ne. Naslov ?lanka je da dol pade?:
"Opozorila ne zale?ejo ni?, posamezniki se sprehajajo po avtocesti, prostora za re?evalce pa ni."
?e bi FDV stru?kosti vsaj malce vklopili mo?gane (enu ?istu maj?kenu, no) bi lahko pogruntali, da tukaj stoji 95% jodlarjev in fricev, ki 100% ne gledajo 24kur in Smet na kanalu A ter niso niti enkrat sli?ali ta njihova opozorila. Kultura je pa itak povsod na psu, kar je tole tukaj en lep dokaz.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Joj, Gajserja nismo ni? omenili - fant je ratal prvak MXGP ?e predno je dopolnil 20 let. Prvo leto v najmo?nej?em razredu in takoj ponovitev naslova prvaka iz ni?jega razreda... pa ?e tip ni car pol ne vem kdo je?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani