Dane? ?el dedka v bolnico obiskat... Postavili so nas na realna tla da je mo?nost da nas ve? ne bo poznal... Hitro napredujo?a parkinsonova (oz. demenca)
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Hvala za ?estitke. Aja, ime = Matev?. (se ga ?e nisem navadil klicat po imenu, ko je bi ?e v trebuhu sva ga preprosto imenovala dete ker nisva vedela a bo fantek al pun?ek)
?estitke ?e z moje strani
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
najprej kok velke fajle ho?e? skopirat na klju?ek!! npr. 1 datoteka v kosu ki ima 1.4Gb (film)
Al je to 300Mb datoteka?
A ti kaj napi?e,opozori?
Kaj pa ?e v?teka? usb direkt zadaj na plato?
Mini na momente zunanji disk tud ?tekne ker Ne vem kako mu zmanka napajanja-in potem ga moram priklopit zadaj in dela BP.
V ka?nem formatu ima? USB klju?ke sformatirane??? NTFS ali FAT32 eden ot teh 2h namre? ima omejitev velikosti na datoteko! kateri ne vem. Tako je mene jebal ko sem hotu HD film na klju?ek dat pa ni ?lo!!!(itak 6 giga v kosu) potem pa sformatiram v drug sistem in ekola drekola dela
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani