Janez pri spovedi: ?O?e, gre?il sem, pobral sem ?toparko in takoj ko je prisedla, je za?ela koketirati z menoj. Jaz pa sem pritisnil na gas in jo odpeljal naravnost do njenega doma.? ?upnik: ?Pa dobro, kje si gre?il?? Janez: ?V mislih, o?e, v mislih!" ?upnik: ?Dobro, dobro, zdaj pa pojdi domov in za pokoro spij tri kante vode.? Janez: ?Ampak o?e, kdo lahko spije toliko vode?? ?upnik: ?Vol, dragi Janez, vol."
Bolnik pride k zdravniku. Ta ga preiskuje do onemoglosti, na koncu pa re?e: "Ne morem in ne morem odkriti kaj vam je, ampak mislim, da je kriva pija?a." Pacient odgovori: "Ni? hudega, bom pa pri?el, ko boste trezni."
Danes nam je ?ofer LPP-ja lepo prikazal, kako z enim avtobusom zapre? oba pasova in ?e tistega za zavijanje levo. Tako je blokiral pol ?martinke za cel interval zelene in zraven je ?e lepo po balkansko s sredinskim prstkom nagradil vsakega, ki si je upal potrobiti.
Moram priznati res ?estitke in kultura profesionalnega voznika - upam, da ima LPP ?e ve? takih .
Pri nas vsaj dajo kovinske table pred nizkim mostom, da zaropota ?e predno zapelje? spodaj. Pa? ameri to ?e niso pogruntali, ker je o?itno preve? lowtech.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A ti gretje sede?ev ne deluje? Druga?e je pa mnogo bolje in pametneje ter varneje, da ima? v avtu kak?en flis, ki ga oble?e? namesto bunde.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani