Napad gre lahko do konca, in ?e je sumljivo (le o?itne sumljive situacije) sodnik s TVjem ?e ob koncu napada sporo?i glavnemu kaj je bilo.
Tu ?e je bil gol enostavno prekine igro, zapiska in poka?e na sredino...
Ne bi TV ni? ustavljal igre (da bi se vsi ustavili in ?akali), kadar je penal sodnik piska po svoje, ?e je sumljivo ga lahko popravijo nekaj sekund za tem.
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
za take kriti?ne situacije fuzbal POTREBUJE sodnika s TV, ki lahko preko radija v parih sekundah sporo?i glavnemu kaj je bilo, v igri se sploh ne bi opazilo!!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
sedaj ko gledam kak?no podporo ima android sistem v prmerjavi z pla?ljivim applom... hmm... priklopim na wifi in vle?em FREE appse dol koker ho?em... :mi pijemoo:
Med bolj?imi ZASTONJ appi so EVG antivirusni, winamp, real player, adobe reader, flash player,... bomba od telefona...
mislm da si to ze povedal...ene 4x
V?eraj je bilo videti ?e v prvem pol?asu da sodnik doma na Nou Campu o?itno sodi proti Barci, bilo je na robu po?kodb, Almeira je sesuvala od zadaj, s podplati...ne da ni bilo kartonov, sploh ni piskal....
K sre?i Barci pri taki igri ne more nih?e ni?. tudi sodnik ne, ?eprav je druga?e mirni ?tadion ?e zgledal kot da bi bil Beograd, preden huligani ste?ejo na sodnika
Pr?le nove ?arnice za sprednje lu?i=) slikc ne morm dat gor kr shrani.si neki ne dela kt bi mogu, no?e shrant slike pa je jpg format, so pa japonske in pi?e gor vse po japonsk med drugim da so iz Tokyo Japan
Kdo se pa dan danes ?e preva?a z adrio?Edino,?e ima? pla?ano od firme.
Drugi so malo dra?ji kot avtobus.Ni ?udno,da je tam kjer je.
Se pa bojim,da bo to naslednja luknja za ?olde brez dna.
imam pla?ano od firme, vendar so storitve Adrije nekaj kar sebi kot uporabniku ne privi??im, delodajalcu pa prihranim pla?evanje vakuma.
Da gre? v petek domov iz CDGja z adrijo - pogreb.....Planned 23:15....next info 00:00, expected 01:00, Ljubljana 03:00...
vsaj ene 4-5x na po**** satelitu CDGja, ker Adria parkira med nizkocenovci na satelitu - a seveda ne ra?una enako.
Od vseh na Brniku sta pozitivna le ?SA in turkics....no pa ?e ?SA je v kurcu, ne samo finna?no ampak so ?li iz ATRa na nek SAAB glasen ko svinja, brez prostora (edino dobro je ker dobesedno s stevardeso sedi? )
Benetke so mi zakon, izbira res za cel svet, cene konkuren?ne, pa ?e mal furanja po cesti
Se popolnoma strinjam, sem ?el v res velik shoping center v Istanbulu, evo sem pripopal ?e sliko in na?el trgovino Koton, pri njih zelo popularna, in na?el tako hudo prehodno jakno za 50 eur da mi ?e zdej ni ni? jasno. Kvaliteta zelo dobra, odli?en kroj, pa ?e noben nima iste pri nas ...najbli?ja trgovina je v Nem?iji.
istanbul je zakon, jaz pa v Ankaro hodim
Niso v EU in to jih re?uje....ve? kako je ?ele v Tur?iji. Na Bazarju je en tip imel celo Nike shop (hotel je na fansy naresti ampak mu ni lih ratalo, neke steklene poli?ke, malo krive stene, ?pegli) pa vse od Nike-a
Samo Tur?ija je 'rodbina' tekstila imajo svoje cunje veliko bolj?e kot kake znamke, tudi ponaredke.
Saj kaj pa mislite da delajo 'veliki' kupujejo poceni od lokalcev in prodajajo drago z znamko....ni? drugega se danes ne dela
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani