V?eraj sem prvi? tankal svojo mazdurino (naredu hkrati tudi reset potovalnega ra?unalnika na nulo) in sem naredil nekaj ve? od 200 km do prejle, ko sem jo dal po?ivat do jutri. Kaj naj re?em, vo?nja po omejitvah in 4,5 litre povpre?ne porabe na 100 km na zaslonu.
v?eraj se nism mogu pohvalit, ker je bil enostavno prenatrpan dan...
h?erko sem pospremil v prvi razred, bil z njo pri prvem pouku, nato pa ?e cel dan nor?ij in zabave z njo. seveda ni manjkal nakup darila, ker ima danes rojstni dan. skratka, best day ever! je pa zanimivo, da sem sam prvi? stopil v ?olsko klop to?no 25 let nazaj.
da ?e js mal pojamram. sem danes izredno na dopustu in trenutno v centru ankarana pijem ?e drugi kofe, zraven pa izrabljam zastonj wifi za surfanje in ?akam, da fotr kon?a pregled v valdoltri. po 14 dnevnem dopustu in izle?avanju na pla?i, bi trenutno ?e najraje delal v slu?bi.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
V?eraj sem prvi? tankal svojo mazdurino (naredu hkrati tudi reset potovalnega ra?unalnika na nulo) in sem naredil nekaj ve? od 200 km do prejle, ko sem jo dal po?ivat do jutri. Kaj naj re?em, vo?nja po omejitvah in 4,5 litre povpre?ne porabe na 100 km na zaslonu.
Oh, I love this car a lot! <3
Povezava za deljenje
Deli na druge strani