Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

V?eraj sem prvi? tankal svojo mazdurino (naredu hkrati tudi reset potovalnega ra?unalnika na nulo) in sem naredil nekaj ve? od 200 km do prejle, ko sem jo dal po?ivat do jutri. Kaj naj re?em, vo?nja po omejitvah in 4,5 litre povpre?ne porabe na 100 km na zaslonu. :)

Oh, I love this car a lot! <3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Tak daljinc ima vsaka serijsko prilo?enega (so celo jezikovno prilagojeni) sam so jih babe poskrile, da ne pridejo decom v roke.

Js pa samo mislim, da ne znano brat navodil, kot pri vsaki drugi re?i... ;)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kolk enih ?ivcev gre za urejanje zadev za kredit, zavarovanje le-tega, zavarovanje avta, itd itd... sploh, ker se mi mudi, ura pa te?e, grrr.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Huh, dobrim novicam ni videt konca... Danes so mi odobrili kredit, v soboto bo zgleda Mazdica moja. :)

Can't wait!

Sent from my D5803 using Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pred za?etkom so ble 3 pike pri?akovane, itak. Ampak po razpletu, je tale pika dost velika in lahko, da bo na koncu odlo?ilna. ;)

Je pa Katanec lepo povedal po tekmi in ga podpiram. Vsak je lahko pameten, sploh po tekmi. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

v?eraj se nism mogu pohvalit, ker je bil enostavno prenatrpan dan...

h?erko sem pospremil v prvi razred, bil z njo pri prvem pouku, nato pa ?e cel dan nor?ij in zabave z njo. seveda ni manjkal nakup darila, ker ima danes rojstni dan. skratka, best day ever!  :ouje: je pa zanimivo, da sem sam prvi? stopil v ?olsko klop to?no 25 let nazaj.  :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

1. dan brezposelnosti...

Au?. :(

Druga?e pa da pojamram, da imam polno glavo vsega - jemanje kredita, pogajanje z zavarovalni?kimi agenti, itd itd....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

zanimivo. :D

ravno danes sem odstranil edini modrostni zob, pa ?e ta je bil postrani zara??en in napol gnil. vse skupaj je bilo v petih minutah konec, juhej. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

najve? objav na forumu je v tapravi temi. :D

da ?e js mal pojamram. sem danes izredno na dopustu in trenutno v centru ankarana pijem ?e drugi kofe, zraven pa izrabljam zastonj wifi za surfanje in ?akam, da fotr kon?a pregled v valdoltri. po 14 dnevnem dopustu in izle?avanju na pla?i, bi trenutno ?e najraje delal v slu?bi. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.