a da se na streho obrnes?
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Na ?estici se ni? nazaj ne vklopi, se pravi ko da? OFF ostane izklju?eno samo sred armaturke rumeno ?ari napis DSC OFF.
To je o moje sam na traktorjih
Meni pa TCS OFF pri 40 na uro pa kar naenkrat zgine ta lucka, le kam......................kurcev AUTO pogon
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Na mimovrste sem naro?il tole:
http://www.mimovrste.com/artikel/367001873...nicare-for-kids
in vceraj dobil tole:
http://www.mimovrste.com/artikel/332005582...gorenje-jc805sb
Da spet malo dopi?em...
Conn Iggulden ~ Wolf of the plains
Conn Iggulden ~ Lords of the bow
Conn Iggulden ~ Bones of the hills
Zbirka knjig na temo znanega mongolskega vladarja Genghis Khana. Avtor zanimivo prepeta zgodbo od mulca, ki se preganja z brati po ravnicah, do vzpona in bitk z Kitajci in Arabskimi "plemi?i". Dobr stuff...
Podobno kot nejgova serija o Juliju Cezarju...
Richard Dawkins ~ Bog kot zabloda; Je recimo da zanimivo, vsekakor pa ne najbolj?e branje... ponuja nekaj dobrih to?k za konkretno debato.
Khaled Hosseini ~ Tek za zmajem; "Predhodnica" knjige Tiso? veli?astnih sonc, postvljena v nekako isto obdobje a skozi o?i dveh de?kov. Dobra kniga.
?e 20 strani pa ostalo:
Alain de Botton ~ The pleasures and sorrows of work;
Dale? ne najbolj?a knjiga tega avtorja. Pri nejmu so za?etki ve?ino dolgo?asni in ?ele proti koncu dobijo smisel. Pri tej mislim, da ne bom tega mnenja.
Freudove interpretacije sanj pa po?asi premlevam, s tem tempom bo enkrat proti koncu tega leta fertik.
Na vrsti pa ?akajo ?e kupljne:
Richard Dawkins ~ Sebi?ni gen
Neel Burton ~ Plato's shadow
Sa?o Dolenc ~ Kratke zgodbe o skoraj vsem
Grem ?itat naprej, ?e mislim danes kon?at ono knjigo.
A si ti ?e ?tudent?
Boss to je anti-divjak opcija da vidis kdaj te bo iz ovinka vrglo....
Vazelin ima namen menjave, ce je gor dalj casa nima smisla a ne, ja no? se nisem upal, sem nalimal blizu plastike senzorja in tistih crnih pikc na sipi - ki kao prepu??ajo signale ala gps
A je kdo ze menjal to po*** ?e?ko vinjeto???? Res je ?e?ka v vseh pogledih, avstrijsko sem dobil dol v cca 15 sekund, medtem ko sem za na?o potreboval 2 uri...
1. FEN - NO GO
2. no? - NO GO
3. univerzalno ?istilo topilo - NO GO
4. Razred?ilo - NO GO
5. na koncu sem pop in sem vzel bencin ter grobo gobico za posodo in jo zdrgnil dol po kakih 10ih minutah!!!
Sonce jo je tako zapeklo na ?ipo da skorajda nisi ve? ?util robov
?e?ko ni kaj!!!
Hip hip hip stra?ni trik - kako uporabiti eno vinjeto za ve? avtov:
1. na stran ki gre na ?ipo nalepite prozornen obojestranski selotejp
2. nato vinjeto na strani selotejpa ki gre na ?ipo parkrat nalepite na kavbojke - nalepi, odlimaj, nelapi odlimaj, ene 5x
3. lepljena stran se namucka ravno toliko da vinjeto dr?i na ?ipi in se odlepi kot magnetna nalepka
muck se seveda ne vidi
hip hip hip stra?ni trik 2 (pokazal kolega avstrijec)
1. odlepi vinjeto in jo preden jo nalepi? na ?ipo nama?i s prozornim labelo
2. zopet bo vinjeta odlepi/prilepi varianta
tu pred vsakim nalepljenjem potrebno mazanje z labelom
Sre?nga!
Tina in Jerry nas re?ujeta, bravo obema!!!!!!!!!!!!
Medvode if needed
http://www.motosvet.com/koncept-z-vgrajeni...-agregatom.html
Tole je pa jeba
http://www.motosvet.com/vpoklic-kawasakijevih-ninj-250r.html
in od tebe lahko ostane le neprilagojena hitrost z oljem na gumi.....
Napisano
Na zacetku kamera mal stekne, pocakejte
Povezava za deljenje
Deli na druge strani