Skoči na vsebino
Ice praznuje!
Napisano
:pepsi:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

jaz mam tud nizek racun za elektriko, ker je vse drugo na plin (voda, gretje, stedilnik)

Jaz imam pa vse na strom, 270kWh je drugace 59?...samo GEN-i ima mesece brezpla?ne elektrike :=

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako ?ivimo Slovenci
Napisano

Ne vem zakaj enkrat ne vzamemo slovenije za vzor - kaj nam manjka? Med drugim so slovenski tehniki med najbolj iskanimi v EU........

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sej tvoja to ne bere, ali pa? ?zmeden? ups bogi

Zakaj bi Ajvar rabu povratni vod?

Ker je ze 2 dni v kanalu pod suckerjem... :bravo: (ce niste opazili ga ni na forumu)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Za 270kWh elektrike sem pla?al 29? v decembru :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Bom pojamru namest ajvarja - M6 2.3 sucker tudi nima povratnega voda bencina :):):):):)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako ?ivimo Slovenci
Napisano

No ja, to ni bilo mi?ljeno za debato, sevda lahko vsak svoje napipe, ampak dodal bom pa samo, ker vsi Avstrijo dajete za vzor, naj povem da tam se zdalec ni tako vse lepo...

tudi gor so dajatve ogromne na pla?e in presene?a me to da karti?no poslovanje v gostilnah izginja, vse na roko....

Balkan je blizu....:)

Je pa res da je avstrijska mentaliteta popolnoma drugacna, mi smo veliko bolj temperamentni kot kaki mirni avstrijci......

Jaz se v nekaterih to?kah ne bi strinjal, namre? menim, da ?e zdale? nima ve?ina slu?benih vozil in mobilcev! <_<

?ivimo pa - hja relativno; ?e se ozrem na sever (Avstrija je men totalna idila v marsi?em), hitro postanem :( , ko pa gremo s kolegi pogosto na kak?en Jugo road trip, pa vidi?, kaj je ?e mal bolj rev??na. Da pa ne re?em, ?e bi ?el v kak Banglade? al pa kako podobno zadevo, bi bil pa ?e bistveno bolj ?okiran kot pri ju?ni bra?i! <_<

V avstriji je dunajski snicel s pomfrijem 8-10? minimum.....pri nas?

sluzbene zadeve sem navedel kot primer, kar sem mislil je da so v Sloveniji ljudje ki cutijo pomankanje, a so pridni in TIHO, medtem ko tisti ki imajo ze vse hocejo se vec, in ni nikoli dovolj....

dolo?eni osebki vedo da tudi sam imam sluzben avto cx-7 in mobitel krit, ampak mi ni vseeno in vseeno pazim in sem ga dal na LPG, ker zakaj ce lahko prihranis delodajalcu, za katerega delas in rabis avto?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

boskopetek
Napisano
:rozico:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako ?ivimo Slovenci
Napisano

tale post me je pozitivno presenetil, saj v dolo?eni meri izra?a tudi moje lastno gledanje na ?ivljenje

berite, in razumite od tega vsi, to je Juresova beseda !

Avtor zgolj izra?a svoje mnenje.... :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Konec vinjet?
Napisano

?e malo off topica

Boss a so tisti primer ko so nekomu (kao) preko klika pobrali ves denar resili?

Al se je fante samo znasel in sam nakazal denar v tujino in rekel ooops, I was robbed?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

V naslednjem zivljenju zelim biti bokser.....

In pa uzaljenost ker sem ga zbudu, ne ?livi me 5%

post-2637-1263368562_thumb.jpg

post-2637-1263368632_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Na mimo vrste gledam pralni stroj ki ima poleg za darilo kalorifer?

Na vse so mislili da zenska pere in da jo ne zebe.. :bravo:

He he kok bojo padale batine...

Se ena sarkasti?na

Zakaj zenska ne potrebuje ure? KEr jo ima danes ze vsak sporget.... :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Konec vinjet?
Napisano

Jaz pa ne uporabljam teh zadev.Najbolj?i so ?oldi v ?epu dvignjeni na okencu v banki.

Tudi bankomatov se izogibam-sleparji in to. ;)

Old fashioned guy....zdej te bodo pa obiskali :bravo:

Hyponet je tud zelo zelo uporaben in interaktiven, se posebej odkar so dadali spremljanje kreditov, vseh kreditnih kartic, sms odobritev in vse druzinske racune pod eno streho.

Pa vsec mi je ker nima password ampak kalkulatorcek, da lahko s seboj jemljes + izgubis ga lahko ce hoces - pin je na njem, pri kliku prej si moral vedno met certifikat s seboj na usb klucu pa importirat...bla bla (sem mobilen clovk)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup smart turn Mazda
Napisano

Nee, mam ganc novo M6, naro?u sem: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...=tab%3DWatching

Tolko sem se zafrkaval da sem na?el in se odlo?il in naro?il zdej pa da je narobe!?! :angry2::dudek:

Ni narobe samo da te ne bojo gledali butasto z levim in desnim zmigovcem naenkrat ajvar mal predela (obcutljiva rocka M6 II)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Objavljena slika

Pa se je zgodilo, zvin gle?nja- pred koncem februarja nebo ni? iz smu?anja.

ajajaj, basket al nor?ije?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kaj je pa dol na tistem odpadu-smeti??u zgubu ? ?zmeden?

Dela za EU - stacioniran Dublin, veterinarska in?pekcija...nazadnje so ga v Vilniusu oropal :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup smart turn Mazda
Napisano

Lej nisem js kot kurbe ko se teb dvigne pa bom kr mel cajt.

Pokli? me pa se bova zmenila, sam dons pa jutr NI varijante.

Sam kurbe se za dvojno ceno tud prilagodijo.... :dudek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Aja to ni s plasti?nim drajsal dol led ampak se ga je lotil s kovinskim rezilom. Sorry, ker vrtam samo ni mi jasno kako lahko s plastiko sesuje? ?ipo, ker ?e je to mo?no pol moram sam oreng merkat, ko se lotim zaledenele ?ipe :ne vem:

plastika, bom su pol slikat, ker moram poslat na carglass, svak je odfr?al na malto, sestra mu pa vsaki? ho?e prodat xsaro ker samo stoji pred bajto.......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

aha, drasti?ni preizkus - bolj sem mislil, da ?e ve kaj je naredil, da bo mogo?e komu prihranjena ta neprijetna izku?nja

Ma ne vem, nasploh okoli nule, sam res pa da je avto stal 14 dni in je blo gor se neki snega. Letnik 2000, ?pohtel pa tud ze neki let kilometrine :)

Se vsaj z vinjeto ne bo jebal...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

idi probaj...

Ha, ha ha....

francoz jebi ga...

Je pa bratranc sesu v prafaktorje celo ?ajbo na HR-Vju ko je brisalc menjal in mu je roka brez brisalca padla na sipo :dudek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Konec vinjet?
Napisano

Seveda je drago, ker se noben ne upa kamionarjev preve? dirat in zato tudi za kamionarsko dejavnost pla?ujemo fizi?ne osebe - pa? davek, da nam kamionarji dostavljajo blago. :whatever:

Danes lahko kamionar uporablja kar precej AC-jev ?isto zastonj zraven se pa kurci ?e bunijo kolk je cestnina draga pa proti stro?kom goriva, rezervnih delov, registracije, zavarovanja, gum, olja je cestnina samo zelo majhen del vseh stro?kov ukvarjanja z prevozni?kim poslom.

Zato njihova izjava, da dvig cestnin zmanj?uje njihovo konkuren?nost je toliko bolj butasta, ker edina prava konkurenca so si le prevozniki med seboj in ?e se cestnina dvigne vsem nima nih?e noben konkuren?ne prednosti pri tem, da bi nam bogato polnili blagajno tranzitarji iz drugih dr?av s katerimi imamo danes ve?ino samo stro?ke.

Me pa resno zanima kak?en bo letos vinjetni izplen saj govorijo o le 11m? dodatnega denarja, kar je za tak drasti?en dvig cene leten vinjete stra?no malo in resni?no vpra?ljivo v primerjavi s tem, da kamionarjem uvedemo elektronsko cestninjenje vseh kilometrov za kar je izra?un, da bi se "izplen" samo teh cestnin pove?al za skoraj 100m?.

Jaz se vozim skoraj pol manj kot pred parimi leti, ko sem letno dal za ABC cestnine cca 1000? pa ?e vedno samo, da pridem v slu?bo in nazaj po Lj obvoznici pokrijem vinjeto v 4-ih mesecih.

jaz v cca 3h mesecih, so pa tudi taki, ki jo bodo v 3h letih na primer....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kaj? Kako? :ne vem:

Picasso - se sam ne ve, prav potegnu sem, mogoce mal prevec z robom in po 2/3 dolzini sipe horizontalno naredu rajso ki je po?ila....

Avto mu je stal 14 dni zdej (dela v tujini) samo danes ni bil minus....jeba u glavnem

To v paniki pomeni da se mu je mudilo na avion ne da je v spanuju to naredu :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.