The Sultan of Brunei’s Unbelievable Car Collection
In kje živi ta revež? 🤣
Popravljeno od Janez007Zadnje čase na forumu ni objavljene nobene tehnične težave glede Mazd, tale s poljskega foruma pa bolj paše v tole rubriko. Je prevedeno z Google translate.
https://mazda6forum.pl/viewtopic.php?f=65&t=2222&sid=a2993ad584a54926df760172a44d8627&start=5580
Popravljeno od Janez007
Spomnim se, kako je v srednji šoli profesor fizike dejal, da je zrak odličen toplotni izolator. Seveda, če je zrak ujet v majhnih prostorčkih (po možnosti čim manjših) in ne more prehajati ven-noter. In med listi časopisa ali v kartonu je zrak ujet.
pred 33 minutami je Alex napisal:Se ne bi branil tega, kar mi je Janez določil. Prava makina.👍
Mimogrede: Bogi Petrol. Revčki imajo izgubo in ubogi delničarji tudi. Toliko o solidarnosti do navadnega človeka. Navadni vojni dobičkarji. 😡
Ni bilo zato, ker je makina. Ampak zato, ker ima še edini ročni menjalnik. 🤣
Alex, a nisi ti za kapitalizem? Tvoje izjave so pa take, kot bi prišle iz ust Kordiša.😉 🤣
Res niso bogi (Petrol), ampak tako kot je delala prejšnja vlada, se enostavno ne dela! In kdo bo to ekonomsko neumnost (1l bencina = 1€, za vsako ceno, čeprav ne gre), plačal? 😩 Podobnih min je prejšnja vlada naslednji nastavila kar nekaj.
Popravljeno od Janez007
Sem lansko leto iPad kupil na 3 koncih: iPad pri edigital.si, svinčnik pri electronic4you.si in ovitek pri amazon.de.
Če bi bil gospod, bi šel v istyle.si in plačal cca 20% več. 😀
Popravljeno od Janez007
Napisano (urejeno)
Sam sem bil tudi vozač iz okolice Lj. in imel sošolca 5 min stran od šole, ki je zamujal točno tako, kot si napisal. Vozači se mi zdi, smo šolo jemali nekoliko bolj resno, ker smo se morali že potrudit, da smo do nje prišli.
Tudi sam sem šel po srednji šoli v JLA. Najprej naredil sprejemne za faks, potem pa za eno leto v Srbijo, v Titove Užice. Ko sem prišel iz vojske, sva šla z očetom v nedeljo na avtomobilski sejem, kjer sem si s prihranki kupil prvi avto, 14 let starega VW hrošča J1200 l.1976, za 2.900 DEM. 😊
Popravljeno od Janez007Povezava za deljenje
Deli na druge strani