Na desnici vsak njihov poraz ali neuspeh velja za zmago ali uspeh. Desna politika ni samo politika, ampak tudi mentaliteta, lahko bi rekli celo življenjska filozofija. Desničarji imajo svoj evangelij, ki pravi nikoli se ne vdaj in nikoli ne obupaj. Nikoli ne priznaj poraza in nikakor ne pristani na fair play. Nikoli ampak res nikoli ne čestitaj nasprotniku še manj pa priznaj nasprotniku kakršne koli zasluge za nič pa tudi če se iz vesolja vidi, da je bila dobra rešitev. Nikoli mu ne daj vedeti, da se zavedaš, da si v podrejenem položaju in predvsem nikoli ne priznaj, da si si za poraz ali neuspeh večinoma sam kriv.
Nek moder človek je nekoč dejal: "Poraz ne obstaja. Obstaja samo izkušnja, iz katere se veliko naučiš."
menjava verižnika in celoten servis je zneslo 215€. Ker sem stalna stranka so mi dali 28% popusta pa je blo pol v evrih 160€. Sem kr vesel, da ni premium e-mtb, ker vprašanje bi bilo kakšna bi šele pol bla cifra.
Bom kot v OŠ razložil... pogovarjamo se o AUDI-ju in konfiguriranju Audija in ne Škode, saj je tema o A5. Napisal sem, da sem šel čez konfigurator za Audija in izbral opremo kot sem jo izbral, ko sem skonfiguriral Superba.
Z isto opremo pride po ceniku še brez popustov:
Superb - slabih 54k€
AUDI A5 - dobrih 74k€
Tole je blo kot zona somraka, da ste nekateri sploh pomislili, da je AUDI cenejši od Škode. 😂🤣😅
Kakorkoli. Kar je več kot 40k€ za superba je kraja. Recimo Audi A5 bi bil "realna" cena tam okoli 50k€. Vse ostalo je nabijanje v prazno. In potem še čudijo, da jim prodaja pada. Pa kaj mislijo, da ljudje pobirajo denar na drevesu.
Ti si bil skromen... jaz sem sestavil kot za Superba in prišel na 74k€
Čudno izbiro ima, tako da kupuješ celotne pakete, da dobiš recimo HUD. Pa pol ne moreš met termo vetrobransko steklo... V glavnem če hočeš sestaviti po svojih željah ta cena skokovito naraste.
Kam smo prišli, da moraš dat za neko škodo 74k€. Včasih si dobil ornk avto za ta denar. 🤔
Tega ne boš doživel... se pa popolnoma strinjam s tabo, kaj bi bilo primerno in kaj bi naredil nekdo s pravo integriteto in pokončno držo. Jebat ga pač JJ ni tak in zaradi takih zadev ima tudi enega od vzdevkov "puklasti".
Jaz pa najbolj pogrešam v tej državi la to, da bi bila opozicija konstruktivna pa ne glede kdo je na oblasti. Da podprejo dobre zadeve in ne tako, da se na vse pretege trudijo kako bodo zmetali vagon polen pod noge. In pol prideš do takih nebuloz, da nekdo predlaga idejo, ki jo je pred časom opozicija in ta ista opozicija je zdaj kar na enkrat proti, ker je pač predlog prišel z vladne strani oziroma z "neprave" strani.
Po drugi strani pa seveda, če je predlog slab, ga je treba argumentirano označit zakaj je slab in kaj lahko prinese oziroma odnese. Kultura političnega dialoga bi tako ostajala na nivoju in marsikatero zadevo bi se dalo speljati bistveno hitreje in v zadovoljstvo vseh.
Najbolj problematična je pa ustavna večina, ki si jo želi JJ... to pa upam, da vemo kakšne so težnje in kaj bi se lahko zgodilo, če bi prišlo do ustavne večine. A si kdo predstavlja SDS, NSI in GS skupaj z ustavno večino.... fak, se kr izselim iz države.
Takšno katastrofalno kombinacijo z druge strani smo mi ostali morali prenašati štiri leta. Veliko ljudi je res zapustilo Slovenijo. Predvsem mladih in izobraženih. Dobili smo pa en kup "doktorjev"in "vesoljskih "inženirjev brez papirjev.
Pismo @Alexzveniš, kot da bi tud govna jedel, sam da lahko čez ptiča udrihaš. Tole kar je naredil Petrol je naredil proti vsem Slovencem in Holob klele sploh ni pomemben.
Proti meni ni 😉 V bistvu mi prav dol visi za Petrol. Jaz tankam edino in vedno le na Shellu.
Fak če je to res pol mislim, da ni več poti nazaj za upravo Petrola.
Baje je sicer potrjeno, da so res to naredili in s tem dejansko spravili Slovence v nezavidljiv položaj.
Petrol je namreč izkoristil v zadnji 14 dneh pred podražitvijo in je prodal 30 milijonov litrov nafte iz Slovenije v Italijo. To zato, ker je bila tam cena bistveno višja.
Se pravi tukaj prazne pumpe brez goriv, Petrol se je šel pa vojno dobičkarstvo na račun državljanov Slovenije. Ampak res so to banda lopovska.
No, ko prideš v hi-fi showroom in ti dajo za poslušati par sistemov, greš na koncu domov z višjim in dražjim modelom.😁 Dela pa ta ojačevalec, ki sem ga na koncu kupil ( Arcam radia A15+ )
Integrirani ojačevalnik Arcam Radia A15+ je avdiofilska komponenta z DA pretvornikom ES, ki ojačuje zvok v...
precej bolje, kot Arcam radia A5+, ki sem ga imel ogledanega Tudi močnejši je (2x80W).
Verjetno se mlajši tu na forumu sprašujete, kaj za vraga rabite to za poslušanje , saj je dovolj telefon in slušalke. No, starejši smo imeli talšne in podobne hi-fi sisteme v 90-ih. In,če imaš doma še vrhunski gramofon za vinilke, je odličen ton zagarantiran. Ali pa odličen CD Player.
Pri meni je že prispelo nacionalno opozorilo o močnem vetru do 140 km/h. 😲
Kdo pravi, da ne deluje....
Pri meni tudi. Sredi kosila v restavraciji, ko je začel alarm na telefonu. 😄
Vsi so gledali, za kaj se gre. Zanimivo pa je, da sva z ženo , ki sva na Telemachu, dobila istočasno obvestilo, sin in hči pa, ki sta na A1 pa sploh ne. Najbrž ga bodo dobili jutri.😄
Pravkar prišel iz Kopra v Ljubljano. Na posameznih odsekih avtoceste je bil pravi rock'n'roll . Pravi snežni metež, pihala je močna burja. Zanimivo , da je na Lomu bilo skoraj normalno, brez snega.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nek moder človek je nekoč dejal: "Poraz ne obstaja. Obstaja samo izkušnja, iz katere se veliko naučiš."
Povezava za deljenje
Deli na druge strani