Sam poznam primer, ko se je človek zadušil s hrano. Med kosilom. To je pristalo tudi v lokalnem časopisu. In naenkrat so vsi pisali, kako je lahko nevaren tudi čisto navaden obrok. Pa zaradi tega nismo prenehali jesti hrano. 😉
Tudi pri cepljenju je tako. Bil je en, mogoče dva dokazana primera smrti zaradi cepljenja (ali pa mogoče tudi ne, ker ne vemo, kakšne vse bolezni sta imeli, ali sta jemali kaka zdravila itd) pri miljonu in več cepljenih.a, drudi strani je umrlo pri nas več kot štiri tisoč ljudi zaradi kovida. Kako bi bilo, če bi vsak primer z imenom in priimkom od teh štirih tisočev umrlih objavljali vsak dan skupaj z njihovo sliko? Mislim, da bi se marsikdo zamislil. Tako so pa le statistika, ki se jo objavlja vsak dan mimogrede.
Kako pa veš da vsi ti ki so umrli za posledicami covida niso imeli drugih bolezni in niso jemali drugih zdravil??? Spet pišeš nekaj po svoji pameti in potem se čudiš kot puran glisti . Daj poskusi vsaj premislit malo preden kaj napišeš , saj vem da je težko ampak daj se potrudi.
pred 23 minutami je Janez007 napisal:
Mislim, da je na tem forumu praktično nemogoče tole razčistiti. 😔
Če se ne motim, smo osnove verjetnostnega računa jemali šele v 4. letniku gimnazije. Potem pa nekaj na faksu, če se ne motim pri fiziki, pri jedrskih reakcijah in kvantni mehaniki.
1 x 1 =1 .... se strinjamo?
0,7 x 0,7 < 1 ... se kot kaže ne strinjamo
Ko pač ne moreš argumentirat potem se zatekaš k takim odgovorom, pa čisto preprost odgovor sem hotel od tebe.
Mogoče bo tebi, ki si bolj "bister", tole bolj razumljivo: V delujoči družbi ni dovolj, če vsak poskrbi le za svojo guzico. To je tudi odgovor, zakaj imamo v tej državi tako sranje.
še 1x z čem si ti poskrbel za koga drugega razen za svojo guzico???
1. cepljeni se okužijo
2.cepjeni zbolijo in pristanejo v bolnici , baje da redki ampak vseeno
3. cepljeni prenašajo virus
4. cepljeni imajo stranske učinke , baje da tudi redki po uradnih objavah ampak vseeno
kje zdaj tu vidiš da si ti poskrbel za koga drugega , v vsej svoji "bistrosti " ne vidiš realne slike. Daj argumentiraj prosim z čem si ti poskrbel za koga??
pred 7 minutami je Alex napisal:
Njemu moraš boj razločno razložiti, mogoče tudi narisati, ker nosi uniformo. Taki "uniformiranci" ponavadi hodijo trije skupaj. Zakaj že? 😊
@Alexza razliko od tebe mi ni potrebno risati , 3 hodijo skupaj zato da se ne izgubijo.
He, He, kako držijo skupaj anticepilci. 😄Naj bo za sedaj dovolj v tej neumni temi. Dajte malo sami sebi ploskati. 😉
Dečko moj zlati, jaz sem v Italiji večkrat v enem letu kot si ti bil v Ljubljani v življenju. 😉
Kar se tiče pokrival v Italiji preberi si še kaj drugega kot vaš FB in rubriko v kateri si dajete duška podobno misleči t. j. "sekta anticepilcev".
Ha ha ha dečko moj zlati kar se tiče pokrival ne rabim nobene FB rubrike ampak ti povem iz lastnih izkušenj kako se obnaša ko si v uniformi ob igranju državne himne. Verjemi da to ne odločajo tradicije ampak standardna operativna povelja. In samo tako v vednost tudi sam že več kot 15 let ponosno nosim uniformo tako da vem o čem govorim. Kar se pa tiče tega kolikokrat si ti v Italiji je popolnoma nerelevantno , ali misliš da zaradi tega ker hodiš tja v shoping in na kavo si neverjetni poznavalec njihovih državnih protokolov?
pred 1 uro je Alex napisal:
U, pa res. Vseeno je neumna.
Neumna je toliko kot njen najpogostejši uporabnik 🤣🤣
pred 57 minutami je Janez007 napisal:
Jaz pa ne razumem, zakaj moramo z avti voziti po desni, se držati omejitev? Zakaj tudi na cesti vsak po svoje (eni po desni, eni po levi, ...) ne skrbi za varno vožnjo, za svoje zdravje?
Sedaj razumeš? 😉
Ufff ti pa si biser še en kova @Alexres odlične primerjave ti uspevajo
Nop... Hkrati sem tu in tam. Kjer je trenutno bolj ugodno.
Čez grem, da mi ni treba nositi maske nikjer več. Pa lepo nakupujem brez skrbi, da bo kak anticepilec pametoval pred vrati kot pri nas. 😉
Ti si po vseh neumnostih ,ki jih pišeš tule gor verjetno nekje globoko v kleti kjer je tudi mesto takim id.....
@AlexTrstuso robokopisneli čelademed protestom. Res je. Ampak zakaj? Ker so protestniki zavrteliitalijansko himno in ob takih priložnostih policajivedno to storijo.
Tole je pa najvecja neumnost ,ki si jo napisal verjemi , da uniformirama oseba NIKOLI ne sname pokrivala ko se igra himna kvečjemu si ga na odprtem takrat natakne.
Poznam več primerov raznoraznih pizdarij po cepljenju od glavobolov, občutkov pajkove mreže po koži, popuščanje srčne mišice, mravljinčenja udov, do migren, nezmožnosti za delo, koncentracije in na koncu tudi mrtvi, amputirani udi, invalidnost.
Ne vem zakaj tukaj slogan "rešujemo življenja" ne velja. A teli vsi so le kolateralna škoda in njihova življenja niso nič vredna? Čakam, da bo Okorn naredil še dokumentarec o teh.
@Bossjih poznam tudi jaz , sosed 14 dni po drugi dozi smrt in tako naprej ampak to so le "redki " primeri in korist je še vedno večja kot pa stranski učinki. Korist že ampak za koga🤮🤮
Sem bil danes v trgovini Inpos v Sl. Bistrici kot edina stranka brez maske, prodajalci pa vsi brez, razen prodajalke na blagajni.
Mi že 4 mesece hodimo po vseh trgovinah in nakupovalnih centrih brez in nikjer nobenega problema. Tudi osebne izkaznice sva z sinom urejala na pošti brez maske😀
Točno to sem mislil, komentiral pa ne bom, ker vem kam to vodi.... 🥴
Če si tak mislil potem bi tak napisal zelo slabo ti gre tole tvoje izvlačenje pač si eden tistih , ki slepo verjame in kot je @canyonzapisal če bi JJ reko da skočite iz strehe ker boste imuni si ti v prvi vrsti za skok.
Mene ob vsem tem nekaj zanima... Povsod se govori o procentu precepljenosti, nikjer (vsaj jaz nisem zasledil, res je tudi, da nisem posebej raziskoval) pa ne govorijo o prebolevnikih...
Mislim, da sem danes videl podatek, da je polno cepljenih več kot milijon Slovencev. To torej pomeni 50% precepljenost, kaj pa prebolevniki. Je kje statistika koliko je takšnih, ki so prebolevniki in niso cepljeni?
Ali je za sproščanje ukrepov pomemben samo procent precepljenosti?
V sredo je bilo opravljenih 4958 PCR-testov, ki so potrdili 1144 okužb (23,1 odstotka). S hitrimi testi so odkrili še 372 primerov. Potrjenih okužb je bilo tako 1516. "Epidemija v Sloveniji je še vedno v polnem razmahu,"...
Saj pravim. Antice... pec ne znaš drugega kot žalit in se pred gostilbo pretepati. Ziher si Štajerc. Malo kislega vina v rit pa "ka te je?.. Bi se tuko ti?"😉💪
He, He. Mi gremo lahko povsod, nekateri pa samo pred trgovine. In žicat, da jim kdo prinese kaj iz nje. Če se jih usmili.🤗
P. S. Tole ni letelo na ostale Štajerce, ki so v redu pobje. 👍
To se je nanašalo na našega heroja za računalnikom Roberta.
Pazi ta da heroj ne pride na obalo in te poišče , pa jaz bi malo pazil kaj govoriš o štajercih znajo bit kar zamerljivi.
pred 35 minutami je Alex napisal:
Saj nisem ekstremist. 🤔Sem le normalno cepljen in spoštujem korona odloke. Kje je tu kak ekstremizem? 🤔
In velik škodoželjnež.
pred 1 uro je Alex napisal:
He, He. Mi gremo lahko povsod, nekateri pa samo pred trgovine. In žicat, da jim kdo prinese kaj iz nje. Če se jih usmili.🤗
Hahaha jaz tudi .....če si pozabil imam še vedno pogoj P
@Alexkot ti je že nekdo napisal upam da te eden ali pa dva izmed teh modelov malo prevetri pa da ti podstrešje pospravi. Takega id..... kot si ti pa že dolgo ne , prav naslajaš se ob teh neumnostih , ki jih sprejema vlada. No saj za vsakega se enkrat najde palica , verjemi da tudi ti prideš na vrsto.
Raje dvostavčne in konkretne odgovore, kot nebuloze, ki jih stresate iz drugega mehurčki že od začetka. Nič konkretnega, sami članki FB doktorjev. 🤣
Sicer bi ti napisal kak romanček, samo to bi bilo že preveč za razumet. 😉
Res je @Alextu se pa popolnoma strinjam s tabo ti kar ostani pri dvostavčnih odgovorih romančki so res preveč za tvoj razum lepo si napisal. Drugače pa ne bi bilo slabo da pogooglaš kaj sploh pomeni nebuloza da ne boš kar tako uporabljal tega izraza ker je fancy. Btw v slovenskem slovarju te besede ni tak da tam je ne išči 😀
Sorry, nisem niti bral, kaj si napisal. 😉 Evola, da boš zadovoljen. 👍
Večinoma ne berem tvojih postov, ker itak ne bo nič novega na mizi. 😉
Nisem nameraval odgovarjat ampak ko že pišeš o čem novem na mizi .....ti že več kot mesec dni nisi postregel z čem novim razen z tvojimi dvostavčnimi primitivnimi odgovori tak da najprej metlo v roke in pomest svoj prag potem te pa naj skrbi za drugega.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kako pa veš da vsi ti ki so umrli za posledicami covida niso imeli drugih bolezni in niso jemali drugih zdravil??? Spet pišeš nekaj po svoji pameti in potem se čudiš kot puran glisti . Daj poskusi vsaj premislit malo preden kaj napišeš , saj vem da je težko ampak daj se potrudi.
Ko pač ne moreš argumentirat potem se zatekaš k takim odgovorom, pa čisto preprost odgovor sem hotel od tebe.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani