Idealno bi blo to za našega Alexa, ki večinoma časa preživi na forumu namesto, da bi delal kaj pametnega. Tam bi ležal in tipkal po telefonu, pa ne me jebat, da ne bi bil med prvimi tremi ☺️
DeSUS vozniki so znani po tem, da celoten čas vozijo okrog 60kmh, ne glede ali je naselje ali izven (verjetno si misli da ne more dosti falit s to "optimalno" hitrostjo, hehe), upam da vseeno potem na AC-jih pospeši na tistih zverinskih 80kmh. :)))
Je pa res da da se mi je 3dni naza isto zgodilo med Ajdovščino in Cesto,.. prehitim gospo(SLO), ki se vozi 65-70kmh po ravni glavni cesti,..pa mi torbi in maha
V vetru ne grem nikoli več pedalirat, ker mi vedno ampak res vedno piha v prsa, poganjaš kot usekan, pa hitrost med 16 in 20 kmh, hvala NE. Piha pa skoraj vsak dan, kot da smo Nizozemska postal, heh.
Jap, tle mamo burjo že več kot en teden pol veš kolk mi je fajn
Ne jajca so (pa ne da bi pljuval pa AIO) držijo patent pa ne izboljšajo nič gre na obrate ruži tam u tri krasne je pa res da moj je bil model 2019 tko da..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani