Skoči na vsebino
Mazda CX-30
Napisano
dne 22. 7. 2025 ob 8:29 je samSimon napisal:

Vsak bo svojga hvalil... Če dans Mazda nardi normalen turbo bencinski motor, ne bi povohali več ne X, ne G motorja. 😆

Je narejen, vendar ni za Evropski trg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 3 urami je ignacij napisal:

Ker del ti ni jasen? Kdo je rekel, da ob 150 km/h pije 6,3l? Govorimo o relacijski vožnji 160 km AC hitrost med 130 in 150 km/h, pomeni, da ne voziš neprestano 150 km/h, razumeš? No potem pa imamo še regionalko cca. 70 km, vožnja 50-100 km/h. 

Računalnik to lepo vse izračuna in ti na koncu napiše 6,3l. A bo sedaj dovolj podrobno za razumeti?

Danes mi je moja dala še en fur in sem šel z njim v službo, Kranj - Domžale, poraba 5,2l.

Včeraj Kranj - Biograd na moru, kar je šlo odvisno od gužve, tudi 160, dino poraba 5,9. 

Alexa pa kar na ignore dat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 4 urami je Alex napisal:

Na naših premium, ki imajo original led, kar precej v stran svetijo  (pločnik). Zelo pomagajo. Te aliexpress pa so najbrž bolj za odganjat komarje kot za kaj resnega. 

Dnevne? 😂😂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
dne 2. 7. 2025 ob 19:46 je Alex napisal:

V bistvu so te aliexpress.com ledice, ki jih tako vneto montirate v luči bolj za kake omare osvetljevati, kot za kaj resnega, tako, da je primerjava kar na mestu. To je podobna primerjava kot bi primerjali resen x motor z baby dinotom ali pa z dinotom. 😉

Kok resno pa "osvetljujejo" dnevne luči 😂😂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

G140 poraba 6,8 👍

Do Dolomitov in nazaj, 520 km, nekaj avtoceste, prelazi, 2 kolesa na prtljažniku na strehi.

Pričakoval sem, da bom bolj zmatran po cca. 10 urah v avtu, pa nisem bil.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
dne 30. 5. 2025 ob 9:45 je ignacij napisal:

Dobiš.

Ali je kdo naročeval dnevne led luči, da zamenjam tiste patetične halogenske, ki jih dajo na avto za 29k. Gledam na tej strani https://www.ledperf.eu/pack-led-daytime-running-lights-xenon-white-for-mazda-cx-30--p-110193.html pa so komentarji pozitivni. Kakšne izkušnje?

Ignacij, ste še sprobali led žarnice, ali delajo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano (urejeno)

G140. Evo po narejenih 1000+ km, avto je top. Start, gumb za izklop zvočnih obozoril in gas. Ful se lepo pelje, na avtocesti in v "vrhniški klanec" brez problema 160 km/h. 

Kar se tu piše da avto ne gre so bedarije.

Še nikoli pa ni bilo na parkirišču toliko prošenj od znancev, ali lahko pogledam avto... kaj pa notri... 😃

Popravljeno od Magoče CX-30
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
dne 13. 2. 2025 ob 9:07 je Janez007 napisal:

Na osnovi svojih izkušenj nekaj tednov nazaj priporočam Močnika - prodajalec Amadej (nakup) ali Selmar - prodajalec Marcel (nakup + odkup starega). 

Glede fleksibilnosti sta me razočarala Avtotehna Vis in Interclass, čisto možno pa da sem imel smolo in naletel na osebo, s katero se nisem ujel ....

Janez007, hvala za mnenje.

Evo, bom moral uporabniško ime spremenit 😃

IMG_20250221_192511.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
Pred eno uro je Janez007 napisal:

Na osnovi svojih izkušenj nekaj tednov nazaj priporočam Močnika - prodajalec Amadej (nakup) ali Selmar - prodajalec Marcel (nakup + odkup starega). 

Glede fleksibilnosti sta me razočarala Avtotehna Vis in Interclass, čisto možno pa da sem imel smolo in naletel na osebo, s katero se nisem ujel ....

Hvala 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano (urejeno)

Živjo,

za info še moja izkušnja od včeraj pri Interclass Ljubljana, prodajalec Andrej. Zanimal sem se za nakup rabljene CX-30, cena 18.500. Avto kar v redu. Potem sem vprašal, če bi vzeli moj avto v račun. Vreden je okrog 10.000 €. Prodajalec je vzel prometno in odpeljal avto v servisno garažo na pregled. Ko se je vrnil je rekel, da je avto izredno dobro ohranjen in vzdrževan. Ponudil je odkupno ceno 5.000 € 🙄. Kar veliko marže si je zaželel. Prav sramotno, da bi rad zaslužil "duplo", se pravi 5.000 ali več. Seveda noben ni prodal avta.

Popravljeno od Magoče CX-30
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.