Skoči na vsebino
Sprememba cene goriv
Napisano
pred 15 urami je Jest napisal:

Če “ptič”, kot ga eni radi zaničljivo imenujejo, ne bi reguliral cen, bi verjetno na vseh črpalkah bila cena takšna, kot je sedaj na AC …

Obstaja velika verjetnost, da bi bila na AC cena še višja kot sedaj, ker nebi bilo konkurence v črpalkah izven AC.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 26 minutami je samSimon napisal:

Zna bit res, če oranžni ne misli hitreje bombardirat 😅

Glavni problem oranžnega dolfeta je, da nikoli ni razglasil cilja bombardiranja Irana. Posledično ne ve, na kaj naj sedaj veže trenutek, ko razglasi zmago. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano (urejeno)

Moja škodilakova dizlca se je danes obnašala kot da bi imel električara. Ko sem štartal dol z Menine, je bilo po računalniku dometa še 55km. Očitno mi rekuperacija odlično deluje, ker se je po klancu navzdol avto toliko nafilal, da je na koncu Tuhinjske računalnik kazal že 95km dometa. 

Popravljeno od Mraušk Mčk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

...In vsega  premoženja državljanov. 

Ne vem. Če so nam zgled kapitalist, potem ponovimo postopek zibelke kapitalizma Anglije. Tudi tam so podržavili vso energetiko, promet in težko industrijo. So takrat zaradi težkih povojnih časov ugotovili, da ni pravi čas za zajebavat se z nekim liberalnim kapitalizmom, ker je bila situacija preveč resna za kaj takega. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6e
Napisano
pred 12 minutami je Boss napisal:

Mogoče, če bi bila za odtenek temnejša, ampak men siva barva deluje tako nekako moderno za te čase. :nevem:

Siva barva za sive čase. Vsekakor moderno. Tudi drekasto rjava notranjost deluje časom primerno. (matr sem zadne cajte "pozitiven")

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano
pred 15 minutami je Slivka napisal:

Kaj se pa ti oglašaš? Čez 20 let boš edino še kak Mirage Plus PF6K+ vozil...

Sem šel takoj preverit ker sem domneval da je to invalidski voziček. Slivka, pacek!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano (urejeno)

Ampak, komot se danes norčujemo iz kitajskih avtov. Čez 20 let ali pa še prej, se ne bo dal kupit nič drugega.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

Tistle taprvi forthing. Spredaj ima samo 9 horizontalnih reber. A so šparal z matejalom, komot bi jih imel vsaj še 5.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 1 uro je FuManchu napisal:

Sem kar vesel, da smo se dizlov znebili. Danes vse ročke zaprte. Bencina je dovolj.

Ne bo držalo. Tudi bencina ni. Kar nakazuje da krivda ni v kopičenju zalog s strani kmetov.

pred 3 urami je Janez007 napisal:

Golob ji je zafrkaval, oni njega nazaj, on jim zaklene cene na avtocesti, sedaj pa oni njega nazaj. Plačujemo pa mi. 

Namerno podjebavanje holoba in seveda folka. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Moja je bila včeraj vsa panična ko v Celju po obisku 5 črpalk, tako Petrol, kot MOL, še vedno ni natankala. Svetoval sem, ji naj počaka da gredo volitve mimo, po volitvah bo goriva povsot dost.

Potem ji je uspelo na INI.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 33 minutami je Slivka napisal:

Ja, glej, naj pa država namesto novih davkov uvede regulirane cene še za druge artikle, ne samo za gorivo...

A nisi ti prepričan nasprotnik nekih polpreteklih svinčenih časov.

Pa saj v svobodi in demokraciji je prav trg tisti, ki poskrbi da so cene nižje.

Želeli smo si kapitalističen raj...

Ne jokat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Za kosilnico nekoč nisem smel natočit bencina v 5l kantico od motornega olja, so mi težili na črpalki, da se sme točit gorivo samo v posode homologirane za gorivo.

Na moravški črpalki pred nekaj dnevi traktorist natočil 2t kurilca v dve 1m³  kubični cisterni za vodo. Do pomladi ga ne bo zeblo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 10 urami je godlike napisal:

A je mogoče kdo opazil kakšne akcije?

Za zimo so jih imeli vsi premiumi.

Nazadnje sem na Alfi dobil pri GY F1 AS3 allstarke zastojn.

Ne kapiram.

Gume si dobil zastonj če si kupil alfo, ali alfo si dobil zastonj če si kupil gume

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano
pred 34 minutami je Boss napisal:

To so samo tvoje domneve... elektrike je dovolj, ker baje kar pada iz neba... strele pa to.

Baje da že načrtujejo velike jezove na obeh največjih rekah Yangtze in Huang He, kjer bodo gojili električne jegulje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano (urejeno)

Kitajski BYD bo do konca letošnjega leta v Kitajski postavil 20 000 polnilnic moči 1.5 MW po komadu. To skupaj znese 43 JE Krško.

SIOL.NET

Kitajski BYD je predstavil drugo generacijo svoje baterije, ki obljublja izjemno hitro polnjenje in večjo energijsko gostoto. Nova tehnologija v kombinaciji z ultrazmogljivimi 1,5-megavatnimi polnilnicami omogoča...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

V soboto v pivnici med debato hvaljenje vsak svoj avto, pa kako je zdaj fajn ko mamo vsi avtomatike ko ni treba šaltat.

Na mojo pripombo da pa je občasno vseen avtomatika treba šaltat, vsi v luft, zakaj pa?

Pa so vsi tehnično zadosti razgledani.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Po besedah uslužbenca na črpalki pri Komendi imajo na Shellu danes tabol dizel za ceno taslabga.

Za lastnike vozil z bencinskim motorjem je ta ugodnost tudi zagotovljena, praznjenje rezervoarja in lajtung pa potem izvedejo na lastne stroške.:lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ideje za registrsko tablico
Napisano

Nedavno sem v naših krajih opazil registrsko tablico: DUMA.

Prvo, kar mi je padlo na pamet, je bilo, da je lastnik vozila ljubitelj del Otona Župančiča.sramezljiv  

Se vidi, da smo bili v času enoumja otroci v izobraževalnem procesu izpostavljeni prisilni edukaciji o temeljnih kulturnih delih, ki definirajo našo slovensko narodno identiteto. Sedaj, v svobodi, mladičem še pismen ni treba biti. 

Btw., vozilo je imelo tablice novomeškega registracijskega območja. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Torek sta se moja sodelavca z rižoto LC in briđstonkami odpravljala na nek kucelj. Istočasno so jima delali družbo v svojih rižotah LC uslužbenci javne uprave ki redno nosijo delovne obleke v zelenih pisanih barvah. Po formaciji imajo oni na svojih Toyotah gume kramparce. In da so zmogli enako pot kot našedava s cestnimi zimskimi, so morali oni na svoje kramparce nataknit ketne. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.