Pameten internet pravi,da je ponavadi sprejemljiva razlika v napetostih 0,05V. (v mirovanju). Na posnetku človek maha s papirjem kjer je ta razlika samo 0,032V in je to je po volkswagnovo že error.
Močno me je imelo, da bi to jesen za najdražjo kupil električarja. Ne vem če me bo še mela rada, ker sem ji na koncu izbral smrdljivega klasičnega dizla.
The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Rabljene gume in spuščen 1,5cm. V primerjavi s tem, da dajejo v super varčne hibride (serijsko!!!) (ki pol žro benza 6+) vodo namesto olja (0W16) je ta prilagoditev malenkostna.
Celoletne gume so za zmerno podnebje in za tja so bile prvotno tudi narejene in pika,klicaj pravzaprav !😉
Vsak ima svojo preferenco. Relativno sveža celoletna pnevmatika zna bit boljša od 10 let stare letne / zimske pnevmatike. Mi tukaj iščemo dlako v gumi, medtem ko je velikemu delu folka vseeno, pomembno da z globino profila pridejo skoz.
190 konjskiga dizl Passata (dsg 4motion) si lasti širša družina. Če to gre pod 5 ali manj, potem samo z ultra nežno nogico.
Ok DSG zna zmanjšat porabo, ampak a zdej si pa 4motion našel. V kerih brehig pa živite? Če bi na škodilaku imel 2kolesni pogon, bi žrl liter manj.
Služben kodiak - letošnji letnik DSG 200 kojnov dizl, krava ima velik čelen presek. Pa vozijo ga različni ljudje ki se jim jebe za porabo (avtocesta 160-180). Poraba med 6 in 6,5.
Pri počasni vožnji opisani v prispevku Pasat ne bi smel iti čez 5.
Edino, da to ni zeleno, čeprav zapakirano v zelen celafan. Tudi 6,1 poraba je lažen podatek, ker bi zraven rabili še vračunat energijo na elektropolnilnici. Če je polnjen predno je bilo sonce v zenitu, potem je od sončnih celic dobil malo zelene energije. Ali pa da je takrat neka gospodinja to zeleno energijo porabila za kuhanje makaronov, pa je potem on polnil na termoelektrarno.
Pa to da če recimo zaradi ekstremnih klancev sprazniš baterijo, potem ta kitajski jajc ne gre nikamor.
Kaj hudiča je narobe z enim varčnim dizlom ko imaš ves navor na voljo ves čas dokler je župa v rezervoarju.
Ti mi raje povej kaj mate tole en izstrelek v obliki belega BMW series 1 E87 s tablco LJ 88... Iz smeri Moravč me je prehitel in z dobro 100-ko direkt v naselje Gorica brez zmanjševanja hitrosti. Se prav 18 pik pa odvzem vozniške.
A si se peljal skozi Gorico in se nisi ustavil?
Naša hiša ima strateško pozicijo ker je na sredi ovinka. In potem razni izstrelki letijo na vrt k sosedoma levo ali desno, odvisno s katere smeri pripeljejo.
Idiotov je vseeno bistveno manj kot pred leti, ko je bilo izletov s ceste na tem ovinku vsaj 2 za vikend. Ta z bmw jem je samo še nostalgik.
A ko pa nekdo vozi po prehitevalnem sramotnih 140, in je na voznem strnjena kolona, takrat pa z avtom do sredinske ograje in levi smerokaz ki sicer v križiščih ni nikoli uporabljen?
Mikrovalovke se ne kvarijo. Če pa se pa v kanto z njo😉😁
A kdo misli da bo kaj drugače s kitajskimi avti. Samo v kanto jih boš lahko vrgel.
Ves kapitalističen svet stremi k "ekološkim" rešitvam kot je kanta za smeti. Avti so bili do sedaj ena zadnjih potrošnih dobrin, ki se jih je še popravljalo. Sedaj, s prevlado kitajcev, bo kanta za smeti edina rešitev.
V nebroju butastih odločitev diktatorskih samodržcev EU komisije je bila prav odločitev o ekološkem prehodu na električarje strel v obe koleni. V prvi vrsti kar se tiče ekologije, kar se tiče evropskega gospodarstva pa je bila ta odločitev EU diktatorjev direkten strel v glavo.
Avdi je najnaprednejši inovator novih tehnologij na področju hitrega polnjenja EV. Da bi izboljšali uporabniško izkušnjo, so razvili način, da za polnjenje vozila ne potrebuješ več zamudnega in nadležnega vtikanja polnilnega kabla v vtičnico avta. Dovolj je že da samo z zadnjo gumo zapelješ na kabel.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pameten internet pravi,da je ponavadi sprejemljiva razlika v napetostih 0,05V. (v mirovanju). Na posnetku človek maha s papirjem kjer je ta razlika samo 0,032V in je to je po volkswagnovo že error.
Močno me je imelo, da bi to jesen za najdražjo kupil električarja. Ne vem če me bo še mela rada, ker sem ji na koncu izbral smrdljivega klasičnega dizla.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani