Zna bit res, če oranžni ne misli hitreje bombardirat 😅
Glavni problem oranžnega dolfeta je, da nikoli ni razglasil cilja bombardiranja Irana. Posledično ne ve, na kaj naj sedaj veže trenutek, ko razglasi zmago.
The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Moja škodilakova dizlca se je danes obnašala kot da bi imel električara. Ko sem štartal dol z Menine, je bilo po računalniku dometa še 55km. Očitno mi rekuperacija odlično deluje, ker se je po klancu navzdol avto toliko nafilal, da je na koncu Tuhinjske računalnik kazal že 95km dometa.
Popravljeno od Mraušk Mčk
Ne vem. Če so nam zgled kapitalist, potem ponovimo postopek zibelke kapitalizma Anglije. Tudi tam so podržavili vso energetiko, promet in težko industrijo. So takrat zaradi težkih povojnih časov ugotovili, da ni pravi čas za zajebavat se z nekim liberalnim kapitalizmom, ker je bila situacija preveč resna za kaj takega.
Moja je bila včeraj vsa panična ko v Celju po obisku 5 črpalk, tako Petrol, kot MOL, še vedno ni natankala. Svetoval sem, ji naj počaka da gredo volitve mimo, po volitvah bo goriva povsot dost.
Potem ji je uspelo na INI.
Za kosilnico nekoč nisem smel natočit bencina v 5l kantico od motornega olja, so mi težili na črpalki, da se sme točit gorivo samo v posode homologirane za gorivo.
Na moravški črpalki pred nekaj dnevi traktorist natočil 2t kurilca v dve 1m³ kubični cisterni za vodo. Do pomladi ga ne bo zeblo.
Kitajski BYD je predstavil drugo generacijo svoje baterije, ki obljublja izjemno hitro polnjenje in večjo energijsko gostoto. Nova tehnologija v kombinaciji z ultrazmogljivimi 1,5-megavatnimi polnilnicami omogoča...
Popravljeno od Mraušk Mčk
Nedavno sem v naših krajih opazil registrsko tablico: DUMA.
Prvo, kar mi je padlo na pamet, je bilo, da je lastnik vozila ljubitelj del Otona Župančiča.
Se vidi, da smo bili v času enoumja otroci v izobraževalnem procesu izpostavljeni prisilni edukaciji o temeljnih kulturnih delih, ki definirajo našo slovensko narodno identiteto. Sedaj, v svobodi, mladičem še pismen ni treba biti.
Btw., vozilo je imelo tablice novomeškega registracijskega območja.
Torek sta se moja sodelavca z rižoto LC in briđstonkami odpravljala na nek kucelj. Istočasno so jima delali družbo v svojih rižotah LC uslužbenci javne uprave ki redno nosijo delovne obleke v zelenih pisanih barvah. Po formaciji imajo oni na svojih Toyotah gume kramparce. In da so zmogli enako pot kot našedava s cestnimi zimskimi, so morali oni na svoje kramparce nataknit ketne.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Obstaja velika verjetnost, da bi bila na AC cena še višja kot sedaj, ker nebi bilo konkurence v črpalkah izven AC.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani