Skoči na vsebino
Mazda CX-30
Napisano (urejeno)
pred 1 uro je tommzy napisal:

Drugače pa ima kdo probleme s povezavo telefona in wireless android auto?

Sem imel težave s Huawei P30 Pro, nisem rešil. Nato z Google Pixel 8 Pro, nisem rešil. S Samsungom pa nobenih težav. Samo v info, avto ni krivec. 

Popravljeno od etcho
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano (urejeno)

Danes me je sodelavec popeljal z MG4 xPower. Brutalen pospešek, da boli glava. Ampak samo prvi dve sekundi, potem pač pospešuje, ampak nič drastično. 0-100: 3,8 s.

MG4-Electric_1-1220x686.webp

Popravljeno od etcho
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-5 (2026)
Napisano
pred 12 urami je ignacij napisal:

Ja nič pametnega, ker so tudi drugi avti predragi.

Odvisno s katerega zornega kota gledaš. Mogoče samo naše plače in standard stagnirata.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano
pred 14 urami je Mraušk Mčk napisal:

Ampak ful je ekološko. S povprečno porabo 6,1 ker niso delovale avtoceste, če ne bi bilo še več.

Mene bolj zanima, zakaj takšna poraba termičnega motorja, če deluje brez obremenitev. Tega pa ne obrazložijo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Za ženske razumem, da imajo šampončke za to, tisto, tretje, četrto, ampak dedci? Za nas je dovolj eden, tisti 7 v 1 al kaj je že in ga uporabljamo za lase, telo, pleh, feltne, mušice na odbijaču ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano (urejeno)

Definitivno takšna razlika ni tovarniško odstopanje. Kvečjemu večji nanos laka.

Sem imel na prejšnji Mazdi3 isto reč, s tem, da sem kupil testno. Reklamacije ni, ker je bilo videno-kupljeno. Zadnji desni blatnik je bil temnejši (preveč laka), vendar je trgovec vztrajno trdil, da ni bil nikoli poškodovan. Ko sem jo prodajal, je bodoči kupec priskrbel mehanika in ličcarja, ki sta jo pregledala in, seveda, blatnik je bil barvan. Na srečo je bila to edina hiba in sem jo prodal, kot sva se zmenila.

Tvoj primer je sigurno za reklamacijo.

Vseeno odpri havbo in preveri spredaj, da ni še kaj zvito/polomljeno zadaj za odbijačem. Lahko da se poznajo sledi demontaže/montaže odbijača.

Če pogledam podoben kot podobne ali enake barve, je odtenek na pločevini enak kot na plastiki:

image.jpeg

Popravljeno od etcho
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6e
Napisano (urejeno)

Kitajce bo treba spoštovati. So inteligentni, pridni in nas prehitevajo po desni. Tudi jaz si nisem niti v sanjah predstavljal, da si bom kdaj lastil kitajski emtb. Imajo visoko znanje s področja baterij el. motorjev in elektonike.

Popravljeno od etcho
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Zanimivo. Tudi jaz imam rad čist avto, da se barva blešči, medtem, ko pa gledam mtb, pa ga rajši vidim blatnega. 😄

Če je čist, je ni hujše opazke, kot da ti kdo reče: "ma kaj se voziš z mtb samo po asfaltu?"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano (urejeno)

Moj 1. razlog za nakup CX-30 je bil, da je avto višji in ne podrsa, ko grem iz dvorišča. Izhod pa je na cesto s 17% naklonom. 😁

IMG_20210501_085328.jpg

Popravljeno od etcho
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 1 uro je GregorV napisal:

Ali morda kdo ve, zakaj je merilnik za hitrost do 260 km/h? 😀

Če ga friziraš... 😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.