Grem prebrat članek in avtor napiše naslednje glede števcev: "Voznikov delovni prostor je še vedno tak, kot smo jih vajeni iz mazd, torej precej analogen in ga digitalizirata le zaslon solidnega infozabavnega sistema in deloma digitalizirana instrumentna plošča. Ta je sicer navidezno analogna, saj tudi analognih prikazovalnikov v ugasnjenem avtomobilu ne boste videli."
Malo čuden zapis, ker levi in desni števec sta dejansko analogna, sredinski pa je digitalen z izgledom analognega. Moral bi napisat, da to velja za sredinski števec.
Po tankanju na INI sem naredil dobrih 200km in še vedno mi kaže 800km na cel tank🫣. Torej skupno 1000km....
Kaj naj rečem,toliko mi služben disel Passat pije!
Števec pa pove vse....
To odčitavanje prometnih znakov je kar nekaj. Ko se peljem iz centra Portoroža po ovinkih gor, zazna na levi strani, kjer se zavije za podzemno garažo hotela Kempinski, znak 15 km/h (?). Čez 100 metrov je znak za konec omejitve 30 km/h, ki velja po celem Portorožu, tega pa ne prepozna in mi vztrajno kaže omejitev 15 do krožišča. Še dobro, da je stikalo za mute, če ne bi piskalo non-stop.
Delovanje radijskega tempomata pa po mojem zahteva svojo temo, da ne bom tle smetil. 😁
sem preglednika prepričal, da je to bilo original na nekaterih nemških izvedenkah
Podobna zgodba na mojem bivšem polu gti. Na tehničnem je trdil, da xenon luči niso original. Pa sem lepo rekel, naj preveri pri pooblaščenem prodajalcu serijsko opremo, pa je nekaj odvrnil v stilu "njanjanja" in ni več težil. Ok, za tisti letnik in majhen polo mogoče nenavadno, ampak to morajo vedet.
samo še dodam da res ta motor vleče malo boljše v nizkih obratih kot naš x motor ...drugo isto
Sicer nisem imel priložnosti ga vleči na obrate, ampak po mojem od 3.000 obratov navzgor vleče boljše x motor. Kot prvo, krivulja navora se izenači z dinotom, kot drugo 46 konjev plusa pri višjih obratih se pozna. Teža avta je praktično enaka pri obeh.
Še ena prigoda iz autobahna. V daljavi vidimo en bel dim, kot da bi nekaj gorelo. Se pripeljemo mimo, se kadi ful sivobel dim iz VW transporterja in tip še vedno počasi vozi. Očitno, da je mašina kaput. Še dobro, da je bilo na nasprotni strani, ker je ustvaril celo dimno zaveso.
Moram pa reč, da me je prehitela ena električna KIA EV6 (takrat sem vozil 130) zelo zelo hitro. Sem jo čez par kilometrov prehitel, je šla 100 na skrajnem desnem pasu... 😄
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Premium classe, premium cassa. 😆
Povezava za deljenje
Deli na druge strani