Cybertrucka sem jaz narisal že v vrtcu.
Ko bom končno dočakal električni avto, ki prevozi 1000 km, se napolni v 3 minutah in so polnilnice na vsaki črpalki, pa mi ne bodo hoteli več podaljšat vozniške. 😉
Nimajo vsi Rimace...
RazširiPoglej kaj se zadnje čase še riše na cestišče, dele vozišča za kolesarje...
Po novem v Portorožu:
Že tako ozka cesta, en pas namenjen parkiranju, drugi vožnji, vmes pa kolesarska. Avto te z veliko previdnosti še prehiti, avtobus nikakor, parkirani avto te pa z odprtimi vrati tudi doseže.
Scenarij: voznik parkiranega avta odpre vrata, ti s kolesom instiktivno zaviješ levo, avto na levi pa vate.
Popravljeno od etcho
Mazde CX-30 ne moreš kupiti s kljuko gor. To ne obstaja. To je dodatna oprema. Zato se dodatno vpisuje v homologacijski karton, ki gre na strošek kupca.
Proizvajalec kljuke ni Mazda.
Popravljeno od etchoDobesedno Drive In ... 😁
Jaz sem jo vzel z novim avtom. Konektor za elektriko se zasuka pod odbijač, ko ni v uporabi. Tudi uporabljam za prevoz koles. Po montaži jo je potrebno vpisati v homologacijo.
Večina vozi skiro off/on. Stisne gas do kraja, da doseže tisto "zen" stanje (uau, kako šiba), ne pomisli, da bi lahko vozil tudi z gasom nekje vmes. Valjda, ko ga preseneti ovira, preden preklopi iz "zen" na "normal" je že po tleh.
Razširi
To se bere kot da si ti delal vozniški izpit na 22,5" gumah in kot da še vedno voziš kaj takega vsakodnevno za v službo in trgovino...
Lahko ti bereš kot ti paše, ampak pri večini njihovih avtov so kolesa premajhna glede na karoserijo in izpadejo smešno.
Izpit sem delal na Zastavi 750 in tam so bila kolesa začuda primerne velikosti glede na karoserijo. 😁
Predvsem naj se navadijo, kakšna velikost koles paše na avto, da ne zgleda kot kotalke.
Za merjenje porabe se mora avto tudi premikat - delat razdaljo. Če tega v formuli ni, je poraba višja. 😉
Pri meni odklepanje deluje vedno, zaklepanje pa včasih ne. Vedno se ozrem, da pogledam, če so ogledala skupaj, za vsak slučaj, če ne, zaklenem na gumb na daljincu. Govorim za keyless.
Popravljeno od etchoKar nek random test. Nič ne pove, vsak vozi po svoje.
👍Točno ta!
Danes sem videl v Luciji na polnilnici Mazdo MX-3, ki jo je očitno nekdo predelal na elektriko - goriška tablica. Žal sem peljal mimo in mi ni uspelo slikat. Zanimivo.
Napisano (urejeno)
Naslednja generacija z motorji i-get pa res ne gre nikamor. Če sta dva gor v klancu, bosta oba veslala z nogami, da pride kam ... (posledica Euro5 standarda).
Popravljeno od etchoPovezava za deljenje
Deli na druge strani