Pred časom sem zasledil en prispevek o tem, da če vozilo, ki je višje od dovoljenega, sproži sistem, ki prši vodo navzdol s stropa tunela/podvoza in na ta pršec lasersko projicira znak STOP.
Je že kdo uspel raziskati oz. ugotoviti možnost predvajanja video? Youtube, netflix,... sicer ne toliko za 6e kot CX-6e v prihodu, me pa zanima do te mere, da vidim če je to sploh realna opcija.
Nekako me bolj vleče v smer Mazde kot Tesle, pa bi rad še to informacijo. Sploh mi je všeč dejstvo, da je isofix na voljo tudi za sprednje sedeže.
Nekaj več na to temo si lahko prebereš tukaj. Vsekakor uradne podpore za to ni.
Jaz, če vozim umirjeno po ac, je to 140 km/h, in sem prisiljen se redno "umikat" na levo, ker sredina ne zna vozit (med 100 in 130). Sicer pa po naši ac ne znajo niti po sredinskem niti po levem vozit, kot je treba.
Mene pa jezi, da mi v telefonskem imeniku zraven telefonskih številk ne izpiše še imen. Oziroma, za nekater izpiše, za nekatere pa ne. V čem je finta nimam pojma.
Mazda CX‑30 infotainment ima znano težavo, da ne prepozna vedno formata številke pri dohodnem klicu — včasih jo predstavi v drugem formatu (npr. brez presledkov, v mednarodnem formatu ali skrajšani obliki), zato sistem ne najde stika, če zapis ne ustreza 1:1 s prejetim signalom.
To so potrdili tudi uporabniki CX‑30, ki poročajo, da Mazda »pri dohodnih klicih pokaže samo številko, če je format drugačen« in da to Mazda obravnava kot ‘normalno obnašanje’ infotainmenta.
Jaz imam pa eno drugo teorijo (ne jemljite resno). 😁
@tommzy je omenil, da odstopa odtenek barve. Tu se začne. Avto so ruknili pri prevozu na ladjo z ladje in gre na popravilo v delavnico. Mehaniki vidijo biznis. Pobarvajo odbijač (slabo), zraven poberejo iz vrat nove zvočnike, notri dajo stare, slabo sestavijo - črički. Poberejo ven nove svečke in injektorje, stare not - višja poraba, enako za luči in elektroniko.
Avto mu predajo "kot nov".
Ni povezano s tem, da sem gledal 151 epizod Mentalista.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Je ratalo moderno, da za vsak drek naredijo aplikacijo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani