Jaz imam pa eno drugo teorijo (ne jemljite resno). 😁
@tommzy je omenil, da odstopa odtenek barve. Tu se začne. Avto so ruknili pri prevozu na ladjo z ladje in gre na popravilo v delavnico. Mehaniki vidijo biznis. Pobarvajo odbijač (slabo), zraven poberejo iz vrat nove zvočnike, notri dajo stare, slabo sestavijo - črički. Poberejo ven nove svečke in injektorje, stare not - višja poraba, enako za luči in elektroniko.
Avto mu predajo "kot nov".
Ni povezano s tem, da sem gledal 151 epizod Mentalista.
To gumo T005 bi morali prepovedat z zakonom. Ko sem jo zamenjal z Conti 7 je bilo dobesedno kot dan in noč. Z njo lahko voziš v suhem in mokrem enako hitro.
Komaj čakam, da se moje zližejo. Imam zacahnane Conti 7. 😉
Na splošno sem opazil, da mladi vozijo veliko bolj umirjeno.
A ja?
Z avtom, verjamem, če pogledaš, je stalno gužva na cesti med Lucijo in Koprom, nimaš kje rasterat.
Če pa pogledaš 25-ke ...
Verjetno je naprava zmožna preverjat hitrost samo do 99,9, verjamem, da je šel več. Mularija vgrajuje kite 70cc, mašine od 150, 172, 200cc na ogrodja Piaggio Zip, ki je skonstruiran za 25 km/h. Redko kdo nadgradi še bremze ali da gor boljše gume. Pravi smrtonosni projektili.
Zdaj mi je šinila skozi glavo še ena podobnost Mazde s Ferrarijem.
Ne samo, da je Ferrari skopiral obliko cx30 na Purosangue, tudi Mazda je skopirala, če premečemo črke pri modelu z X motorjem, naziv. CX30 z motorjem X = CXX30, kar potegne analogijo s Ferrarijem FXX. 😂
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Stranger things ... 😁
Povezava za deljenje
Deli na druge strani