res je bil rahlo karamboliran, ker sm tut slike vidu (odbija? je bil po?en, pa kiler mislim da je spustu)
Symon nvem kol je dal, vem samo, da je mel stro?kov z uvozom kr dost.
Jp, model jo je prpelu z Nem?ije kak mesec nazaj rahlo karambolirano od prvega lastnika in zdej jo prodaja, ker se mu je poraba prevlka.
ja dober, to nardi tok in ne napetost
js sem tudi stromar..pa se slucajno spomnem kaskadno vezavo se jo tudi ti spomnes?to recimo imajo stare televizije te ki imajo katodno cev...
ok, to je elektronika, tam sm v temi js sm hodu na energetiko
Pri televiziji mi je nekak jasno, sej je priklopljena na izemni?no napetost 230V, akumolator pa je enosmerna 12V, zato mi ni jasn :ne vem:
a ?e za?ne migetat pomeni, d se ?ivljenska doba po?as izteka?
O?etova Mazda isto
mah klinc pa te modre ?arnice, ki v mokrem tak slabo svetjo, da brezveze
Dizl te bo zihr navdu?u zaradi navora, najbolje da kupi? to kar potrebuje?. ?e ?e bo? trojko dizla, glej da bo SLO in ne iz Italije, vzemi VIN cifro in pojdi na poobla?enca za Mazdo, da ti povejo ?e je bila vsaj redno servisirana, ?e bo ?e tukaj lastnik oz. prodajalec kaj mutil, potem ve? kolk je ura.
Tale zna biti super nakup, ?e je vse tip top z avtom:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4248378&show=1
sploh nvem zakaj tolk jamrate za z italije pripeljanimi avti? :ne vem:
marangoni (sicer drek od gume) dela take barvane gume (zelea in rdeca) amak kakor jaz vem samo za razstavne eksponate
to?n tak, js sm mel Marangoni enkrat pa jih ne dam gor nikol ve?, slab?e gume ?e nikol nism mel na avtu!
?e bi pa rad take, da bi se z njih rde?e kadilo, pol more? iskat "Kumho Ecsta MX-C"
Uuu, sicer ni bilo z mojo mazdo a vseeno s simonovo sem se peljal 232km/h, z zemirjevo pa ?e malo ve? a na ?alost mimo policije
, no imel sm sre?o,da so imeli nekoga v delu a mogel sem spustit gas
.
Slikica iz simonove f-ke
Aja pa malo sem probal RX, v slu?bo se nama je s sefom mudilo 236km/h pol sem pa mogel it na izvoz za Trst
aaaaaaaaaaa se prav, da moja tut kr fajn leti
kaj pa tele ?
v?e?ne, sam barva ni taprava (ampak to je tamal problem) TNX zaenkrat
zihr je,vprasanje pa ce bos dobu pr nas rablenga ko ni lih neki ogromno 5x114 felg
Napisano
?e ena fajn ?verca
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3893926&show=1
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani