Kako se to sliši, kot tihi hsssssss? Ali tiho brni?
Ker je odvisno, kakšen šum je. Lahko je skurjen kak visokotonec, lahko je kaka masa slaba...
Tihi hssss ali šššš to ti zej ne morm povedat al je šumnik ale ne. Sem pa to prvič opazil zelo hitro po nakupu nove. Če ne prej, bom v vaših mazda preveru spomladi, ko bo poraba test čez slovenijo
Da ni visokotonec sem skoraj ziher, ker potem bi se to moralo spreminjat z nastavitvami zvoka, pa kot sem že zadnjič pisal, je šum konstanten ne glede na jakost visokih oz. nizkih tonov. Nisem pa še probal, če se šum jača ob večji glasnosti, to še moram probat.
Ne morem rečt 100%, ker nisem danes preverjal, ampak mislim, da dela v vseh vhodih. Danes sem to opažal na mp3. In kot pravim, probaval sem spreminjat visoke tone in base oz. praktično vse kar je v sound meniju in nič ni situacije spremenilo.
Ja tole se Spektr vrjetno ne zajebava, meni se tudi včasih zgodi, da se mi zdi da je tak tiho v avtu kot še nikoli in da radijo nikamor ne špila. To je bolj, občutek kot sam pravi
Sem pa danes poslušal nekaj drugega, če daš musko na tiho, se sliši šum. Je še kdo opazil to in ve kako se tega znebit? Sem probaval vse vnastavitve v zvokih kolkor jih pač je in nič ne spremeni, šum ostaja.
@SpEkTr Všeč mi je zakluček iz tega posta Zakaj bi se matral z dizlom ...
Je pa resnično žalost, da se Mazda kot taka, distancira od tega problema. Zgleda pa tudi, da se vedno več govori o tem in vrjamem, da se bo rešitev našla
Drgač pa @ignacij jap, js sem pred tem imel CD150 2015 zdej pa G194 2019. Ko sem se še fural v Prago sem na na dizlu imel porabo 5.8l na bencinarju pa 6.8l, dolžina poti cca. 600 km trajanje obakrat 7-8 ur.
@Alex ti pa si zabavljač nimaš kaj, kljub temu da bencinarja nimaš si "ziher" kakšna bi bila tvoja poraba Vidim pa, da nas ima sedaj večina vsaj za pol litra večjo porabo, ko se drajsamo par km gor pa dol samo. Kje so zdaj tisti ki so se pritoževali v parlamentu, da imamo preveč občin ... zdaj je pravi čas, vsi bi bli za desetkanje!
Najprimernejši način odkrivanja zavajanja z napačno kilometrino in nesrečami
Tole je novejša zadeva za preverjanje avtomobilov, glavna razlika od ostalih pa je, da ma več baz odzad in glede na to da za avto nameravaš dat 15k € ... mislim, da teh par evrov ki jih želijo ni dosti.
@Alex kot pravim, tako imam umerjeno na vseh dosedanjih avtih Kar pa ne pomeni, da na vseh avtih to drži.
Kar se pa tiče trenutne mazde z G194, ko sem jo kupil, je bil kazalec za gorivo pod ničlo in še sem se pripeljal do pumpe. Do sedaj pa še nikoli nisem šel pod nulo s cajgrom
Seveda, pa nisem nobenega fural tako dolgo, da bi ugasnil lol. Pravim samo, da 100 km je zame varna vrednost, do katere definitivno najdem črpalko, kjer se natankat da in do sedaj, so takšno razdaljo premagali še vsi avtomobili, katerim dela lučka za gorivo.
Danes denimo je pisalo še 29km, pa tankam in sem stlaču notri 53l.
Hoj, ja jst mislim da kr teh 62L, največ sem not spravil 55L. Takrat sem imel še preostalih 8km po računalniku. Sj to da ma 62L še ne pomeni, da avto zna pocuzat do zadnjega decilitra, srčno upam da pumpa ni čisto na dnu, kjer se lahko nabira svašta.
lol @Alex kak ti zdej pričakuješ, da se bo ob vnovičnem lockdownu bencin podražal, v mojih mislih je bil normalni mesec brez trenutne situacije, kjer bo industrija, turizem in vse ostalo laufalo na polno. Valda, da zdaj cene ne morjo it gor ne tak ne tak. Tudi če bi ble regulirane, bi vrjetno bile nižje kot so ble. Realno stanje bomo žal opazovali šele drugo leto, če sploh ...
Ni nujno, da gre iz ponudbe zaradi izpustov, ravno to smo zgoraj lobirali, da je to po podatkih čistejši motor kot kakšen G bencinar. Po mojem se pripravljajo, za linijo novih motorjev. In dizel v takšni obliki očitno ne bo ostajal. Kar se tiče pa i6 ... mislim, da jih bodo pripeljali v EU. Razen če se bodo v EU osredotočili samo na nižji segment in SUV.
Kolko sem včeraj bral annual report, mi zgleda, da pač se dejansko vse pripravlja za next gen zadeve. Po pravici rečeno tile motorji, so iz leta 2013 in me dejansko sploh čudi, kak so mi lani še sploh smel prodajat G194 Glede na to, da jih greta za kravatlc drži.
@Alex ma pepela bo že zmankalo. Ukrepe tolk spreminjajo, da še v štacuno ni ziher it, raj kr pepel uporabim za čiščenje, kot smo to delal včasih Eno četrtino sem ga pa itak na zahtevo @Slivka mogo vstran vrečt. In ja seveda bojo zdej nabolj nastradali siromaki, ki pač nimajo glih dostopa do 10 pump v radiju 1 km in to je v Sloveniji kar problem, pa četudi imamo enormno število črpalk. Žal za tiste oddaljene, ki še vztrajajo v rovtih (js sem z vami), takšne izbire spet ni, in tankajo kjer lahko, če je sploh pumpa še odprta ... in jo niso mogoče že ukinali.
Hja corollo sem sam imel na testu tole zadnjo, in se strinjam, vzuni je lušna. Tam se pa konča.
Noter je obup, kar se tiče kompozicije in kam umestijo kakšen material. Zgornji del povsod trda plastika. No potem pa se pelješ pa doživiš CVT ... in že ti je jasno čemu tista trda plastika, ker se furaš z traktorjem
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Tihi hssss ali šššš
to ti zej ne morm povedat al je šumnik ale ne. Sem pa to prvič opazil zelo hitro po nakupu nove. Če ne prej, bom v vaših mazda preveru spomladi, ko bo poraba test čez slovenijo
Da ni visokotonec sem skoraj ziher, ker potem bi se to moralo spreminjat z nastavitvami zvoka, pa kot sem že zadnjič pisal, je šum konstanten ne glede na jakost visokih oz. nizkih tonov. Nisem pa še probal, če se šum jača ob večji glasnosti, to še moram probat.
Popravljeno od 50kedaPovezava za deljenje
Deli na druge strani