Pri tastarih je res to problem... da drugace kot preko pogovora s "tetko" ne bo slo... Tudi recimo glasbe se pri teh se ne da streamat driektno preko BT iz telefona... Pri novejsih pa to deluje ...
cena samega servisa vrjetn se nizja kot jo oglasujejo..
To naj bi bilo komplet veliki servis... torej servisno delo + material (originalni Mazdini rezervni deli) ... in ne samo delo, ce si na to namigoval ...
Alora. Kaj pa tisti ki imamo pomisleke, lahko mogo?e nekdo ki je to dal ?e ?ez pove svoje mnenje in izku?nje. Kako pa vam jo rata pritrdit nad ogledalo oz. pod le tega?
Kabel se da lepo skriti v rob vetrobranskega stekla, kjer je guma ... Sicer imam jaz tako, da je manj vpadljiva ... ampak kabliranje je itak enako ... Imam speljano za gumo na denso stran, potem pa spodaj pod armaturo dalje do vticnice ...
Pri meni od zunaj izgleda takole (model kamere je Black Vue DVR-400G-HD):
Nikoli ne ve? kdaj ti prav pride - kako bo? recimo v primeru karambola dokazal, da si ti ?el ?ez zeleno, drugi pa ?ez rde?o in da ni bilo ravno obratno?
Na sodiscu itak dvomim, da to velja kot dokaz... Zna pa pomagati pri razjasnjevanju okoliscin... Tale je res "krampasta" ... Je pa poceni in kot kaze celo zna sproducirati uporabne posnetke...
Tudi jaz lahko pohvalim kvaliteto Gama servisa. Naceloma nobenih pripomb edino da mi carajo nekaj z kilometri pri vpisu v DSK da use stima, in bi moral 5000km prezgodaj na redni servis.
Drugace so vedno vse zamenjali in uredili takoj ter brez problemov in seveda kvalitetno. Nebi se pa branil malce nizjih cen storitev in materjala. Namrec olje dobis na netu pol cneje kot pri njih. Detajli ...
Redni servisi NISO samo na toliko in toliko prevoeznih kilometrov... ampak enkrat letno, ce delas manj kilometrov kot 15.000 na leto ....
ne ?tekam, da je ?e na odpadu? A je nekdo napraskal za avto in ni imel kaska?
To sem pomoje videl pred kaksnim mesecem, ko sem imel svojo mazdo na servisu ... Menda je bila takrat stara dva dni... in mu je nekdo celno priletel v avto, ker je zaspal za volanom ... Mozno, da je od zavarovalnice dobil za novega in se sedaj ta prodaja ...
Ne vem ?e je tako....pri nas je nekako odvisno od vi?ine ?kode...v ITA se pa avto s spro?enimi airbagi ne sme ve? popravljati in voziti po cestah....kje jih kar nekaj pristane, vam je lahko jasno
Znajde se verjetno na www.avto.net ... pise pa spodaj verjetno "ODLICNO OHRANJENO" in "NIKOLI KARAMBOLIRANA"
Sem eno videl med dopustom v Tuniziji ... in sicer v blizini Tunis-a (Sidi Bou Said) ... in to celo s Tunizijskimi tablicami...
Vecina avtov tam so bili francozi ... pa se to starejsi letniki ...
Malo "offtopic": Renault Symbol sem recimo tam prvic videl ... in ni bil edini ... Pri nas se prodaja pomoje pod imeno Thalia ... ali pa je Thalii zelo podoben ...
... al pa od teh 5 ?tirje vpla?ujejo loto ti budala pa ?aka?, da bo? lahko tankal, kar naj bi bil namen petrola oz bencinske ?rpalke.
Loto je ?e OK... bolj problem je, ko nekdo prinese ?op poloznic :ne vem: ... in to na kak?ni majhni ?rpalki, kot je recimo v Medvodah nasproti tavelike... kjer je notri prostora toliko, da ko sta dva je ?e dren ... in seveda samo ena blagajna ...
To v Avstriji, kar si na?tel, je po mojem priporo?ena cena.Bil sem ta teden tam in zelo varira,kakor tudi v Italiji.
Ni kot pri nas, ko se dogovarjajo glede cen.
Na tisti strani naj bi bile aktualne cene... Ima pa vsaka crpalka svojo ceno... In vcasih se je spreminjala celo veckrat dnevno... Sedaj mislim, da imajo zakonsko doloceno, da lahko samo enkrat na dan spremenijo cene..
Sovrazim oglase, kjer pise "poklicite za ceno" in "na e-maile ne odgovarjam".... Takega namrec preskocim... In na avto.net opazam, da vecina na maile ne odgovarja... Obcasno pogledam za kaksnim maxi skuterjem....in vcasih vprasam kaj preko maila.... Pa sem dosedaj dobil samo od dveh odgovor ...
Kaj pa pomeni "tavelik servis na 120.000 km"? Jaz jih imam trenutno 105.000 in 120.000 bo verjetno prav kmalu ...
Veliki servis je recimo pri dizelski Mazdi 6 na vsakih 120.000 km ... oz. vsakih 6 let, ce delas manj kot 20.000 km letno (priporoceno je delati servise na vsakih 20.000 km ali vsakih 12 mesecev - kar prej pride) ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ce je se kaksna viska, bi jo vzel... tako kot sem napisal ...
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani