Pri vas v Medvodah ne znate v dveh letih od poplav zrihtat enega kurčevega mostu. Vsaj ograjo bi pa lahko postavli na njem, če že za kej drugega niso sposobni. Pol se pa pričakuje, da bi organizirali kej takega... ZF.
Mi rabmo zrihtat 2. Tretjega so pa neki poflikal pri Jestu
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Občina Radlje ob Dravi uvaja projekt FURA, prvi lokalni sistem trajnostne mobilnosti v Sloveniji, ki združuje brezplačni električni šolski prevoz, javni prevoz za vse občane in prevoz na poziv za ranljive skupine.
Tole je pohvalno ampak deluje lahko zgolj v manjsih mestih. Tam kjer je promet so tudi el vozila oz org prevoz del guzve.
Ce hoces res mir moras na primer zapreti mesto, dolociti drop off za otroke oz pick up mesta za ljudi in potem znotraj furati organizirano.
To pa v vecjih mestih ne gre, saj je predpogoj ravno to da mas muster statione.
Ze pri nas v Medvodah kjer imamo 8 ali 9 šol je med njimi tud 10km poti (topol, sora, pirnice, medvode, preska......) to je kar podrocje za pokrivati in ce se ne motim okoli 500 solarjev.....zadeva ni tako preprosta
Mali kraj si lahko privosci
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ti vseeno dam "palec gor" samo za to,ker sedaj vem,da od tebe ne smem kupiti platišč😂😉...hec,hec...
Je že bilo govora o tem,in sem pisal,da ne kupujem rabljenih platišč...to je en od razlogov.
Pač vsak ima pravico "po svoje"...moj avto je pač "zrihtan"...tudi feltne,ki so v mojih očeh "češnja na rorti"...tudi znotraj je večinoma urejen,pospravljen,nič se ne "valja" po njem itd.in tudi v kufru ni nič-vse v dvojnem dnu pospravljeno (lahko @kacnje potrdi)...pač tak sem..."tehtnica"....
Dobro-nisem totalno počen,k če ne bi dal prej zrihtati,pa sem se pač z tako feltno 2-3 mesece okoli vozil😬....😂
Pač za karakter,odnos in princip gre.
PS: v Črnotičah dežuje🧐
Prav je tako, da vsak spuca pred svojim pragom kot mu paše, sam počaki da boš ene 50+ star, se ti bo vaga sam še na eno stran spuščala, pa niti feltn ne boš več ostro videl
Jaz sem pa kupil gume glede na km mislil, da bo čas ampak tele Bridgestonke ki so prišle z joto zgleda pobirajo gumo s ceste in jo nanašajo nase....tkole naprej bojo za 100.000km...
Ni sarkazem, tako pač počneš, če ti je kaj do avta in verjemi, da se iz tega marsikdaj kaj lažje ugotovi in prepreči večje težave na motorju ali kje drugje na vozilu....
Peš zračunat porabo pa ja ne vzame toliko časa.... 😉
Pa saj ni tezko videti ali s polnim tankom naredis 300 ali pa 450 ob enakem rezimu voznje (grob primer)
pred 10 urami je Slivka napisal:
Tukaj je nekaj narobe. Ali z voznikom ali pa z vozilom. Ker ta poraba gre že proti porabi BTjca...
Mogoče dizla voziš tako, kot se dizla sicer ne vozi?
Imaš stalno polno obremenjeno vozilo, pa je posledično visoka poraba?
Si to meril od Vipave do Razdrtega?
Nekaj tu ni v redu. Samo treba je ugotoviti, kaj.
Še najraje bi si sposodil tvojo dizelco pa se malo zapeljal po hribih, pa da vidim, kakšno porabo bi imela pri meni ..
Pa saj Tilen ni napisal kje se je vozil...od servisa. Ce stojis na mestu, al se cjazis v mestu je to cist normalno. Ce se je pa peljal normalno je pa mal žejno....
To je zgolj in samo vse zato, da se sami zaščitijo odgovornosti, tako proizvajalci v navodilih, kot servisi. Material ima da vzdrži brez, da ga v vato zavijaš...nobeno novo vozilo nikoli nisem vozil drugace od prvega dne. Motor, zavore je treba voziti normalno od prvega dne, a paziti skozi cel zivljenski cikel....(Rdece polje, pregretje bremz na klancu dol, uporaba hladnih vbdezju itd...) Ne samo prve dni.
Malo se spogledujem, da bi mojo premium CX30 menjal za polno elektricno Kono (in pol lih en review napise).
95% mojih vozenj predstavlja Ziri <-> Ljubljana (50km v eno smer). Predvidevam da tavelka baterija (64kWh) bi to zdelala brez problema. Zjutraj je vecinoma na AC dokaj guzva kar pomeni pocasna voznja s 60, nazaj pa tudi ni nekaj.
Imamo seveda se family car (Citroen C4 SpaceTourer), kjer udobno sedi 5 oseb.
Je pa mal vprasanje kaksna bi bila ponudba stara za novo. Koliko bi mi ponudili za moj avto in koliko bi bila cena kone. Verjetno bi bilo cist prevec doplacila in lahko to misel kar opustim
Da bi pa za drug avto imel premium malcka pa ne? 10k, razlike, ostane ti se denar za ves bencin do konca tvojega terminskega plana.....pa se hibrid je. To je totalna zmaga ce mene vprasas....
Rav4 tovarniske Bridgestonke dot 23, 50.000km odlicne se, vendar km so tu, profil hujša, držijo pa se odlicno, mal so glasnejse , narocam Rotallo, ob priliki menjam ker vmes je v planu se cca 10.000km do konec maja
Ne vem ce ma to kako vezo sam jota je made in japan, mogoce so tud gume za fabrko boljse
Za vse, ki imajo raje dolga potovanja brez pogostih postankov, je Mazda6e Long Range opremljena z baterijo s kapaciteto 80 kWh, ki omogoča podaljšan doseg do 552 km
Torej 14,4kWh poraba, rad bi videl heroje ki pride pod 20kW v vsakodnevnem ritmu mesto AC za tako žival.....z 20kwh je komajda 400, pa še to se je treba potruditi. Ne vem nismo ravno napredovali v tem
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sol pa baterija....ko bencin pa fajrcajg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani