lej, folk lahk govori proti Alfi karkoli hoče, js lahk rečem, da je bil to en izmed najboljših avtov kar sm jih mel. Pa proti Alfi ponavad govori folk, ki je še vozu nikol ni, kaj šele lastil.
Prodal sm jo s 365kkm na števcu pa vem, da tist, ki si jo lasti, da mu bo še neki časa služla, če je nebo rja prej požrla
To sm js 1x v svojo Alfo 159 1.9 JTDm naredu ko sm pogruntu kaj pocnem sem mel ze vec kot pol bencina v keslu, sm klicu pol enga poznanga mehanika, ki mi je svetoval naj vlijem not dvotaktola in dolijem nafto še polovico kesla, kar je ostalo in, če slišim kake čudne zvoke takoj ugasnit avto.... na srečo je tole delovalo, je pa reku, če bi mel kakega Renaulta, da bi lahk kr pozabu, da bi šlo takle skoz 🙂
Samo, a rabimo to mi na Mazdah? Koliko pa imamo sploh odprto havbi razen, ko dolivamo tekočino za stekla. Mislim, da so tej amortizerji bolj za VAG-e, ko popravljajo kaj na mašina na cesti.
veš kaj, js sm to še iz Alfe navajen, pa sm tuki to pogrešu 😆
Kolikor se spomnim leta 2015, ko sem kupoval nov (nerabljen) avto, so imele vse Mazde 6 2015 na SLO trgu full LED. Je bil pa leta 2015 narejen facelift. Pred faceliftom (2012-2015), so imele vse xenon.
Je pa res, da je avto Italijanski, oprema pa Revolution Top
Sem gledal kako leto nazaj en spot,kjer so govorili o dizel vs bencin,rečeno je bilo najboljše bencinske motorje delajo vsi Japonci,dizle pa Nemci Volkswagen skupina,žal. Se pa časi spreminjajo.
Tukile bi si js upu postavit se kr Italijane zraven 🙂
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Tole pa prodaja nas @Turbo Lumpi 🙂
Edit: vidim, da ste ze prsli do tega 😁
Popravljeno od DeeyanSkupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani