Skoči na vsebino
Webasto - grelec motorja
Napisano

Fantje - moja zgodba je za vas...imam Mazda5 GTA CD143. Iz prejsnjega avta P407SW 2.0 HDI sem odmontiral webasto ker sem se poro?il z njim - z daljinskim vklopom preko GSM.

To sem hotel imeti v novi 5ki. ?lovek mi je potrdil da ima avto webasto ze vgrajen in da starega vzame v ceno, ampak rekel mi je pustiti moras avto tukaj in moramo se vkopati v elektroniko da vgradimo uro za vklop reko GSM.

res so se matrali ve? kot en teden da so pri?li do brezhibnega delovanja - in danes imam original Webasto na vklop z gsmja!!! Dela avto je odtajan po pol ure (ne ravno zadaj ker avto je pa? malo dolg...)

Naslow Beja d.o.o.- webasto specialci Zavrh pod ?marno goro.

Fantje - moja zgodba je za vas...imam Mazda5 GTA CD143. Iz prejsnjega avta P407SW 2.0 HDI sem odmontiral webasto ker sem se poro?il z njim - z daljinskim vklopom preko GSM.

To sem hotel imeti v novi 5ki. ?lovek mi je potrdil da ima avto webasto ze vgrajen in da starega vzame v ceno, ampak rekel mi je pustiti moras avto tukaj in moramo se vkopati v elektroniko da vgradimo uro za vklop reko GSM.

res so se matrali ve? kot en teden da so pri?li do brezhibnega delovanja - in danes imam original Webasto na vklop z gsmja!!! Dela avto je odtajan po pol ure (ne ravno zadaj ker avto je pa? malo dolg...)

Naslow Beja d.o.o.- webasto specialci Zavrh pod ?marno goro.

dodatek - moja je bila pa? prva - leta 2006, res ena prvih v slo, tako da verjamem da je danes to ze eins zwei drei

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.