Mikrovalovke se ne kvarijo. Če pa se pa v kanto z njo😉😁
A kdo misli da bo kaj drugače s kitajskimi avti. Samo v kanto jih boš lahko vrgel.
Ves kapitalističen svet stremi k "ekološkim" rešitvam kot je kanta za smeti. Avti so bili do sedaj ena zadnjih potrošnih dobrin, ki se jih je še popravljalo. Sedaj, s prevlado kitajcev, bo kanta za smeti edina rešitev.
V nebroju butastih odločitev diktatorskih samodržcev EU komisije je bila prav odločitev o ekološkem prehodu na električarje strel v obe koleni. V prvi vrsti kar se tiče ekologije, kar se tiče evropskega gospodarstva pa je bila ta odločitev EU diktatorjev direkten strel v glavo.
The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Avdi je najnaprednejši inovator novih tehnologij na področju hitrega polnjenja EV. Da bi izboljšali uporabniško izkušnjo, so razvili način, da za polnjenje vozila ne potrebuješ več zamudnega in nadležnega vtikanja polnilnega kabla v vtičnico avta. Dovolj je že da samo z zadnjo gumo zapelješ na kabel.
"V torek se bodo spremenile cene pogonskih goriv, ki bodo veljale naslednjih 14 dni. Po napovedih portala Moje Finance lahko pričakujemo rahlo znižanje cen goriva."
Zakaj samo rahlo?
Dol s perjadjo!
Eko subvencije so eno navadno sr.. že od kar so se pojavile. Že pred par desetletji, ko sem sam montiral sončne kolektorje za sanitarno vodo, me je prišlo ceneje, kot bratca ki mu je uradni mojster montiral za normalno ceno + znesek eko subvencije in jo vtaknil v svoj žep.
Enako butasto je sedaj. Prijatelj je kupil Donfengovo škatlo. Prišla ga je 17 jurjev. OK, a je gajba vredna toliko ali ne bo pokazal čas. Problem ki ga vidim jaz, je ta, da smo morali pri tem nakupu mi, davkoplačevalci, vsi še ene 6 al 7 jurjev šenkat Kitajcem.
In potem se čudimo kako lahko evropska avtomobilska industrija propada.
Tako neverjetno nesposobnih voditeljev kot jih ima EU zadnje desetletje ali dve, jih ni imela nikoli.
Po zgledu mojih sodelavcev sem tudi sam, prvič v življenju, poizkusil varianto, da zimske zvozim do konca čez poletje - goodyear, 4,5 mm profila. Pa so se sredi julija začele luščit - po površini je cca dober milimeter na debelo začel odpadat profil. Takoj sem dal gor letne.
Eni projektanti mi delujejo, kot, da v življenju niso stopili ven iz pisarne
Kolikor vem, je v prejšnji vladi Slo dobila odobrena evropska sredstva za izgradnjo kar 600km! kolesarskih stez. Od gradnje do sedaj ni bilo nič. Ne pod prejšnjo vlado, ne pod sedanjo vlado. Je pa polno pleskarskega posla, ko za voznike bistven orientir - sredinsko črto - postrgajo, in narišejo 80cm od robov cestišča črtkano črto, ki naj bi predstavljala del tistih famoznih 600km kolesarskih stez.
Takih kretenizmov še v socializmu ni bilo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A kdo misli da bo kaj drugače s kitajskimi avti. Samo v kanto jih boš lahko vrgel.
Ves kapitalističen svet stremi k "ekološkim" rešitvam kot je kanta za smeti. Avti so bili do sedaj ena zadnjih potrošnih dobrin, ki se jih je še popravljalo. Sedaj, s prevlado kitajcev, bo kanta za smeti edina rešitev.
V nebroju butastih odločitev diktatorskih samodržcev EU komisije je bila prav odločitev o ekološkem prehodu na električarje strel v obe koleni. V prvi vrsti kar se tiče ekologije, kar se tiče evropskega gospodarstva pa je bila ta odločitev EU diktatorjev direkten strel v glavo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani