Lancia Y ev je pa prvi avto ki mi je dejansko vsec.
Res pa da spodaj 215-400km pa cela vremenska napoved za range je pa mal hudo....
Da je obstajal ko sem jaz iskal drugi avto konec leta 2022 bi me zasrbelo. Vseeno ne vem ce bi ga dobil za 16k kot sem dal za novega Aygox takrat. Tle pose 40k....to pol ostane men se 24k za benz, servise, kasko 10 let oz se en avto.....
Baje ti tankaš samo na Petrolu, ker je TOP gorivo... 🤔🥴😉
Nafta, benz je v Slo vec ali manj iz istega rezervoarja oz skladisca to je jasno. Super q, max, ne vem se kaj vse je isto sranje samo eni majo bolj kreativen marketing...
Tankam pa samo na petrolu, prej nafto pol benz zdej lpg iz enega samega razloga - njihove aplikacije. Prides slikas natankas gres!
Nobenih vrst, nobenih cakanj ljudi ki izpolnjujejo loto, poloznice, cike...
Se posebej na mopedu, noti rokavic ni treba dol dat, niti z motorja iti...
To je res svetovna zadeva, enako za pralnico, tud kavo notri...
Majo pa zaenkrat se velik minus....qr koda za benz, kavo. Pranje, marsikaj ampak ko je treba scat hocejo met pa plasticno petrol kartico, ki je nihce vec ne uporablja.....pa skocis cez rampo...jbg. sem petrol klub clan, mam zastonj, pa ne morem not. Samo za skret bi rabil fizicno kartico medtem ko imajo celotno poslovanje brezžično
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Glede na merjenje lulčkov določenih egoistov na tem svetu bo zelo verjetno naftica zelo poskočila...
Una ameriška opica ne ve več kako bi se kratkočasila, izraelski hitler bo se v kako drzavico poslal ognjemet, iran bo pa presekal nafto....nafte ne bo, cena gor.
Vazno da se orozje prodaja...
Se malo pa bomo spet prjatli z Rusi
Popravljeno od jures
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
To je izjava firme ki je izgubila, kaj pricakujes? Cene na kitajskem in evropi pa ne mores primerjat za enako stvar.
Ce bi bilo vse res v nasem poslunko nas konkurenca kinizgubi pljuva bi zaprli ze zdavnaj. Nihce ne dela zastonj, tud kitajc ne, mogoce dela ceneje zastonj pa ne
Potem pa povej, zakaj je Kitajska subvencionirala most na Pelješac?
Od kje teb to? Most smo placali kar lepo mi vsi
Hrvaška je za njegovo gradnjo od Evropske unije dobila 357 milijonov evrov nepovratnih sredstev iz operativnega programa Konkurenčnost in kohezija 2014–2020. To je prvi infrastrukturni projekt, ki ga izvaja kitajska družba, financira pa EU (evropska sredstva znašajo kar 85 odstotkov celotne cene projekta).
Smesno je to, da so Kitajci ob tem budgetu imeli izjemno mastno margino, medtem ko je naslednja ponudba iz EU bila cca 80Mio vec vbpricakovanju aneksov
Pa niso delali dumpinga...
Pri vas v Medvodah ne znate v dveh letih od poplav zrihtat enega kurčevega mostu. Vsaj ograjo bi pa lahko postavli na njem, če že za kej drugega niso sposobni. Pol se pa pričakuje, da bi organizirali kej takega... ZF.
Mi rabmo zrihtat 2. Tretjega so pa neki poflikal pri Jestu
Občina Radlje ob Dravi uvaja projekt FURA, prvi lokalni sistem trajnostne mobilnosti v Sloveniji, ki združuje brezplačni električni šolski prevoz, javni prevoz za vse občane in prevoz na poziv za ranljive skupine.
Tole je pohvalno ampak deluje lahko zgolj v manjsih mestih. Tam kjer je promet so tudi el vozila oz org prevoz del guzve.
Ce hoces res mir moras na primer zapreti mesto, dolociti drop off za otroke oz pick up mesta za ljudi in potem znotraj furati organizirano.
To pa v vecjih mestih ne gre, saj je predpogoj ravno to da mas muster statione.
Ze pri nas v Medvodah kjer imamo 8 ali 9 šol je med njimi tud 10km poti (topol, sora, pirnice, medvode, preska......) to je kar podrocje za pokrivati in ce se ne motim okoli 500 solarjev.....zadeva ni tako preprosta
Mali kraj si lahko privosci
Ti vseeno dam "palec gor" samo za to,ker sedaj vem,da od tebe ne smem kupiti platišč😂😉...hec,hec...
Je že bilo govora o tem,in sem pisal,da ne kupujem rabljenih platišč...to je en od razlogov.
Pač vsak ima pravico "po svoje"...moj avto je pač "zrihtan"...tudi feltne,ki so v mojih očeh "češnja na rorti"...tudi znotraj je večinoma urejen,pospravljen,nič se ne "valja" po njem itd.in tudi v kufru ni nič-vse v dvojnem dnu pospravljeno (lahko @kacnje potrdi)...pač tak sem..."tehtnica"....
Dobro-nisem totalno počen,k če ne bi dal prej zrihtati,pa sem se pač z tako feltno 2-3 mesece okoli vozil😬....😂
Pač za karakter,odnos in princip gre.
PS: v Črnotičah dežuje🧐
Prav je tako, da vsak spuca pred svojim pragom kot mu paše, sam počaki da boš ene 50+ star, se ti bo vaga sam še na eno stran spuščala, pa niti feltn ne boš več ostro videl
Jaz sem pa kupil gume glede na km mislil, da bo čas ampak tele Bridgestonke ki so prišle z joto zgleda pobirajo gumo s ceste in jo nanašajo nase....tkole naprej bojo za 100.000km...
Ni sarkazem, tako pač počneš, če ti je kaj do avta in verjemi, da se iz tega marsikdaj kaj lažje ugotovi in prepreči večje težave na motorju ali kje drugje na vozilu....
Peš zračunat porabo pa ja ne vzame toliko časa.... 😉
Pa saj ni tezko videti ali s polnim tankom naredis 300 ali pa 450 ob enakem rezimu voznje (grob primer)
pred 10 urami je Slivka napisal:
Tukaj je nekaj narobe. Ali z voznikom ali pa z vozilom. Ker ta poraba gre že proti porabi BTjca...
Mogoče dizla voziš tako, kot se dizla sicer ne vozi?
Imaš stalno polno obremenjeno vozilo, pa je posledično visoka poraba?
Si to meril od Vipave do Razdrtega?
Nekaj tu ni v redu. Samo treba je ugotoviti, kaj.
Še najraje bi si sposodil tvojo dizelco pa se malo zapeljal po hribih, pa da vidim, kakšno porabo bi imela pri meni ..
Pa saj Tilen ni napisal kje se je vozil...od servisa. Ce stojis na mestu, al se cjazis v mestu je to cist normalno. Ce se je pa peljal normalno je pa mal žejno....
To je zgolj in samo vse zato, da se sami zaščitijo odgovornosti, tako proizvajalci v navodilih, kot servisi. Material ima da vzdrži brez, da ga v vato zavijaš...nobeno novo vozilo nikoli nisem vozil drugace od prvega dne. Motor, zavore je treba voziti normalno od prvega dne, a paziti skozi cel zivljenski cikel....(Rdece polje, pregretje bremz na klancu dol, uporaba hladnih vbdezju itd...) Ne samo prve dni.
Malo se spogledujem, da bi mojo premium CX30 menjal za polno elektricno Kono (in pol lih en review napise).
95% mojih vozenj predstavlja Ziri <-> Ljubljana (50km v eno smer). Predvidevam da tavelka baterija (64kWh) bi to zdelala brez problema. Zjutraj je vecinoma na AC dokaj guzva kar pomeni pocasna voznja s 60, nazaj pa tudi ni nekaj.
Imamo seveda se family car (Citroen C4 SpaceTourer), kjer udobno sedi 5 oseb.
Je pa mal vprasanje kaksna bi bila ponudba stara za novo. Koliko bi mi ponudili za moj avto in koliko bi bila cena kone. Verjetno bi bilo cist prevec doplacila in lahko to misel kar opustim
Da bi pa za drug avto imel premium malcka pa ne? 10k, razlike, ostane ti se denar za ves bencin do konca tvojega terminskega plana.....pa se hibrid je. To je totalna zmaga ce mene vprasas....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne obstaja se telefon pro ultra big za moje prste
Povezava za deljenje
Deli na druge strani