Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Hja, res je malo čudno, roko na srce. Pač, težave in napake so povsod. Tako je. Zdej Mazda ni nek premijski razred ,tisto bi bilo še 20 jurjev dražje potem. Servis pa zna biti premijski, če ga plačaš po 'redni' oz polni ceni. Ne vem sicer kake so kaj cene drugod, recimo na bmw servisu, a je tam tudi ura 80 eur?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Mene tudi mika nexen. Sploh ker so kar dobro ocenjene, naj bi bile tihe, cena je pa itak win win.

Poslano z mojega SM-G780F z uporabo Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

6 let stare gume so itak bolj kot ne za zamenjat, tako da ne vem zakaj se sekirat zaradi tako starih gum.

Poslano z mojega SM-G780F z uporabo Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

125 na kos, je kr ok cena, sicer ne vem kok so kej glasne te goodyear-ke, kot vidim naj bi bile med tistimi manj glasnimi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano (urejeno)
49 minutes ago, Hixxy said:

Mogoče komu zanimivo

ne sponzoriram ali karkoli, sam sem rekel da grem tudi sam preverit na bolho :)

goodyear-eagle-f1-asymmetric-3-2021-225-
WWW.BOLHA.COM

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 2021 NOVO 225/45/19 - Gratis dostava Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 Dimenzija: 225 45 19 96W

Ni slaba cena to matr, kaj pa je narobe s temi gumami. Da je star model, nova je ca 160.

Popravljeno od SpEkTr
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jaz nimam nobenega posebnega USB kabla. Predvaja pa preko AA - Android Auto, ter pač tega AAAD programa ki omogoča da to lahok narediš na ne-rootanem telefonu. Fermata auto je pa potem ta multimedija player.

Se pravi :

1. AAAD - Omogoča zagon tega Fermata auto na ne-rootnaem telefonu

2. Fermata Auto - opcijo pa dobiš potem v avtu na ekranu v sklopu Android Auto.

Pa AA mora seveda tečt v tistem načinu - po angleško je "Start head unit server" 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.