Čemu boš to menjal @scania, a ima to kaj veze s kakim škripanjem? Ker jaz moram tudi to počasi urediti. Na servisu sevead, bimenjali vse skupaj, Pelko bi pa menjal samo ta zglob ki se zapreša.
Hja, res je malo čudno, roko na srce. Pač, težave in napake so povsod. Tako je. Zdej Mazda ni nek premijski razred ,tisto bi bilo še 20 jurjev dražje potem. Servis pa zna biti premijski, če ga plačaš po 'redni' oz polni ceni. Ne vem sicer kake so kaj cene drugod, recimo na bmw servisu, a je tam tudi ura 80 eur?
Jaz nimam nobenega posebnega USB kabla. Predvaja pa preko AA - Android Auto, ter pač tega AAAD programa ki omogoča da to lahok narediš na ne-rootanem telefonu. Fermata auto je pa potem ta multimedija player.
Se pravi :
1. AAAD - Omogoča zagon tega Fermata auto na ne-rootnaem telefonu
2. Fermata Auto - opcijo pa dobiš potem v avtu na ekranu v sklopu Android Auto.
Pa AA mora seveda tečt v tistem načinu - po angleško je "Start head unit server"
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
To je za zadnjo premo , če prav vidim? Meni se isto dogaaja, samo da se sliši od spredaj.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani