Skoči na vsebino
Letne gume 2015
Napisano

Potenza je ?portna guma, trda, stabilna, je pa tudi precej precej glasna. Turanza je pa touring potovalna guma, kjer je v ospredju udobje, poraba,...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2015
Napisano

Ja, sej zdej bo skoz ve? testov pa se bo hitro videlo kako in kaj. Dunlop blue response so ?e preverjene, potem so tele kumho v igri pa mogo?e rain sport 3.  Bomo videli. )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2015
Napisano

sportcontact 5 sigurno ne bojo zdrzale dolgo...se pa vrhunske

poglej se npr michelin pilot sport 3...sicer niso sportne kot pove njihvovo ime, ampak po dezju in s kilometrino ne bo problemov

Pa z glasnotsjo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2015
Napisano

Evo en testi? sem na?el na tujem forumu:

GT__ACE_test_letnih_pnevmatik_2015.jpg

Zanimiva mi je tale Kumho guma. Baje je precej tiha, po peformansah pa tudi ne zaostajo bistveno. Seveda so eno testi, drugo praksa. Ampak , bolj? nekaj kot ni?. 

?koda da ?e kake Nexe ni tukaj zraven.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Lj-Pr 8.5 ur, 900km, povprecna hitrost 106km/h, vec kot 140km/h nisem sel. Tankal polno v Lj, v Pr je bc kazal 210km remaining...carsko ni kaj

Huh, kva ma? ti to zaen avto? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Ja, no ja. ?e ?teje? ?e nove feltne pa gume ja. Sicer tista homologacija ni bogvekaj. Je pa en kup dela pa letanja. Ampak, ?e si nekdo res ?eli to potem...se da :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Lahko, da? druge felten gor z ustreznim TUV certifikatom, gre? homologirat in je :) Pa seveda pla?a? nekaj ? za to, kar bi morala ?e mazda v osnovi naredit.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Poraba zadnji tank je 6.65. Se pravi 2.2 129 plus powerbox na 6 :D

Sem zadovoljen, ok sem ?e prej vedel da je kr ?parov?ek ker:

- je pa? zima, pozimi itak kuri ve? 

- je bilo zadnji teden oz dva nekaj snega , vo?nja po snegu in cijazenje v kolonah (uro pa pol na ?iht) izdatno dvigne porabo

- mam na sankah pre?ke z nosilci za dilce

- kurim webasto vsak dan...v?asih ?e ve?krat na dan

- delno vozi ?ena :) in to v center ljubljane, kar spet pomeni cijazenje pol urce na dan 

- se furam na jezersko, pokljuko, kar pomeni klanci in ?e enkrat klanci..

- mogo?e sem ?e kaj pozabil :) 

Tako da overall ok. Aja, poleti pa brez te?av 5,4 - 5,6 :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Ja, verjamem. Bi pa rekel, da ne vem 1600kg te?ki avto 1.0 motor z nevem kolk super duper konji ?e vedno te?je premika oz. se bo precej bolj matral, kot pa atmosferc 2.0 recimo :) 

To pa?e v mala jaj?ka. Ne pa v avte ala s-max. :) No da se, na koncu itak pla?amo kupci z vzdr?evanjem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.