Skoči na vsebino
Vleka prikolice - 2.2. diesel
Napisano

Jup, danes sem dobil preblisk. Na izpisku al ra?unu od servisa pi?e low power. Torej tri verzije motorja so:Lp, mp in hp. Lp vle?e 1400,ostali dve pa 1600. To je logi?no, naj?ibkej?a pa? manj vle?e. Je pa ?e vedno zanimivo to, da v nemciji Lp verzija vle?e toliko kot pri nas hp(high power). Ne vem, al majo manj klancev tam :-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Opravljen tretji redni servis, tokrat v BTC a-cosmos. Moram pohvaliti g. Majesa za super korekten odnos, vse se je dalo dogovorit, in tudi danes je bilo tako kot dogovorjeno. Za povrhu so ?e oprali in posesali avto, kar je sploh super. Izkoristil sem tudi Mazda poupst, sem ve? kot zadovoljen. Priporo?am! :-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

No ja no...

Najve?ja dovoljena masa prikolice, ki jo lahko doti?no vozilo vle?e, je definirana v homologacijskih podatkih doti?nega vozila. Le-te se lahko glede na ?tevilko raz?iritve homologacijskega dokumenta (aktualna verzija in njene morebitne predhodnice) med seboj tudi razlikujejo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

2.2 motor vle?e 1400kg. 2.2 motor vle?e 1600kg. Kaj je razlika ne vem. V specifikacijah je isto, samo hp ima 16.3 kompresijo, Lp pa 16.1.

U bistvu ta 2.2 Lp motor vle?e najmanj od vseh... Po homologaciji, kar je presenetljivo...

9443e52ebba10db3fc9369e73dab4fd9.jpg

576f36ef2b0c67dc8fc212c762022261.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.