Jup, danes sem dobil preblisk. Na izpisku al ra?unu od servisa pi?e low power. Torej tri verzije motorja so:Lp, mp in hp. Lp vle?e 1400,ostali dve pa 1600. To je logi?no, naj?ibkej?a pa? manj vle?e. Je pa ?e vedno zanimivo to, da v nemciji Lp verzija vle?e toliko kot pri nas hp(high power). Ne vem, al majo manj klancev tam :-)
Opravljen tretji redni servis, tokrat v BTC a-cosmos. Moram pohvaliti g. Majesa za super korekten odnos, vse se je dalo dogovorit, in tudi danes je bilo tako kot dogovorjeno. Za povrhu so ?e oprali in posesali avto, kar je sploh super. Izkoristil sem tudi Mazda poupst, sem ve? kot zadovoljen. Priporo?am! :-)
Najve?ja dovoljena masa prikolice, ki jo lahko doti?no vozilo vle?e, je definirana v homologacijskih podatkih doti?nega vozila. Le-te se lahko glede na ?tevilko raz?iritve homologacijskega dokumenta (aktualna verzija in njene morebitne predhodnice) med seboj tudi razlikujejo.
Ja, sam to je pa napaka unega na tehni?nem? A niso va?ni papirji od prikolice? ?e pi?e NDM 1200 je 1200, ne glede na to kaj in koliko tovora ima? v prikolici. Al samo policaji tako gledajo?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mogo?e ni znal meriti. :-) dvomim da bi oblika imela kaj pri tem.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani