Ja, mislim da je NDM avta 2135kg. NDM prikolice pa 1400kg. Se pravi ?e dobi? prikolico te?ko 1400kg, rabi? kodo 96, da lahko vle?e?. ?e dobim prikolico 1350kg, gre skozi.
Vseen pa je zanimivo da taka razlika obstaja. ?e?ko za moj tip avta pravi, da kljuka prenese 1800kg. :-) Nisem pa gledal ?e papirjev, to sem videl na netu.
Hm, a je potem mo?no, da ta kljuka ki jo imam jaz gor, da ima ta max 1400 in so temu primerno spremenili homolomo? ?eprav sej ta podatke je notri ?e od ?tarta, ko kupi? nov avto recimo brez kljuke..
Ja razumem. Zanima me pa res, v ?em je trik da v angliji je max 1600 pri nas pa kao 1400
Sicer ne gledam bogve kaj. Gledal sem hobby prikolice, s postavitvijo pograd, miza, postelja in v taki kombinaciji je min NDM prikolice ravno 1400, kar je pa ?e preve?.
?e gleadm Adrio v isti postavitvi gre skozi, ker niso tako te?ke, beri nimajo toliko opreme, tanj?e stene, tla , itd...
aja sorry - mislim, da je te?a vle?enega povezana z lastno te?o, nikoli ne sme biti te?je, to ve?.. in to je verjetno pogoj.
Moja kljuka ki sem jo dal na 5ko, in 5ka je nekaj ?ez 1600kg sama tre?ka:
Towing hitch (without electrical set)
Class: A50-X Cat. no.M51
Designed for:
Manufacturer: MAZDA
Model: series 5
Type: 5 doors, VAN
produced since 2005 till 02.2008
Approval number according to Directive 94/20/EC: e20*94/20*0226*00
Ok, ?tekam za kljuko. Samo, a to pmeni, ?e dobi? serijsko vgrajeno kljjuko na avtu je pri nas 1400kg NDM prikolice. ?e jo vgradi? sam, je lahko kve?jemu manj?
Vpra?anje imam o vleki prikolice. Na tujih forumih sem zasledil, da je max te?a prikolice 1600kg. Pri nas pa je 1400kg. Kdo to sploh omejuje? Predvidevam,da to ni uvoznik, kljub temu se mi pa zdi stra?no zanimivo, da se med dr?avami take razlike.
To je res, ?e bere? CPP. Ampak, ?e nekdo pride tako hitro, da nesre?e nisi mogel prepre?iti...kaj potem? Jaz upam, da bosta ve?ino krivde ?e ne kar celo, nosila ta dva bumbarja z avdiji....
Boss za tole z alkoholom sem tudi jaz ?e nekajkrat bral, da nisi avtomatsko sokriv. Seveda pla?a? kazen za alkohol itd.., ne more? pa vedno biti odgovoren za ostale posledice, recimo materialne. Seveda odvisno od primera in kaj stroka razsodi...
Za konkretni primer v Dom?alah pa, upam da bo pravici zado??eno. Tukaj faktor izsiljevanja sploh ne bi smel biti vpra?aj, ?e ti v naselju hitrost prekoracis za 2x, 3x recimo...
To je te?ko re?t. Lahko ima? pa? smolo, kot z vsakim drugim avtom :-). ?e res da je bolje malce ve? km, samo lih drugi strani je treba vedeti da ve?je ?tevilo kilometrov za seboj prinese tudi kak stro?ek ve?..
Eh, nisem bil ?isto pri stvari (?ena znervirala ), potem se pa zgodi ..Jutri malce s korekturo popravim ,potem pa ..khm..ac tomc, ?e bo lahk kaj zakrpal. Na zavarovanje bo ?lo te?ko, ker se pa? vidi , da so take raze ostre in globoke
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja, mislim da je NDM avta 2135kg. NDM prikolice pa 1400kg. Se pravi ?e dobi? prikolico te?ko 1400kg, rabi? kodo 96, da lahko vle?e?. ?e dobim prikolico 1350kg, gre skozi.
Vseen pa je zanimivo da taka razlika obstaja. ?e?ko za moj tip avta pravi, da kljuka prenese 1800kg. :-) Nisem pa gledal ?e papirjev, to sem videl na netu.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani