Jump to content

fico182

Members
 • Content Count

  125
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 odlično

About fico182

 • Rank
  Trotlfahrer

Other informations

 • Car modell
  Mazda 3 G165 Revolution Top - MY2018

Profile Information

 • Location
  ?tajerska prestolnica

Recent Profile Visitors

242 profile views
 1. Je možno pri mazdinih brisalcih menjat samo gumice?
 2. Huh, zgleda kr komplicirano... A posodobijo to na servisu?
 3. Hvala za link, ampak se slabo znajdem po teh mapah, katera mapa je relevantna za moj avto?
 4. --------------------------------
 5. Bi mi lahko prosim kdo povedal, kje je opisan postopek? Hvala vnaprej. PS: Mislim seveda celoten operacijski sistem, ne posodobitve navigacije, le-to redno posodabljam preko Mazda toolboxa.
 6. A je možno infotainment posodobit sam, od doma?
 7. ----------------------
 8. Sem za, še pred evropski parlament enako, saj oni diktirajo večino okoljske politike, zaradi česar smo evropejci po novem veliko na slabšem kot npr. američani, kar se izbire pametnih motorjev tiče.
 9. To pa so res odlične novice... Nasploh naveza Mazda - Toyota je zmagovalna. Sam imam za daily drive 25 let staro toyoto, dela kot urica... Nova m3 pa stoji večinoma v garaži, zato pa ima po 2 letih 6700 km... 😅 Skratka, odlične novice, upam le, da se vse to uresniči, da ne bo na koncu nekega čudnega kompromisa, in bodo vzeli platformo od camryja... HOČEMO ZADNJI POGON IN ŠESTAKA! 🥳
 10. Iz tvojih ust v božja ušesa, da se to res uresniči. In upam hkrati, da bo na voljo s pristnim šestcilindrskim bencinskim motorjem, brez nekih posiljenih hibridnih izvedenk (ajde, ta 48 voltna baterija je verjetno neizogibna, ampak naj bo to vse od električne pomoči); potem pa dragi moji soforumaši, treba tako zadevo kupit, pa vozit do konca naših dni, verjetno bodo to zadnji avti pred popolno elektrifikacijo... Sam planiran nakup takšne klasične limuzine nekje do konca tega desetletja... Pa naj bo Mazda ali Leksus... Oboje je super.... BTW, kje si zasledil to informacijo?
 11. Kolikor sem jaz slišal, gre tako M6 kot CX-5 na platformo z zadnjim pogonom, od leta 2022 naprej... Kar zgleda zelo obetavno za Mazdo kot brend, sam takoj podpišem za takšno M6... Če pogledamo realno... Honda Accord se v evropi več ne prodaja, Toyota Camry je sprednji pogon, Lexus GS (ki je bil prava limuzina z zadnjim pogonom), se prav tako ne proizvaja več... Edini način, da prideš dandanes do nove japonske klasične limuzine z zadnjim pogonom je Lexus LS.... Ki pa vsi vemo, koliko stane... Res upam na novo M6 z zadnjim pogonom in 6 cilindrskim motorjem...
 12. ---------------------------
 13. -------------------------------
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.