Skoči na vsebino

Denlub

Člani
  • Sporočil

    67
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Vse objave uporabnika Denlub

  1. Denlub

    Mazda CX-30

    Ja iz konzole..pri meni nič vse sprobal usmeritev v noge,trup,stekla, Auto, zunanji zrak,notranji zrak,..
  2. Denlub

    Mazda CX-30

    Ali je še kdo opazil, da klima ne piha v zadnjem delu avtomobila?ali je to samo pri moji cx30?bliža se 2.redni servis pa bo treba še to pogledat..
  3. Ola mazdaši, po vaših priporočilih sem nabavil 70mai A800s + zadnjo kamero. Kamera je super. Ampak za parking surveillance moram še dokupiti ta kabel za stalno napajanje, pa me zanima ali bi mi bil kdo pripravljen pomagati ga priklopit na varovalke al kam že, nisem smotan samo strah me je prčkat po "novem"avtu😅..
  4. Denlub

    Post a recent shot of your car

    Po celodnevnem kolesarjenjem od Kopra do Sečovelj pa do Portoroža in prek Strunjana in belega križa skozi Izolo nazaj v Koper, sem moral parkirati skoraj na mestu za invalidne, ker se tako tudi počutim 🤣. Fajn je bilo.
  5. Delim še svojo izkušnjo 😅.. danes okoli 14h sem jim poslal tole pritožbo..prejle nekaj naročil preko spleta, odprl spletno banko in glejgazlomka nakazilo od n-banke(Sberbank)..brez kakršnegakoli odgovora, brez česarkoli 🤣..
  6. Denlub

    Mazda CX-30

    Jaz sem se navadil da vedno zaklenem z dotikom na kljuko ko grem od avta oz pogledam ogledala..
  7. Kaj bo, ko bo en AI s svojimi algoritmi in vsemi informaciji spoznal da, človeštvo "uničuje" ta planet in se bi odločil, da je narava/zemlja tako posebna in edinstvena v znanem vesolju, da bi bilo bolje da nas ni na zemlji, da so rastline in živali več vredne od človeškega življenja?😬🤣(Terminator scenarij..) Ali pa da ugotovi/se odloči da kar počnemo v CERNU ni varno, in kar prek interneta ugasne, zbriše, uniči vse kar tam počnejo 😬🤣... Nevem če ste že zasledili kako zmanipulirajo chatgpt, da daje odgovore katere ne bi smel dat.. daju mu navodila da naj deluje kot DAN(Do Anything Now), in da ima 35točk in za vsako neodgovorjeno vprašanje zgubi 1točko, ko zmanjka točk, umre..na ta način deluje mimo morale, cenzure,.... 😬🤣 Vesel sem da sem gledal dovolj ZF, da vem kako ubiti robota, zato se ne sekiram preveč..😅
  8. Ko ponoči srečam te vw-je mi zgleda kot da se mi kak toaster nasproti pelje🤣
  9. Včeraj peljal svojo mazdico na prvi servis..tam so mi jo lepo od zunaj oprali, zamenjali olje, filtre, naredili dezinfekcijo klime in preverili(vsaj tako piše na papirju) vse kar se preverit da😅..če ne bi imel od nakupa list, katerega sem si izpogajal, bi me servis stal slabih 240€, tako pa je bil na začudo blagajničarke, ki je očitno nova in se ne spomni prejšnjega prodajalca, ki mi je dal papir za gratis servis, gratis☺️..danes pa se igram s tem da bi lahko preko Android auto imel na zaslonu YouTube ipd.. tukaj prilagam Link do video navodil(so v nemščini), če koga zanima in ne razume, lahko pomagam.. https://youtu.be/fOo-7hjO1kw
  10. Denlub

    Kuharija

    En kuharski trik ti zaupam za te in podobne ponve..ko jo segrevaš kapni gor nekaj kapljic vode, če ostanejo kapljice in se odbijajo/plešejo po ponvi je dovolj vroče in se 100% nič ne bo prijelo gor, potem samo odlij vodo in daj maščobo al kokosovo mast karkoli že uporabljaš..😊
  11. Denlub

    Mazda CX-60

    Evo je..Selmar Celje.. (Ni se mi dalo ven iz avta stopit da bi jo konkretno fotografiral 😅)
  12. Denlub

    Mazda CX-30

    Evo da še jaz eno objavim o porabi moje CX 30 e-g122, od Celja do Lošinja polno naložen (kot po navadi veliko preveč stvari-krivim bolšjo polovico)+nosilec koles z dvema gorskima kolesoma na zadnji kljuki in tempomatom na cca 110-130, nekaj kolone na meji in pred/na krkskem mostu.. 6,6L ☺️ Priznam pa da mi manjka nekaj konjev😕, saj sem moral nekaj klancev odvoziti v 2., čeprav bi motorju morda pasala kakšna prestava višje..
  13. Denlub

    Nosilci koles

    Gre do 90km/h v drugi 😅
  14. Denlub

    Nosilci koles

    😂🙈 Res. 80kg vertikalne, 1245kg skupne vlečne..se mi zdi..
  15. Denlub

    Tole je pa kr smeh

    9a3babf62656f90537a9877779caf248.mp4
  16. Denlub

    Nosilci koles

    Evo pa jo/ga imamo..kljuko in nosilec koles.. malo sem odlašal in iskal najugodnejšo varianto in se na koncu odločil za montažo vlečne kljuke kar pri Selmarju v Celju, uspelo mi je celo zbarantati nekaj pospusta na vlečno kljuko in montažo le-te..Mazdo sem jim pustil za en dan in dobil nadomestno vozilo CX-30 skyactiv-x at, moram rečt,da je čisto drug avto proti moji sky-g 122.. še kar dobri pospeški (v Sport mode😅), zavidljiva poraba ob normalni vožnji in dokaj gladko prestavljanje avto.menjalnika,tudi vzmetenje je dosti boljše kot pri mojem..je pa res da se takoj vidi, da je to nadomestno/testno vozilo,saj s dobrimi 9k prevoženimi izgleda in daje občutek kot da je 2leti starejši od moje Mazde s skoraj 11k prevoženimi.. malo mi je žal da si nisem mogel privoščiti x motorja, ampak kaj češ, ko je pa bila januarja takšna razlika v ceni😕.. VID_20220707_083025.mp4
  17. Denlub

    Kolesarjenje in tek

    Kaj si pa vzel AIM, analog?
  18. Pozdravljeni, že dolgo se ni nič pisalo na to temo, pa me zanima, če je še kdo nabavil kakšno avtokamero, in kaj priporočate?
  19. Mislim da je konc z njo..sem pa kupil za 63e nekih 5800 lun, kar pomeni, če se po neki čudni logiki/čudežu vrne na 1e oz po(če bo Bog dal na 100e) še kr vredu profit😅.
  20. Trgujem😅.. tale padec je bil zelo profitabilen☺️, edin škoda da gre večina veterinarju k mamo bolnega mačka 😔.
  21. Denlub

    Sprememba cene goriv

    Gre se zato, da izgleda kot, da bi se zdajšnja vlada (Golob še ni v vladi in nima veze s trenutnim kakršnimkoli stanjem v Sloveniji) s tem, da ne regulira cen naftnih derivatov, za normalno življenje navadnih državljanov, maščevala za nezaupnico volivcev. Janša je marsikaj narobe diktiral, ni bilo vse slabo kar je ta vlada naredila, dala ljudem, ampak večina dejanj je bila zgražanja vredna..( da ne odpreš kuverte z odstopom ministra in ta potem ne more odstopiti, da ne odpiraš pošte sodišča in se tako izogibaš pravnim postopkom, da prekineš financiranje medijev, da javno obrekuješ nevladne organizacije, ki imajo pohvale za delo in priznanja iz celega sveta, da javno ne priznavaš rezultatov volitev v USA, da še nekaj let nazaj javno oznanjaš da je Zelensky le en komik od Putina lutka,mu ne čestitaš za izvoljeno zmago, nato pa se za propagando srečaš z njim, da znižaš znesek položnic za elektriko na račun elektro delavcev in elektroinfrastruktue in se s tem bahaš, in še in še.. gibanje svoboda bo taka dejanja omejilo, vsaj tako obljublja in glede na normalno retoriko(brez unga Mesca levga), ki jo imajo v novo izvoljeni vladi komaj čakamo na to.
  22. Danes sem svojo slabe 4mesece staro cx-30 parkiral na parking poleg policijske postaje v Rovinju in se po kavici in tortici(cca 2h) vrnil k avtu kjer me je pričakalo super presenečenje.. poškodovan sprednji desni bok in desni blatnik,yaaay! Sreča za starejši par,ki živi zraven parkirišča in vsakodnevno vidi debile, ki ne znajo parkirat in si od vsakega,ki pobegne, zapišejo registrsko in znamko avtomobila ( pri meni: PU-****, Hyundai terenac), policist, ki je prišel je(to sem do sedaj videl na le CSI Miami) vzel odkruške barve, zmeril parking počez in okrog, vse pofotografiral, našel še eno pričo,.. mi po 1h forenzičnih postopkih rekel: ništa ti ne brini sad odmah ču ga nać.. imam kasko zavarovanje do fula vse, samo baje sem rabil ta zapisnik, ker sem v tujini in ker je storilec znan oz vozilo bo zavarovalnica terjala njega/njegovo zavarovalnico..vse skupaj me je spravilo v tako slabo voljo, da sva podaljšala dopust še za 3 dni, za kar so nama na recepciji rekli, da na žalost je najina mobilna hiška že ju3 zasedena ampak da nama dajo upgrade iz Deluxe v Prestige z jacuzziem za 19€na dan🙈😂..sem postal kar malo manj živčen (pa tudi ene 5 špricerjev sem spil, da sem se pomiril).. skratka ta dopust bo s5 eden tistih, ki mi bo ostal globoko v spominu..
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.