Skoči na vsebino

Ivan IK

Člani
  • Sporočil

    10
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

  • Dnevne zmage

    1

Vse objave uporabnika Ivan IK

  1. Mazda BJM766EZ1W SD-Karte Europa 2023 DE.NAVI-WORLD.COM Navi World ⭐⭐⭐⭐⭐ Kaufen Sie noch heute eine Navigations-SD-Karte für Mazda BJM766EZ1W SD-Karte Europa 2023 ☑ Sofort... Mazda BJM766EZ1W SD kartica Europa 2023 za 79,90 USD opcijom update sledeće 3 godine.
  2. Kako na netu i YT postoje bezbroj uputstva kako ugraditi kameru za vožnju unazad tako isto bukvalno ne postoji objašnjenje o rasporedu žica za fabričku kameru. 1. siva ili mat crna žica je -6 V GND 2. crna žica je GND kamere 3. Žuta žica je signal kamere 4. crvena žica je +6 V napon images hochladen Dalje je za Mazdu 3 BM/BM (verujem i za ostale automobile) potrebno napraviti dodatni kabl i spojiti kameru sa C 16 konektorom koji nalazi se na vrhu petih vrata hatchback-a. Nema potrebe da uklanjate negativni pol baterije ili bilo šta slično. Nakon što je veza završena, potrebno je resetovati multimediju istovremenim pritiskom na dugme za muziku, zatim za navigaciju i jačinu/isključivanje zvuka na oko 10 sekundi, odnosno dok se sistem ne resetuje / ponovo ne pokrene. Nakon ponovnog pokretanja, sistem vidi kameru za vožnju unazad / nema potrebe za dijagnostikom ili drugim novijim verzijama softvera. Toliko od mene i sretno
  3. Da prenesem moje iskustvo. Pre 20 dana sam kupio Mazdu 3 1.5 d automatik 2017.godina sa 90 000 km i iskreno mala potrošnja joj nije jača strana. Doduše komp pokazuje optimistične brojeve. Ovo su merenja na ravnom delu autoputa, 88 m nadmorske visine. A realna slika uglavnom vožnje po autoputu nekad i do 160 (nema ograničenja) ali uglavnom oko 130. A ova je potrošnja kad sam je uzeo i vraćao kući. Put sam prešao bez stajanja stim što je bilo svega, zastoji dok sam izašao iz Berlina pa zatim radovi i duža vožnja 180. I ovde kopm poprilično laže.
  4. Ivan IK

    Cepljenje - Korona in vse ostalo.

    Svako ko je malo više čitao video bi da je i tih 1,2% preterivanje (nastavak priče je izuzetno ružan i bolan). Isto kao i grip, jure ga 80 godina i ovaj se svaki put vrati drugačiji i jači . KAko ga ne nađu u skrovištu u toku letnjih mesecikada bezbrižno spava ?
  5. Iskreno nisam ni tražio, fokusirao sam se samo na 3. Nisam našao ni za facelift.
  6. Ivan IK

    Mazda Klub Srbija

    Pozdrav i šta je na kraju bilo sa forumom u Srbiji ?
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.