so?a Napisano 5. september, 2012 Prijavi Napisano 5. september, 2012 Pozdravljeni, imam 4 leta staro Mazdo, 62.000KM. Do zdaj sem delel servise na uradnem servisu. Letos jih zapu??am (cene). Kaj moram letos zamenjat razen olja. Ne se smejat, sem antitalent za avte. LP! B Citiraj
Z M A J Napisano 5. september, 2012 Prijavi Napisano 5. september, 2012 ?e najbolj?e peljat k nekomu, ki res obvlada Mazdojke (toplo priporo?am Avto Pelko d.o.o. - cene ugodne), sicer pa na?eloma bi rekel, da je potrebno menjat; filter za olje, filter za zrak, kabinski filter. Po potrebi pa; metlice brisalcev, v?igalne sve?ke, polnjenje klima naprave in menjavo hladilne teko?ine. ?e sem ?e kej pozabu naj pa experti napi?ejo. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 5. september, 2012 Prijavi Napisano 5. september, 2012 Pozdravljeni,imam 4 leta staro Mazdo, 62.000KM. Do zdaj sem delel servise na uradnem servisu. Letos jih zapu??am (cene). Kaj moram letos zamenjat razen olja. Ne se smejat, sem antitalent za avte. LP! B diesel ali bencin? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 5. september, 2012 Prijavi Napisano 5. september, 2012 diesel ali bencin? Pi?e v naslovu; Mazda 5 1.8. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 5. september, 2012 Prijavi Napisano 5. september, 2012 Pi?e v naslovu; Mazda 5 1.8. spregledu, se pardoniram Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Danny Napisano 5. september, 2012 Prijavi Napisano 5. september, 2012 olje+filter, ?e ?e nisi sve?ke menji pa filtre itak pogleda? kaki so in menja? po potrebi Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 5. september, 2012 Prijavi Napisano 5. september, 2012 BTW sve?ke se menja na 100 kkm. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Danny Napisano 5. september, 2012 Prijavi Napisano 5. september, 2012 BTW sve?ke se menja na 100 kkm. odvisno! ta drage platinum so za 100k km poceni so za 60k km (jst jih kupujem na poobla??enem servisu in mi ponudi take in take) Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 5. september, 2012 Prijavi Napisano 5. september, 2012 Keri ?alabajzarji, vse moje mazde so imele serijsko not ?e platinum, ne vem zakaj jih pol 1.8 moped nima ? :ne vem: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Danny Napisano 5. september, 2012 Prijavi Napisano 5. september, 2012 lohko jih tud ma, who knows Citiraj
so?a Napisano 6. september, 2012 Avtor Prijavi Napisano 6. september, 2012 Hvala za pomo?. Samo za orentacijo za servis so na uradnem servisu hoteli 300?, meni se je to zdelo ogromno, kaj menite vi (olje, filtri, pregled klime) ? Citiraj
schurda Napisano 6. september, 2012 Prijavi Napisano 6. september, 2012 Hvala za pomo?. Samo za orentacijo za servis so na uradnem servisu hoteli 300?, meni se je to zdelo ogromno, kaj menite vi (olje, filtri, pregled klime) ? eetaq! Ra?unaj na 100?, najve? 150?. @yavarYe: moped? ?e najbolj?e peljat k nekomu, ki res obvlada Mazdojke (toplo priporo?am Avto Pelko d.o.o. - cene ugodne), sicer pa na?eloma bi rekel, da je potrebno menjat; filter za olje, filter za zrak, kabinski filter. Po potrebi pa; metlice brisalcev, v?igalne sve?ke, polnjenje klima naprave in menjavo hladilne teko?ine. ?e sem ?e kej pozabu naj pa experti napi?ejo. Ma ti kar gre. Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
so?a Napisano 6. september, 2012 Avtor Prijavi Napisano 6. september, 2012 Nejeverni Toma?, ali ?e kdo vozi k g. Pelku, ka?ne izku?nje imate drugi z njim? Mi lahko napi?ete? Citiraj
Z M A J Napisano 6. september, 2012 Prijavi Napisano 6. september, 2012 Nejeverni Toma?,ali ?e kdo vozi k g. Pelku, ka?ne izku?nje imate drugi z njim? Mi lahko napi?ete? Haha, uporabi "iskalnik" bo hitro vse jasno, da se ne ponavljamo preve? (?e ne drugo v splo?ni debati najde? kak?no temo, garant). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
DARiAN_M Napisano 6. september, 2012 Prijavi Napisano 6. september, 2012 Nejeverni Toma?,ali ?e kdo vozi k g. Pelku, ka?ne izku?nje imate drugi z njim? Mi lahko napi?ete? Mislim da tu 3/4 ljudi vozi(jo)mo avte k pelkotu ?e bi bil slab ali predrag verjemi da nas nebi bilo tolko Citiraj
DARiAN_M Napisano 10. september, 2012 Prijavi Napisano 10. september, 2012 Hvala vsem! zrihtov? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.