Sem gledal teste in je istocasno filal laptop s 100W in drugo napravo s 65W. Nism pa nikjer zasledil da bi bil padec moci po dolocenem casu. Prednost je tudi to, da ta isti output daje v casu ko se powerbank fila. Torej se lahko fila in istocasno polni naprave
Mogoče je tole smešno, ampak v 90-ih sem imel Wartburga in malo denarja pa sem hotel narest "varen" avto. Sem povezal zadnji meglenki na štop lampe, da je zadaj res dobro zasvetilo in je bilo res dobro za pogledat. Ampak za tak poseg je bilo tlačno stikalo na zavornem sistemu prešvoh in po drugi menjavi stikala, ki je crkovalo, sem sistem upgrejdal tako, da sem sam na nosilec padala zmontiral dodatno stikalo, ki je ob premiku zavornega pedala naredilo stik. Sicer je bilo precej bolj sofisticirano narejeno kot tole na sliki in je delovalo brez težav do prodaje avta.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.